homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-13

#229 2008-12-03 22:26:51

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

e parfum de masina cu aroma de guma andra.a postat baiatul la mic bazar anuntul

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#230 2008-12-03 22:27:26

green_fairy
Platinum member

poke...puss fugi la somn big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#231 2008-12-03 23:13:27

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Deuzza a scris:

cum se face inimioara origami? hjarta poate gasesc pe youtube

gasesti pe youtube tot felul de forme si sincer nu sunt chiar asa de greu de facut.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#232 2008-12-04 00:48:16

safcenco
New member
Inregistrat: 2008-11-30

skumpi a scris:

cadou de 1 Martie ? yikes
buna ideea cu pijamalele numa ca asa`i...cam greu se gasesc, eu cel putin n`am vazut pana acum...bine ca nici nu m`am interesat....o idee de un cadou frumos smile al meu pana la 22 d ani nu avea pijamale....ii cumparase maica`sa si era asa happy k are pijamale rotfl numa in ele doarme acum

la noi in zona moldovei, obiceiul este ca de 1 Martie, femeile dau martisor barbatilor(daca e o persoana mai speciala pe langa martisor ii dai si un cadou ), iar la randul lor, barbatii ne fac cadouri de 8 martie.... daca tot vrem dreturi egale cu barbatii, tre sa ne conformam situatiei, nu? lol  lol  lol

#233 2008-12-04 02:45:03

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

si eu sunt din moldova si ... sunt la o facultate unde s au adunat de prin toata zona oameni si sincer n am auzit de asa ceva.
stiu ca de 1 fetele ( si baietii ) primesc martisoare (nu cadouri) ,de 8 martie (ziua femeii) noi primim cadouri si de 9 martie (ziua celor 40/44 de pahare-considerata si ziua lor) ei primesc cadouri de la noi.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

Publicitate

loading...

#234 2008-12-04 09:14:39

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

noi tinem ziua barbatului pe 5 mai, cum au votat aia cu berea lol

Dragostea nu se stă, se face.

#235 2008-12-04 11:33:06

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

capcaun a scris:

poi si de ce nu'l iei copilu prin magazin ? smile dc e asa pretentios, noi cel putin asa ne facem... el isi da cu parerea despre ce sa imi iau si invers ... si astfel ne place la aman2 ce ne cumparam
btw....sunt reduceri la mark&spencer, dc te grabesti s'ar putea sa mai prinzi...asta in cazul in care ii place brand'ul

pai am hotarat ca facem asa.. dar totusi o surpriza tot treb sa ii fac.. si kestii dragute facute de mine ii dau in timpu anului.. obiecte de artizanat avem o gramada.. nashpa neutral

darkmelania a scris:

manusile le poti taia si tu  wink nici eu nu gaseam si mi le am facut singura...nimeni nu s a prins ca eu le am taiat.
revenind ca am deviat de la ce vroiam sa zic.
am notat cam tot ce mi s a parut ca i ar putea placea crampului si sa zicem ca de craciun e rezolvata dar de mos Nicolaie nu stiu ce sa iau.eu am fost obisnuita cu dulciuri dar el nu se omoara cu ele...n as vrea sa i iau ceva prea serios ca prea as iesi din tiparul cu care sunt eu obisnuita....uff... voi ce idei aveti de Nicolaie?

ms de idee.. o sa mai caut poate reusesc sa ii fac cum ai zis tu

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#236 2008-12-04 16:09:13

skumpi
Vizitator

noi nu tzinem ziua barbatului rotfl

#237 2008-12-04 16:15:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pe mine (o data in viata) m-a scos al meu iubitzoi cu dezordinea lui din impas: facea ieri curat in portbagaj, ca trebuia sa bage masina in service... si in fundul portbagajului da de o sacosa mototolita... cu parazapezile lui inauntru... mama, cat le-am cautat... si cred ca stau acolo de la Pasti anul trecut, cand am fost in munte... si erau ruginite capsele si vai de viata lor.... deci....... Mosu' (Craciun) o sa-i aduca anul asta niste parazapezi noi! smile

sper sa aprecieze... chiar daca stiu ca el si-ar dori monitor si alte dintr-astea... dar de unde banii? sad asa, daca tot mergem la munte de rev, vor fi utile...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#238 2008-12-04 16:18:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

applause katami
numai eu n-am revelatii de-astea, cred ca nu stiu eu sa deschid bine ochii sad

