homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-8

#134 2008-11-25 22:30:59

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

a daaa si mai bine lol

expect the worst , hope for the best!

#135 2008-11-25 22:47:13

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

eu i iau o bluzita si un set care consta in caliulitza fularel si manusi:P iar de ziua lui care e la inceputul lu ianuarie o sa i iau o camasa la moda, niste butoni, si o cravata cu desene:P superrrrrrrrrr mi-a spus ca e incantat

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#136 2008-11-26 17:54:56

odetzik
Full member
Inregistrat: 2008-10-26

Chick a scris:

cristina1988 a scris:

eu de mos nicolae o sa-i iau o crema de fata,cred ca de la l'oreal pt barbati ca ii place sa se moteze lol si o crema de maini ca mereu o foloseste pe a mea si ceva dulciurele.
de craciun o sa ii iau o bluza sau un pulover pt ca in ultimu timp nu prea a avut timp sa mai faca shopping pt el si poate un parfum sau niste rezerve la aparatul lui de ras,ceva figurine cu mos creciun  santa

offtopic  eu am alta pb....un cadou pt mama si mama lu iubi gasesc eu mai usor dar pt tata si pt tata lu iubi nu am idei  hmm

O sticla de vin bun insemnand ca dai de la 30 de ron in sus pe ea este mereu un cadou potrivit.
Eu lui tata i-am luat anul trecut o pereche de manusi din piele+piele intoarsa,am dat 100 de lei pe ea,dar au super meritat si tata a fost extrem de impresionat.
Anul asta vreau sa le cumpar bilete la concertul smokei:D

Noi (eu si fratele meu) am rezolvat-o cu cadourile pt mama si tata si de obicei aveam mari probleme la capitolul asta... Lui tata ii cumparam un detector de radar cu ocazia celei mai noi amenzi pentru viteza (cred k a luat 5 amenzi in 20 ani dar eu zic k totusi e bun detectorul) si mamei ...avem mai multe idei: aparat de gatit cu aburi, halat de baie super pufos (am gasit in Titan la 130lei) sau cercei din aur...Tindem spre ultima optiune.. Mi se pare ceva mai personal decat un aparat de gatit....

#137 2008-11-26 17:57:04

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai eu ..si cand era zuia lui ...tot cadou pt mine luam ...asa fara sa vreau

..be the best ...fuck the rest smile))

#138 2008-11-29 01:38:38

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

mi-ati dat o idee buna sa fac un calendar pt iubitul meu cu cateva poza de-ale noastre, dar problema este ca nu stiu unde sa ma duc sa scot un calendar. eu ma gandeam sa lipesc eu pozele...sau sa le fac direct?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Publicitate

loading...

#139 2008-11-29 02:28:32

skumpi
Vizitator

hello big_smile
I`m hommie big_smile
acuma am venit si eu de la al meu smile
mai e coneva pe aici ?

#140 2008-11-29 02:31:13

skumpi
Vizitator

ups lol am incurcat topicu rotfl

#141 2008-11-29 09:15:23

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

maryahs a scris:

mi-ati dat o idee buna sa fac un calendar pt iubitul meu cu cateva poza de-ale noastre, dar problema este ca nu stiu unde sa ma duc sa scot un calendar. eu ma gandeam sa lipesc eu pozele...sau sa le fac direct?

este f simplu.nu sunt centre de xeroxat la voi?la noi este Pim si poti da orice sa iti imprime.plus ca in carrefour(de fapt felicia)avem un centru numai pt cani, puzzle, pernute in forma de inima, insigne..tot felul

#142 2008-11-29 09:22:29

persifona
Vizitator

Eu o sa-i iau un game pad, ca asta isi doreste. Si pe langa sa vad ce ii mai iau, poate un portofel de piele, poate un puloverash, sa vedem si cum stau cu finantele smile

#143 2008-11-29 09:37:00

annabel
Diamond member

eu i-am luat acum ceva timp portofel de la leonardo pe maro si am dat 60 lei parca. a fost extrem de incantat si culmea, arata f bine
ce e gamepad?

#144 2008-11-29 09:43:04

persifona
Vizitator

Gamepad e un fel de joystick pt jocuri la calc. Nici eu nu stiam.. Uite aici http://www.emag.ro/gamepad

O sa merg in Leonardo atunci, sper sa ii gasesc unul ok smile

#145 2008-11-29 10:18:55

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

odetzik ce idee mi'ai dat big_smile am sa ma uit si io pt tata dupa un detector smile , iar pt mama 70% o geanta si 30% o bluza big_smile ma mai gandesc smile pt mandrul meu ink nu stiu smile
anu trecut i'am luat de ziua lui un pulovaras , de mos niculae alt pulovaras de la house of art, aveau niste culori dementiale,i'as mai lua si anul asta dc ar mai avea big_smile iar de mos craciun un halat pufooos smile si de ziua indragostitilor un sacou elengatos k sa se asorteze cu trenciul meu lol
calendarul ala, e o idee chiar ft buna smile

#146 2008-11-29 10:52:36

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

noi pt mame d craciun vom lua ceva vaze e decorat casa iar pt tatici cate o sticla de vin

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#147 2008-11-29 11:04:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ziua lui adi e pe 26 decembrie big_smile
deci tre sa-i iau cadou dublu lol

#148 2008-11-29 11:05:57

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu sunt in pana de idei....nu-mi vine in minte decat pulovere si after shave0uri sau parfumuri.....
cred ca si un memory stick i-ar placea....

#149 2008-11-29 11:50:48

maryahs
Insomniac member

little_rabbit a scris:

este f simplu.nu sunt centre de xeroxat la voi?la noi este Pim si poti da orice sa iti imprime.plus ca in carrefour(de fapt felicia)avem un centru numai pt cani, puzzle, pernute in forma de inima, insigne..tot felul

sunt centre de xeroxat, dar nu stiu daca sa il fac direct cu pozele pe el sau sa il scot asa si sa lipesc eu pozele. am gasit cateva site-uri unde as putea face comanda, dar parca as avea mai multa incredere sa il fac eu undeva...
ms puss

#150 2008-11-29 12:16:27

annabel
Diamond member

cred ca mai bine iese cu pozele pe el decat sa le lipesti tu.
plus ca ar iesi, in functie de model,cu inimioare sau cu diverse artificii

claudia ce funny esti.imi aduc aminte ca imi zicea prietena varului meu"nu stiu ce sa ii iau ca in 2 ani de cand suntem impreuna s-au epuizat ideile".
claudia dar un costum ceva?sau camasi.sau are prea multe?mai sunt butoni sau fel de accesorii pt cravata si mansete parca
eu ii ziceam lui iuby:cand o sa fiu mare iti voi lua costum frumos si de firma(adica unul care sa arate traznet).

#151 2008-11-29 12:19:32

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

maryahs a scris:

iubi meu a facut si in diverta.....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#152 2008-11-29 12:24:36

maryahs
Insomniac member

eu sunt din brasov si din cate stiu nu e diverta pe aici, oricum o sa ma apuc sa caut un loc unde sa il pot face
ms mult pt raspunsuri puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.