homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 43-2

#20 2008-11-18 19:07:00

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum - offtopic 43

pokemon a scris:

love, stai linistita...
tocmai ca problema asta nu tine d enici unul dintre noi...
ne iubim, dar e al naibii de greu sad

asta ar tb sa treaca peste orice obstacol!!!!!!!!!!!!!!!
din pdv-ul meu, nu exista ever '' ne iubim dar nu putem fi impreuna''

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#21 2008-11-18 19:08:52

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pitzi, sunt 100% sigura ca nu mai tine la ea
insa, tine la copil ca la ochii din cap, si nu pot nici macar sa il condamn daca va alege sa ramana langa el, sa il creasca.... sad
asa ma doare cel mai mult!
eu sper si ma rog la Doamne-Doamne si ma gandesc ca nu degeaba ne-a fost dat sa ne intalnim, ca sa traim tot ceea ce am trait....si sa se termine....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#22 2008-11-18 19:09:27

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu cred ca era bine sa se gandeasca la asta cand a lasat-o pe fosta lui cu copil mic...trebuia sa-si dea seama ca se va ajunge aici...pana la urma nu e nici primul nici ultimul barbat care divorteaza...acum el ce-ar vrea...sa ramana casatorit cu ea si sa stea si cu tine sau ce? diablo

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#23 2008-11-18 19:10:18

pokemon
Diamond member

pitzi, atunci cand e vorba de un copil se schimba radical lucrurile....
am intors azi problema pe toate partile, fiecare arte are ceva bun si ceva rau...
nu depinde decat ca el sa se convinga, sa isi dea seama daca poate sta departe de copil...

#24 2008-11-18 19:11:40

pokemon
Diamond member

nu... ar vrea sa poata sa isi creasca copilul...
cand s-a despartit de ea, a intuit ceea ce va urma, dar a crezut ca poate suporta situatia...
acum, cand cel mic a fost bolnav, probabil ca .... s-a simtit vinovat....

Publicitate

loading...

#25 2008-11-18 19:12:43

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu cred ca i-ar face niciun bine copilului daca ar ramane cu fosta in conditiile in care nu o mai iubeste...nu ar fi cel mai indicat mediu in care el sa traiasca...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#26 2008-11-18 19:13:24

pitzipoank
Insomniac member

pokemon a scris:

pitzi, atunci cand e vorba de un copil se schimba radical lucrurile....
am intors azi problema pe toate partile, fiecare arte are ceva bun si ceva rau...
nu depinde decat ca el sa se convinga, sa isi dea seama daca poate sta departe de copil...

nu e adev(pdv-ul meu)
nu pot/nu se poate -nu exista!!!!!!! mereu este o solutie de mijloc. asta 1 la mana
2. daca intre ei 2 nu mai e nimic, atunci isi distrug viata reciproc ramanand impreuna.pana la urma tot la despartire ajung. vb din experienta unui prieten !!!
3. acum inteleg dc vroiai u neaparat copil si cat mai repede... think twice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#27 2008-11-18 19:14:20

pitzipoank
Insomniac member

pokemon a scris:

nu... ar vrea sa poata sa isi creasca copilul...
cand s-a despartit de ea, a intuit ceea ce va urma, dar a crezut ca poate suporta situatia...
acum, cand cel mic a fost bolnav, probabil ca .... s-a simtit vinovat....

cand a lasat un copil fara un parinte nu s-a simtit vinovat???

#28 2008-11-18 19:15:38

pokemon
Diamond member

asta ne-am gandit si noi...
mai ales ca stiu ca ma iubeste si nu va putea uita niciodata ceea ce este intre noi...
si mereu chestia asta va fi in mintea lui, iar ea in permanenta ii va reprosa tot ce s-a intamplat....
ma credeti ca simt ca nu pot sa respir? parca sunt o leguma...
e primul moment de nesiguranta langa el.... sper sa se lamureasca cum o fi, dar sa s elamureasca...
macar, daca va ramane langa copil, voi incepe sa uit.... sa nu ma mai framant pentru ca voi sti cu exactitate ceva...
dar acum.... astept....

#29 2008-11-18 19:15:52

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

pokemon a scris:

pitzi, sunt 100% sigura ca nu mai tine la ea
insa, tine la copil ca la ochii din cap, si nu pot nici macar sa il condamn daca va alege sa ramana langa el, sa il creasca.... sad
eu sper si ma rog la Doamne-Doamne si ma gandesc ca nu degeaba ne-a fost dat sa ne intalnim, ca sa traim tot ceea ce am trait....si sa se termine....

tocmai, el vrea sa ramana langa copil, nu cu ea, cu fosta ...
si daca se pronunta divortul, iar ea e matura trebuie sa inteleaga ca spre binele copilului, ar trebui sa il lase sa isi vada tatal cat mai des, nu doar 1-2 zile la nuj cate saptamani ...

#30 2008-11-18 19:17:51

pokemon
Diamond member

pitzi, sunt mai multe la mijloc.... care au dus la despartirea lor....si nu aparuse nici manipularea ei....
nu vreau un copil pt a-l tine langa mine... stiu ca asta nu se face si mai ales faptul ca el s-a desp de ea cand aveau deja copil, imi intareste convingerea
vreau copil, pentru ca EL este barbatul pe care mi l-am dorit o viata intreaga....