#239 2008-12-04 16:28:25

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mda..cum de mosh nicolae ne'am aranjat big_smile de mosh craciun am sa'i iau si eu o pijama smile

#240 2008-12-04 16:30:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si la mine se stie deja ce aduce Mosh Nicolae: lapte de pasare, cu dragoste big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#241 2008-12-04 16:37:00

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

si al meu e f tacut.cand mergem in magazine il pun sa se uite la baieti dar el nici o treaba.se uita doar la masini(mari cat mai mari mai luxoase si cu cat mai multe pe bord smile) si de mii de euroi), la camere foto/video/calculatoare&co/chestii trestii pt masini.
duminica doar cand i-am luat cadoul eu i-am aratat pantalonii, eu i-am ales marimea si tot eu l-am obligat sa se imbrace cu ei.
dar inainte cu o sapt imi facuse o marturisire"iuby eu de ziua mea vreau un ceas.dar nu de la tine ca ai zis nush ce prostie"(citisem undeva ca daca dai ceas inseamna despartire dar eu nu cred in asa ceva).asta e..pantalonii tin de cald.

#242 2008-12-04 16:52:23

green_fairy
Platinum member

as fi cautat si eu niste pijamale super faine pt al meu da nu se imbraca cu ele..doar in boxeri/pant scurti si maieu/tricou

#243 2008-12-04 16:54:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pai exista si astfel de pijamale animaluta,cu boxeri si maieutz big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#244 2008-12-04 18:38:09

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu de Nicolae, i-am luat un fular maaare-ca asta i-a cerut el la Mos in scrisorica, o cana cu un Mos Craciun pe ea si o turta dulce in forma de bradut de iarna...
de Mos Craciun, am in plan setul pt bar...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#245 2008-12-04 18:57:16

green_fairy
Platinum member

stiu ramona da eu as fi vrut pijamale din alea normale...doar ceva mai speciale, ca asa boxeri si tricou i-am luat anul trecut dee craciun...nu ii mai iau si acum. si recent i-am mai luat 1 pereche de boxeri...big_smile eu deja stiu ce ii iau am zis mai sus...maine ma duc sa umplu pungile big_smile cu dulciuri si fructe

#246 2008-12-04 19:41:22

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

dupa luuuuungi procesari m-am gandit sa ii iau de mos nicolae un fular dar neaparat sa fie gri, ca asa e si paltonul lui de care e f mandru, si ceva dulciuri si fructe caci stiu ca-i plac , iar de craciun, camasa si cravata ...   

acum vine intrebarea, unde gasesc in decursul zilei de maine, in bucuresti, un astfel de fular si care sa nu depaseasca cateva sute de mii?

Ultima oara a fost editat de ggw (2008-12-04 19:53:31)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#247 2008-12-05 11:32:40

green_fairy
Platinum member

eu aseara am rezolvat si cu mama big_smile ma gandeam ca decat sa ii iau ceva decoratiune numa sa zaca pe un raft ( + ca mai are) sa ii iau un set de creme sau ceva. si numa a venit colega mea aseara cu un catalog de la oriflame si unu de la avon...si am gasit la avon un set la reducere 50% cu gel de dus si lotiune de corp pentru fermitate + o chestie de masaj care mi s-a parut buna..era din cauciuc...cel putin asa parea in revista.sper sa fie ok. mama sigur se va bucura ca ii plac cosmeticele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.