|
Nu esti logat.
Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-13#229 2008-12-03 22:26:51
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?e parfum de masina cu aroma de guma andra.a postat baiatul la mic bazar anuntul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #230 2008-12-03 22:27:26
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?poke... fugi la somn Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #231 2008-12-03 23:13:27
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?
gasesti pe youtube tot felul de forme si sincer nu sunt chiar asa de greu de facut. iubesc si sunt iubita Offline #232 2008-12-04 00:48:16
la noi in zona moldovei, obiceiul este ca de 1 Martie, femeile dau martisor barbatilor(daca e o persoana mai speciala pe langa martisor ii dai si un cadou ), iar la randul lor, barbatii ne fac cadouri de 8 martie.... daca tot vrem dreturi egale cu barbatii, tre sa ne conformam situatiei, nu? Offline #233 2008-12-04 02:45:03
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?si eu sunt din moldova si ... sunt la o facultate unde s au adunat de prin toata zona oameni si sincer n am auzit de asa ceva. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline Publicitateloading...
#234 2008-12-04 09:14:39
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?noi tinem ziua barbatului pe 5 mai, cum au votat aia cu berea Dragostea nu se stă, se face. Offline #235 2008-12-04 11:33:06
pai am hotarat ca facem asa.. dar totusi o surpriza tot treb sa ii fac.. si kestii dragute facute de mine ii dau in timpu anului.. obiecte de artizanat avem o gramada.. nashpa
ms de idee.. o sa mai caut poate reusesc sa ii fac cum ai zis tu fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #236 2008-12-04 16:09:13
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?noi nu tzinem ziua barbatului #237 2008-12-04 16:15:24
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?pe mine (o data in viata) m-a scos al meu iubitzoi cu dezordinea lui din impas: facea ieri curat in portbagaj, ca trebuia sa bage masina in service... si in fundul portbagajului da de o sacosa mototolita... cu parazapezile lui inauntru... mama, cat le-am cautat... si cred ca stau acolo de la Pasti anul trecut, cand am fost in munte... si erau ruginite capsele si vai de viata lor.... deci....... Mosu' (Craciun) o sa-i aduca anul asta niste parazapezi noi! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #238 2008-12-04 16:18:43
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun? katami Offline #239 2008-12-04 16:28:25
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?mda..cum de mosh nicolae ne'am aranjat de mosh craciun am sa'i iau si eu o pijama Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #240 2008-12-04 16:30:32
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Si la mine se stie deja ce aduce Mosh Nicolae: lapte de pasare, cu dragoste Offline #241 2008-12-04 16:37:00
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?si al meu e f tacut.cand mergem in magazine il pun sa se uite la baieti dar el nici o treaba.se uita doar la masini(mari cat mai mari mai luxoase si cu cat mai multe pe bord ) si de mii de euroi), la camere foto/video/calculatoare&co/chestii trestii pt masini. Offline #242 2008-12-04 16:52:23
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?as fi cautat si eu niste pijamale super faine pt al meu da nu se imbraca cu ele..doar in boxeri/pant scurti si maieu/tricou Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #243 2008-12-04 16:54:41
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?pai exista si astfel de pijamale animaluta,cu boxeri si maieutz Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #244 2008-12-04 18:38:09
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?eu de Nicolae, i-am luat un fular maaare-ca asta i-a cerut el la Mos in scrisorica, o cana cu un Mos Craciun pe ea si o turta dulce in forma de bradut de iarna... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #245 2008-12-04 18:57:16
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?stiu ramona da eu as fi vrut pijamale din alea normale...doar ceva mai speciale, ca asa boxeri si tricou i-am luat anul trecut dee craciun...nu ii mai iau si acum. si recent i-am mai luat 1 pereche de boxeri... eu deja stiu ce ii iau am zis mai sus...maine ma duc sa umplu pungile cu dulciuri si fructe Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #246 2008-12-04 19:41:22
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?dupa luuuuungi procesari m-am gandit sa ii iau de mos nicolae un fular dar neaparat sa fie gri, ca asa e si paltonul lui de care e f mandru, si ceva dulciuri si fructe caci stiu ca-i plac , iar de craciun, camasa si cravata ... Ultima oara a fost editat de ggw (2008-12-04 19:53:31) Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #247 2008-12-05 11:32:40
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?eu aseara am rezolvat si cu mama ma gandeam ca decat sa ii iau ceva decoratiune numa sa zaca pe un raft ( + ca mai are) sa ii iau un set de creme sau ceva. si numa a venit colega mea aseara cu un catalog de la oriflame si unu de la avon...si am gasit la avon un set la reducere 50% cu gel de dus si lotiune de corp pentru fermitate + o chestie de masaj care mi s-a parut buna..era din cauciuc...cel putin asa parea in revista.sper sa fie ok. mama sigur se va bucura ca ii plac cosmeticele Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|