|
Nu esti logat.
Septoplastia sau repararea deviatie de sept-2#20 2010-02-08 20:30:34Re: septoplastia sau repararea deviatie de sept
Pai cam asa am crezut si eu... cand doctorita de la ORL mi-a spus ca la operatia de deviatie de sept se scoate practic o bucatica de os si dialogul a continuat cam asa Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #21 2010-02-08 23:05:23
Re: septoplastia sau repararea deviatie de septhmmm...tocmai de asta ziceam si eu ,ca se scoate o bucatica de os... Offline #22 2011-05-16 10:54:36
Re: septoplastia sau repararea deviatie de septBuna ziua! As vrea sa stiu cat este perioada de stat acasa dupa operatie. Se da medical pentru aceasta operatie? Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #23 2011-08-17 23:05:31
Re: septoplastia sau repararea deviatie de septSi acum cat timp ai de la operatie? Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|