homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce e OK sa fii single ...

#1 2008-11-16 12:39:45

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

De ce e OK sa fii single ...

Ok ... Let`s have this girl. Let`s name her D. Let`s say D. is single.
Avand in vedere ipoteza de mai sus, cum o puteti convinge pe D. ca e ok sa fie si singura ?
I mean ... De ceva timp sunt single. N-am mai fost single de cativa ani buni, daca nu am avut efectiv un prieten, cel putin am avut o persoana pe care o vedeam ca idealul masculin si pe care cand o vedeam ziceam : ' Damn I like him !! ' Acum, insa, viata mea parca nu are niciun sens, am prieteni, ies cu ei, dar nu e de ajuns. Ma rog, poate asta e o problema generala, nu doar problema mea si nu intentionez sa fie asta un topic despre cum pot eu sa trec peste asta. De aceea am ales-o ca etalon pe D. Fata singura, fara prieten, care isi doreste sa stie ce anume este ok in a fi singura. Asa incat lansez urmatoarea intrebare: care sunt avantajele faptului de a nu fi implicata, tu, ca fata, intr-o relatie ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#2 2008-11-16 12:52:32

Raluka28
New member
Inregistrat: 2008-10-18

Re: De ce e OK sa fii single ...

Pai dupa parerea mea,care am fost singura 2 ani.Avantjele au fost urmatoarele...nu dadeam explicatii la nime, nu imi bateam capul ca de ce nu ma suna,oare ce face acum,daca e cu altcineva,nu ma certam cu nimeni,daca vroiam sa merg la disco sa dansez asta faceam(spun asta pt ca ex si nici actualului nui place s danseze).Cam astea imi vin acum in minte...

#3 2008-11-16 13:09:54

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

e bine sa fiu singura pentru ca ies cu cine vreau, cu cati baieti si fete, la orice ora din zi si din noapte fara sa dau explicatii nimanui..nu mai trebuie sa rasp la intrebari gen: si cand t plimbai ai vazut vreo unu frumos? t ai intors dupa el? imi place (deocamdata) sa fiu singura ca pot sa flirtez toata ziua, fara sa ma simt vinovata..sunt multe..

In America, in sfarsit!big_smile

#4 2008-11-16 13:15:11

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

-nu iti mai bati capul ce cadou sa ii iei de: ziua de nume,ziua de nastere,paste,craciun,aniversarea voastra (pe care daca o serbati in fiecare luna e mai grav),valentine's day.
deja sunt cel putin 6 batai de cap in minus si mai multi bani de cheltuit singura big_smile
-nu mai dai explicatii unde esti si ce faci,sau la cat te intorci acasa
-nu mai stai cu gandul la el,ce face,cu cine e,de ce e
-nu mai stai cu ochii pe telefon ca sa vezi daca ti'a dat sau nu beep
-nu te contrazici(certi) decat cu cine vrei,si in nici un caz contrazicerea nu afecteaza pe nimeni
-poti sa flirtezi mult si bine fara sa ai remuscari
etc big_smile

#5 2008-11-16 13:16:50

kdeea
Platinum member

Da ... la asta ma gandeam si eu. Adica ... cum sa zic ... Acum nu trebuie sa imi fie frica ca daca zic pe mess unui baiat " imi place sa vorbesc cu tine " ( la modul absolut nevinovat si fara niciun alt substrat ) el o sa dea copy-paste prietenului meu smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-11-16 13:17:27)

Publicitate

loading...

#6 2008-11-16 13:16:57

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

e bine ca ai timp mult pt tine si pasiunile tale. asta imi lipseste mie, ca nu am timp de exemplu sa citesc. big_smile
poti sa te uiti dupa un tip bine pe strada fara sa te ascunzi big_smile

#7 2008-11-16 13:29:23

vonda
Platinum member

adina84 a scris:

e bine ca ai timp mult pt tine si pasiunile tale. asta imi lipseste mie, ca nu am timp de exemplu sa citesc. big_smile

corect
uitasem asta
eu 5 ani cand am fost cu ex nu am citit o carte lol
acum recuperez  rock   rock

#8 2008-11-16 13:38:13

kdeea
Platinum member

Damn it so good being single lol

#9 2008-11-16 14:10:58

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mie imi place cel mai mult ca pot sa flirtez cu o gramada de baieti.... si azi am o intalnire cu unu maine cu altu, e mai nebunesc asa. Bine pana la un mom dat k daca faci asa tot timpul nu prea mai are haz la un mom dat.
De exemplu mie imi creste increderea in sine cand sunt free sa stau cu cati baeti vreau. sper sa nu intelegeti gresit la ce-am vrut sa ma refer

