homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-17

#305 2008-12-13 18:39:45

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

skumpi a scris:

maryu a scris:

eu chiar nu stiu ce sa i iau...e asa de pretentios...are de toate si ce ar vrea el chiar nu vreau eu sa i iau neutral..un
E51..plm e prea scump si stiu ca la randul meu n am sa primesc nimic si o sa gaseaca o scuza pt care nu mi a luat cadou..ca in fiecare an..eu i am facut cadou de ziua lui anul asta si el mie nu neutral ma rog..pana la urma am sa i iau ceva simbolic de craciun si gata.. big_smile

eu nu i`as lua nik atunci daca el asa face...as face pe proasta si eu  visslar
asa am o prietena...ea se tot streseaza tot tp si de ziua lui sa faca rost de bani sa`i ia la domn cadou si el de ziua ei nici o floare nu i`o adus neutral un kkt de floare cu 2 lei ca cica nu are bani...da pt tzigari o avut bani  :f?rbannad:

skumpi asta am de gand sa fac lol
sa o fac si eu pe a proasta  visslar  visslar  visslar lol
nu merita nici o nuca sa i iau

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#306 2008-12-13 18:39:54

skumpi
Vizitator

bine zici dea big_smile

#307 2008-12-13 21:38:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

maryu dar de ce e asa? de ce stai cu el daca se comporta asa?
eu am scapat de alte cadouri. pe mama am rezolvat-o am scris mai in urma. lu fra'miu i-am luat un hanorac cu un fes, la tati i-am luat un set pierre cardin cu apa de toaleta si gel de dus. lu fratele lui iubi i-am luat un set adidas am uitat ce are..ceva aftershave si nu mai stiu ce, lu tata lui la fel ca lu tati setu pierre cardin, si lu mami lui un set nive cu gel de dus crema si sapun park are. am pus aman2 banuti pt parinti si frati. de acum urmeaza cadoul pt el..luni cred ca iau bursa...am si fugiit sa ii cumpar big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#308 2008-12-13 22:20:02

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

animalutza a scris:

maryu dar de ce e asa? de ce stai cu el daca se comporta asa?
eu am scapat de alte cadouri. pe mama am rezolvat-o am scris mai in urma. lu fra'miu i-am luat un hanorac cu un fes, la tati i-am luat un set pierre cardin cu apa de toaleta si gel de dus. lu fratele lui iubi i-am luat un set adidas am uitat ce are..ceva aftershave si nu mai stiu ce, lu tata lui la fel ca lu tati setu pierre cardin, si lu mami lui un set nive cu gel de dus crema si sapun park are. am pus aman2 banuti pt parinti si frati. de acum urmeaza cadoul pt el..luni cred ca iau bursa...am si fugiit sa ii cumpar big_smile

din obisnuinta...nush..mi am pus si eu intrebarea asta de multe ori..si nu s numai fazele astea..e un intreg album  signof10

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#309 2008-12-14 10:45:11

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

prietenu ca prietenu..
da` lu mama ce-i iau de Craciun? hmm

hjarta

Publicitate

loading...

#310 2008-12-14 10:48:19

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

eu o sa'i iau lui iubi un pulovar si un parfum smile k nu mai are i s'au terminat toate. love eu m'am gandite ce sa'i iau mamei k are parfumuri, cosmetice etc o sa'i iau un trening din ala de casa f pufos smile si o planta din aia stea de craciun park ii zice

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2008-12-14 10:49:55)

Avem 1 an si 5 lunite

#311 2008-12-14 10:52:21

persifona
Vizitator

Eu i-am luat game pad-ul, acum sa vad ce ii mai iau pe langa, ca nu prea am idei.. adica idei am, da nu prea am bani big_smile

Si pt mama si tata ma gandeam la niste truse de cosmeticale si gata smile

#312 2008-12-14 11:02:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

love, mamei ii iau un fier de calcat

#313 2008-12-14 11:09:14

crizz
Full member
Inregistrat: 2008-12-11

eu am fost ieri cu prietnu meu pe la sala dales cu pretextul ca e frig si ploua (ati vazut cum era ieri cold ) si acolo ne mai incalzim si noi si ne uitam pe la draciiile de acolo si asa am vazut   ce iar placea lui  wink) si am observat ca a pus ochii pe un avion decorativ de camera (era din lemn dar bine facut) si o corabie cu panza si toate accesoriile nu rau scumpe amandoua erau la acelasi pret adica35.5 (parca) acum sa vad care din cele doua le iau wink) cred ca iau vaporu ca e mai mare si mai frumos dar el apus ochii pe avion deci vad eu  si pe langa astea doua ai mai iau un plover ca prea e fudul si merge imbracat subtire big_smile...poate vam dat si voua o idee bafta la ce alegeti smilebig_smile santa face_tree shopping goodluck

marry me bitch!!!