#31 2008-11-18 19:20:03

pitzipoank
Insomniac member

milana a scris:

pokemon a scris:

pitzi, sunt 100% sigura ca nu mai tine la eainsa, tine la copil ca la ochii din cap, si nu pot nici macar sa il condamn daca va alege sa ramana langa el, sa il creasca.... sad

tocmai, el vrea sa ramana langa copil, nu cu ea, cu fosta ...si daca se pronunta divortul, iar ea e matura trebuie sa inteleaga ca spre binele copilului, ar trebui sa il lase sa isi vada tatal cat mai des, nu doar 1-2 zile la nuj cate saptamani ...

daca el vrea sa ramana langa copil...implicit si langa ea. pt k ei o sa i se incredinteze copilul.chiar daca nu mai tine la ea... tot cu ea ar trai daca el ar merge pt copil...........
chiar daca ar iesi si cu altele, mie una nu mi-ar place sa stau cu un barbat care locuieste cu fosta lui sotie

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-11-18 19:20:53)

#32 2008-11-18 19:20:17

pokemon
Diamond member

milana, ea a aflat ca el si-a gasit pe altcineva si abia acum a inteles cu adevarat ca ei s-au despartit.
si daca pana sa afle de noi, se comporta ok, civilizat, discutau despre copil, despre ce ii trebuie, cand sa se duca fiecare sa il vada- copilul sta la mama ei in afara localitatii-acum comportamentul i s-a schimbat radiical...
si  a inceput cu fel de fel de amenintari, in directia asta...

pitzi, pai asta e ideea, ca daca se va intoarce la copil, implicit si la ea, eu as disparea...
vreau un barbat al meu, nu al nostru....

Ultima oara a fost editat de pokemon (2008-11-18 19:23:42)

#33 2008-11-18 19:24:03

pitzipoank
Insomniac member

poke noi vrem k u sa fii sigura pe relatie!!!
daca el asa o sa fie toata viata cu sentimentul asta de vinovatie... si o sa fiti impreuna... u vei fi cea care va suferi cel mai mult!!!!
pt k fosta mereu il va astepta inapoi si il iarta indiferent d c a facut... intelegi?!

#34 2008-11-18 19:27:30

pokemon
Diamond member

pai... eu sigura pe relatie sunt... stiu ce simte, stiu ce simt, stiu ce inseamna pentru noi, NOI
dar problema asta trebuie lamurita si azi i-am pus pe tapet o gramada de situatii... la unele a stiut sa imi dea un raspuns, la altele nu... si repet, nu il condamn pentru felul in care gandeste..
si tocmai, pentr ca nu vreau nici eu sa sufar vazundu-l ca si-ar dor sa fie altundeva, nu langa mine, nu vreau nici el sa sufere fiind cu mien si gandindu-se in alta parte...
lucrurile trebuie sa fie foarte bine lamurite, ca sa nu ajungem mai trz sa ne invinovatim unul pe altul si atunci sa mai fie si alte suflete la mijloc..

#35 2008-11-18 19:31:23

pitzipoank
Insomniac member

pokemon a scris:

pai... eu sigura pe relatie sunt... stiu ce simte, stiu ce simt, stiu ce inseamna pentru noi, NOI
dar problema asta trebuie lamurita si azi i-am pus pe tapet o gramada de situatii... la unele a stiut sa imi dea un raspuns, la altele nu... si repet, nu il condamn pentru felul in care gandeste..
si tocmai, pentr ca nu vreau nici eu sa sufar vazundu-l ca si-ar dor sa fie altundeva, nu langa mine, nu vreau nici el sa sufere fiind cu mien si gandindu-se in alta parte...
lucrurile trebuie sa fie foarte bine lamurite, ca sa nu ajungem mai trz sa ne invinovatim unul pe altul si atunci sa mai fie si alte suflete la mijloc..

chiar stii??
deja faptul k nu a stiut sa iti dea un raspuns e un semn mare de intrebare.....
nu stiu... toate posturile mele arata k vreau sa te dezamagesti.... nu e asa... vreau doar sa nu suferi....
crede-ma ....  puss

#36 2008-11-18 19:33:54

pokemon
Diamond member

stiu... nu ai avea niciun motiv sa vrei sau nu sa imi fie bine/rau smile
cand am zs ca nu a stiut sa imi dea un raspuns, a fost referitor la intrebari de genul: crezi ca vei putea sa petreci Sarbatorile fara copil... si a ezitat, spunandu-mi ca acum se gandeste ca ar face fata, ca ar sti ca a doua zi va fi cu el... dar ca asa ceva nu sii pana nu traiesti....
au fost situatii ipotetice in care ne-am pus, ca sa vedem cum am putea rezolva problema....

#37 2008-11-18 19:35:00

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

pokemon, am citit mai sus ca baiatul sta la bunica lui; mda... ea, mama nu are posibilitate sau timp sa il creasca? asta ridica semne de intrebare; ce ar fi sa ceara tatal custodia copilului? si daca i se acorda, poate fi cu el zilnic ... asta daca ai accepta si tu

#38 2008-11-18 19:35:59

pitzipoank
Insomniac member

singura solutie e sa il pui sa ia o decizie... acum!!!!
k esti tanara frumoasa si nu poti sa iti pierzi viata asteptand un raspuns... asteptandu-l pe el sa se decida daca te iubeste indeajuns de mult incat sa faca un compromis mai mare.

puss  puss  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.