homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Septoplastia sau repararea deviatie de sept-2

#20 2010-02-08 20:30:34

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Re: septoplastia sau repararea deviatie de sept

moksha a scris:

Povestile cu cazutul nasului sunt doar povesti, stai linistita si nu te mai gandi la asta decat daca vrei sa te amuzi smile

Pai cam asa am crezut si eu... cand doctorita de la ORL mi-a spus ca la operatia de deviatie de sept se scoate practic o bucatica de os si dialogul a continuat cam asa
eu: - ... si nu se pune nimic in loc?
ea: - Nu.
eu: - Aoleu!  yikes Pai o sa-mi cada nasul ca lui Michael Jackson  disperat
ea: - N-o sa va cada, ca nu e ala osul care tine nasul, iar Michael Jackson n-a avut deviatie de sept  rotfl2

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#21 2010-02-08 23:05:23

Moonsh
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-05

hmmm...tocmai de asta ziceam si eu ,ca se scoate o bucatica de os...
probabil cel mai indicat este sa ma duc la un cotrol pentru a sti exact ce si cum.
ideea e ca dupa mai multi ani de la accident a inceput sa imi creasca aceea cocoasa,din ce in ce mai mult.ma gandeac sa nu imi creasca preeeeeaa mult.oricum recunosc ca e un complex ,pentru ca simt ca imi strica toata fizionomia fetei.LA partea cu respiratul ,de atatia ani respir " infundat" incat sincer nici nu stiu cum trebuie normal.

#22 2011-05-16 10:54:36

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Buna ziua! As vrea sa stiu cat este perioada de stat acasa dupa operatie. Se da medical pentru aceasta operatie?

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#23 2011-08-17 23:05:31

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Si acum cat timp ai de la operatie?
Pe 11 luna trecuta m-am operat si eu tot la pandurii, am suferit foarte tare pana mi-a scos mesele din nas, si apogeul durerii cand le-a scos dar acum este de mii de ori mai bine. Adica respir pe nas!

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.