#314 2008-12-14 12:59:27

Loveable
Diamond member

camysh, cred ca mama a calcat ultima data inainte sa ma nasc eu rotfl
hai sa nu fiu rea, am mai rugat`o de vreo 2-3 ori asa, inainte de vreo nunta sau de vreun chef sa-mi calce cate o fusta, si mi-a calcat big_smile

hjarta

#315 2008-12-14 13:06:08

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

io-i iau un mixer lu' maica-mea si un set de cosmetice ceva...
noroc ca nu-i pretentioasa...
la tata cred ca ii iau si lui un set de smackuri...
dar, la iubit? no ideea!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#316 2008-12-14 13:45:59

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

lu mami ii iau o carte de bucate d'aia d a lu jamie .. smile a zs k isi doreste una smile
si lu iubi .. habar'n'am neutral
crd k multa dragoste lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#317 2008-12-14 15:18:43

k_vip
Membru
Inregistrat: 2008-12-14

Eu zic ca e un act egoist sa nu daruiesti celui apropiat cadou de Craciun.
Sa va dau eu o idee?? Ideal pentru orice barbat: adidasi. Am eu adidasi de condus, adidasi de jogging, toate culorile si pentru toate buzunarele. Intre pe : ************ si daca iti place ceva cauta-ma pe ******yahoo.com / 0770*******. Garantat nu da gres !
@maryu: am si un nokia e51 nou-nout de vanzare pentru tine sa il dai cadou prietenului. pret 600 ron. 0 minute vorbite, complet accesorizat.

Ultima oara a fost editat de k_vip (2008-12-14 15:21:17)

#318 2008-12-14 18:37:59

persifona
Vizitator

k-vip ai warn pt reclama

#319 2008-12-17 16:27:15

slit
New member
Inregistrat: 2008-09-25

i-am luat mamei un fular si un portofel foarte dragut, pentru tata urmeaza un set format dintr-o bricheta si o scrumiera(deh...fumator inrait) iar prietenului i-am luat cartea "manual de stil pentru barbati" care e foarte interesanta si cred ca orice barbat ar trebui sa o aibe big_smile

#320 2008-12-17 17:07:08

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu acu as vrea sa ii iau o bratara de aur numa ca el are lantul de argint de la mama lui si a zis ca nu poarta aur....vreau sa ii mai iau ceva pe langa parfum da nu stiu ce...ori o carte ori niste pachetele cu ceai de la carturesti ca ii plac f mult ceaiurile big_smile sau o pereche de boxeri de la jolidon...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#321 2008-12-17 17:30:07

Loveable
Diamond member

am gasit trening puma f fain in real applause ador materialu.. numa ca cea mai mare marime e L, si nush daca ii e bun sad un xl sigur era perfect
oricum au zis ca maine primesc oferta noua la treninguri puma, da o sa fie alt material..
nu am luat inca, astept sa vad ce primesc maine, poate o sa fie si mai faine.. daca nu, il iau pe asta L, sper sa-i fie bun.. l-am ascuns bine dupa alte bluze lol sa nu mi`l ia nime pana maine lol

si creeeed ca am gasit ce sa-i iau si lu mama.. un set de lant, cercei, bratara... din pietre, nush cum sa zic... mov.. ca tocmai ce si-a luat ieri jeansi si bluza mov big_smile

nu citati pls tongue

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-12-17 17:31:12)

hjarta

#322 2008-12-17 18:28:31

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

eu i-am luat prietenului un pulover, un gel de dus si un deodorant. o sa ii placa, ar face bine sa ii placa tongue

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#323 2008-12-17 19:10:23

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Eu inca nu i-am luat nimic, ma si vad sapt viitoare alergand prin magazine fara nici o idee  lol

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.