homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce e OK sa fii single ...-4

#58 2008-11-17 12:13:30

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: De ce e OK sa fii single ...

heimdall a scris:

Am citit posturile voastre si m-am speriat.
Eu prin natura mea sunt un om singur, si asta o sa fiu indiferent de cine sta langa mine. Faptul ca am pe cineva alaturi e un bonus, dar eu cea adevarata sunt atunci cand sunt singura. Am stiut intotdeauna ca va fi asa, si e un fel de usurare pentru mine sa stiu ca pot foarte bine trai si muri singura. Nu mi-am pierdut exercitiul singuratatii nici cand am avut un suflet-pereche alaturi de mine. Cand imi mai pleaca iubitul pe undeva, fac "exercitii" de singuratate, incerc sa respir  si sa gandesc ca si cum as fi doar eu cu mine insami, ca nu cumva sa ma pierd printre ceilalti smile

How nice, heimdall, sa poti sa pui problema asa smile
Good job wink

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#59 2008-11-17 12:16:07

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

e OK sa fii single pentru ca experimentezi un mod de viata, te descoperi mai bine pe tine insati, caci intr-o relatie, mai mult sau mai putin voit apare o oarecare doza de autocenzura...
eu una incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca - desi suntem fiinte sociale, menite a lega relatii si a trai in comunitati - ne nastem singuri, murim singuri... asta e destinul nostru, oricat de mult i-am iubi pe cei din jurul nostru si ei pe noi...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#60 2008-11-17 12:17:01

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

din tot ce-am trait pana acum ...adik ...atunci cand eram cu fostu ..eram k si singura ....si nu este nici o diferenta acum knd chiar sunt singura ....acelasi lucru ....si decat intr-o companie proasta ...mai bine singura ....m-am descurcat si ma descurc singura....nu mi-e frik de singuratate ...mai mult mi-e frik de ...omul langa care imi voi cladi o familie....asa k ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#61 2008-11-17 14:25:21

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

ET a scris:

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien negru, de dantela.

rotfl

eu nu ma prind.la ce are nevoie de sutien negru de dantele?
glumesc.
surubelnita si masina de gaurit ca sa ce?sa le faca cadou?

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#62 2008-11-17 14:35:40

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pai na ... Ideea e ca tre sa stie sa se descurce. In sensu ca poate sotul e plecat intr-o delegatie undeva si s-a ars becul; ar fi bine sa stie sa il schimbe ( nu cu surubelnita, asta e doar un exemplu lol )

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#63 2008-11-17 16:08:20

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

eu am prieten acum si sincer, cred ca daca esti singura ai mai multe avantaje si mai multe oportunitati. cineva zicea ca fericit poti fi doar in 2. nu sunt de acord. cred ca fericirea e o chestie individuala, personala.. smile dar nu despre asta e vb in topic.
avantajele "singuratatii"?
independenta totala.
capacitate de concentrare mai mare.
satisfacerea nevoilor PERSONALE la un nivel mai mare..
si pe langa astea, e si mai distractiv.
* viata sexuala poate fi implinita si daca esti singura [se uita cineva dintre voi la "totul despre sex"? wink]
dar asta nu ptr totdeauna. normal ca nimeni nu isi doreste sa fie singur toata viata.. ptr ca atuci cand ai nevoie de vineva, si chiar nu e langa tine, incepi sa nu mai vezi avantajoasa o astfel de viata.. fiecare stie, in final, ce e mai bine pentru sine..

#64 2008-11-17 17:37:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

nicolle_rox a scris:

e OK sa fii single pentru ca experimentezi un mod de viata, te descoperi mai bine pe tine insati, caci intr-o relatie, mai mult sau mai putin voit apare o oarecare doza de autocenzura...
eu una incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca - desi suntem fiinte sociale, menite a lega relatii si a trai in comunitati - ne nastem singuri, murim singuri... asta e destinul nostru, oricat de mult i-am iubi pe cei din jurul nostru si ei pe noi...

Bine punctat.
In doi parca te mai si autoiluzionezi.

#65 2008-11-17 17:38:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

intr-o relatie, mai mult sau mai putin voit apare o oarecare doza de autocenzura...

exact. si mai apare si ceva urat.... COMPROMISUL. cand esti singur nu faci compromisuri...

si (aviz amatoarelor, mai ales loveable tongue) cand esti singur, profita de moment pt a face tot ce poti legat de cariera. pt ca atunci cand apare perechea... n-o sa-ti mai arda smile si vei renunta la oportunitati profesionale pt persoana de langa. ceea ce e minunat... dar daca tot intazie persoana sa apara... faceti-va un cv bun wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#66 2008-11-17 21:34:16

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hmmm

parerile sunt impartite, cum era si normal... n-o sa zic niciodata ca n-am niciun avantaj ca sunt singura, cum de altfel nici n-o sa zic ca daca sunt cu cineva sunt numai lapte si miere

acum insa ca veni vorba si ca tot ma aflu in postura de solterona.. pot spune ca imi place ca nu mai trebuie sa dau explicatii si lamuriri cand ies pe undeva... ca nu mai trebuie sa-l intreb si pe el daca ii place cum imi sta in nu stiu ce haina..
nu-i bai dc mai intarzii o zi la cosmeticaa.. daaaa, sunt de acord rotfl
nu trebuie sa inteleg si sa accept chestii care mie nu-mi plac defel, insa lui da
nu trebuie sa ajung la stadiul de monotonie inevitabila uneori
pot iesi in clubulet cu ftl linistita big_smile

hmmm.. si mai sunt... dar sunt si atatea parti negative.. neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.