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-11-16 14:11:39)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#10 2008-11-16 14:19:29

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

hmmm...sa zicem ca e ok din toate punctele de vedere enumerate mai sus de fete.
e ok,cand esti tanar si te poti distra.eu,am fost singura 8 ani dupa divort,da 8 ani in care nu vedeam barbati in fata ochilor.
aveam un copil de crescut si eram f dezamagita de sexul masculin....am zis ca e ok,dar seara cand eram singura sau in zilele de sarbatoare,de onomastici...nu mai era ok.
sau cand doream sa fiu iubita ,rasfatata,sau pur si simplu sa fac sex,nu mai era ok...
depinde de fiecare,cum simte sa traiasca...eu sunt din nou singura,dupa o relatie si am ales sa fiu din nou..single.....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#11 2008-11-16 14:44:49

skumpi
Vizitator

poti sa petreci mai mult tp cu fetele`
poti sa petreci mai mult tp facand ceea ce iti place tzie
poti sa iei hotarari de una singura`
nu trb sa dai raportu la nimeni...unde esti...ce faci....ca apoi el sa se indoiasca d spusele tale lol
nu te stresezi din cauza pb in dragoste lol
ai tp sa te distrezi....sa il cauti pe cel care`l crezi u potrivit
nu cheltui bani d sarbatori...valentine`s day rotfl ( asta`i cea mai importanta rotfl )

si multe altele`...bineinteles sunt si dezavantaje lol da cred ca le stim cu toate big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-16 14:45:16)

#12 2008-11-16 16:51:56

kdeea
Platinum member

Voila ! buga Anyway, here we talk only about advantages diablo

#13 2008-11-16 17:14:57

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

De acord cu tantosica. Poti citi dupa pofta inimii, fara sa te bruieze cineva.

Alt avantaj: te epilezi cand ai chef...daca n-ai chef, nu se supara nimeni. lol

#14 2008-11-16 17:16:42

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

sincer, eu m-am gandit si nu prea gasesc avantaje.. dar asta e doar parerea mea.. parca dezavantajele sunt prea multe in comparatie cu avantajele

#15 2008-11-16 17:19:15

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

ioana_4 a scris:

sincer, eu m-am gandit si nu prea gasesc avantaje.. dar asta e doar parerea mea.. parca dezavantajele sunt prea multe in comparatie cu avantajele

si eu sunt de acord cu tine..eu pot citi si epila in voie si cu el around...my opinion ..nu sariti tongue
si rapoarte nu dau

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#16 2008-11-16 17:22:10

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Alina Delia a scris:

ioana_4 a scris:

si eu sunt de acord cu tine..eu pot citi si epila in voie si cu el around...my opinion ..nu sariti tongue
si rapoarte nu dau

exact si eu sunt la fel.. eu pot sa fac tot cu el in preajma.. gata sa nu o dau in offtopic ideea de baza e ca eu nu vad decat avantaje si nu concep viata mea fara el .. sunt dependenta sa iubesc si sa ma simt iubita

#17 2008-11-16 17:23:38

vonda
Platinum member

Alina Delia a scris:

ioana_4 a scris:

si rapoarte nu dau

de epilat da,dar ET spunea ca daca nu ai chef,nu te epilezi tongue
Sau daca NU te epilezi,el nu se supara? lol

#18 2008-11-16 17:27:45

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

lol daca nu ai chef de nik, nu se supara nimeni pt. ca nu e prin preajma...that's the idea.

#19 2008-11-16 17:31:12

kdeea
Platinum member

Dezavantajele cred ca se stiu foarte bine sad Desigur ca pentru cele mai multe in mod sigur e mult mai bine sa fie implicate intr-o relatie ( daca ar fi sa aleg intre a fi singura sau sa am pe cineva langa mine, clar as alege sa fiu cu cineva ). Dar hai sa ridicam moralul fetelor care sunt nevoite sa spuna, in momentul de fata, vorba cantecului " imi impart singuratatea-n doi - iau eu jumate si jumatate imi las mie ", asa incat cel mai ok ar fi sa subliniem doar partile frumoase ale ideii de a fi singur. Sau cel putin sa ne mintim frumos ... lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.