|
Nu esti logat.
Menstruatie-4#58 2009-02-16 18:59:59
Re: menstruatiemie nu-mi raspunde nimeni?( Offline #59 2009-02-17 09:08:01
Re: menstruatiepai incearca la un topic despre anticonceptionale. acolo mai degraba gasesti pe cineva in cunostinta de cauza, care stie sa-ti raspunda. Offline #60 2009-02-17 09:17:05
Re: menstruatieanca20, de facut efectul si l-au facut, in primele 3 luni e normal sa mai ai astfel de simptome Offline #62 2009-02-17 17:06:20
Re: menstruatie
Multumesc mult pt raspuns , ce sa zic , o sa incerc sa caut desi cand am fost am fost la unul care mi sa zis ca este cel mai bun , directorul institutului Parhon dar ... cred ca multi s-au inselat. acolo programarile se fac cu 1 luna inainte e foarte multa lume care vrea sa ajunga la dansul , eu am ajuns destul de rpd prin niste cunostinte dar cam degeaba!! eu am o problema cu un stafilococ si nu stiu exact de la ce a aparut si unde este localizat si nu stiu ce fel de analize sa fac ,am mai spus imi apar pe corp niste cosuri care se fac mai mari in geneul unor furunculi apoi se sparg imi lasa urme foarte urate, ma chinui de 3-4 ani cu tratamente pt asa ceva si nimic nici un rezultat. de cate ori am vrut sa ma duc la Cantacuzino sa-mi recolteze de acolo ori sa "spart" seara ori in weekend-uri am facut analize iar la Hemoleucograma mi-a iesit la EO% - 8.22 unde valoarea normala se situa intre 2 si 4 % dar nu stiu ce inseamna ... Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-18 08:54:37
Re: menstruatieof, deci tu aveai stafilococul ala, dar doctorii nu s-au prins ca din cauza lui iti aparea cosurile si ti-au dat androcur? si poate asa ti-au dereglat sistemul endocrin. Offline #64 2009-02-18 09:30:36
Re: menstruatieexact , mi-au zis k e deregleare hormonala , o acnee si prostii de genu asta !!! o sa caut pana am sa gasesc ca e foarte nasol lasa urme vizibile inestetice si nu pot merge nici la inot nici la masaj la nimic , nu pot purta bluze mai decoltate ca se vad urmele ... vreau sa scap de cosmaru asta care ma bantuie ce cativa ani , sa fac un tratament cu laser apoi si totul sa fie bn !!! Va doresc multa multa multa sanatate Offline #65 2009-02-18 09:36:02
Re: menstruatiedar pt stafilococul ala nu exista un tratament? iar de urme nu te mai stresa. tu stii de ele, dar cine nu te cunoaste, n-o sa se uite atent la tine sa le observe. nu te priva de anumite lucruri din cauza lor, pt ca iti faci viata amara si nu are rost. sanatate multa si tie, sa te faci bine curand! Offline #66 2009-02-18 13:32:32
Re: menstruatiepai ce tratamente am facut tu nu au dat roade imi tot apar .. ce-i drept acum mai putine si mai micute nu se mai fac asa mari , semnele sunt vizibile si pe coapse putin pe spate dar acum am avut si pe piept singurul lucru care nu l-am incercat a fost autovaccinul de la Cantacuzino. acum astept sa vad poate mai imi apare ca sa merg sa-mi recolteze de acolo , ca mereu se "spargea" ori in weekend ori seara si deja a doua zi era tarziu pt a duce ceva la analiza Offline #67 2009-02-18 15:56:01
Re: menstruatie sper sa rezolvi cat mai repede pb asta Offline #68 2009-02-18 21:51:17
Re: menstruatieda am cautat si parerile sunt impartite , unele pers au scapat prin autovaccinul acela , unele prin metode naturiste , eu una am incercat o gramada de chestii , iar urmele alea presupun k trec in timp dar acum in prezent ma deranjaza, mi-am comandat si niste creme din germania nici un remediu vara cand ma bronzez nu se vad dar acum .. e foarte nasol sunt la fac de ed fizica si acolo fac fel de fel de chestii si-mi este jena iti dai seama de cum arata corpul meu acum fata de cum arata inainte Offline #69 2009-02-19 09:27:31
Re: menstruatieincearca sa nu te mai stresezi de asta. nu are nimic daca observa cineva urmele acelea, doar nu e o rusine, e pur si simplu o problema medicala pe care incerci sa o tratezi. iti doresc multa sanatate, sa scapi odata de pb astea. Offline #70 2009-02-19 15:57:49
Re: menstruatieBuna!Cum pot sa imi dau seama daca sunt insarcinata sau nu?Mi'a venit menstruatia pe 17 si au fost scurgeri semnificative timp de 2 zile dupa care au incetat...si de obicei pe mine ma tinea 5-7 zile.e posibil sa fi ramas insarcinata desi iau anticonceptionale? Offline #71 2009-02-19 15:58:34
Re: menstruatiedaca le-ai luat corect, nu:) fa-ti un test de sarcina sa fii mai sigura. elle joue avec ton coeur Offline #72 2009-02-19 15:58:43
Re: menstruatieMai degraba fluxul a scazut din cauza anticonceptionalelor Offline #74 2009-02-19 16:12:13
Re: menstruatienu are cum sa fie insarcinata, daca le-a luat corect .. probabil e din cauza ac, sau poate chiar o raceala. elle joue avec ton coeur Offline #76 2009-02-19 16:16:59
Re: menstruatien-ai pentru ce. elle joue avec ton coeur Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|