Ce gandesti acum - offtopic 43-4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 168
Subiect inchis
- persifona
- Vizitator
Re: ce gandesti acum - offtopic 43
pink_butterfly a scris:deja l-ati inchis pe celalalt? ...si eu nu am apucat sa vad mare lucru din ce s-a scris zilele astea... in alta ordine de idei...sunt cam ciufuta azi
Oricum poti vedea, scumpa mea Ia zi, cum fu cu portughezu? Ca eu n-am prea mai intrat si nu stiu daca ai povestit.
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
uofff..... nici nu mai stiu ce sa zic... acum sunt bine, ma dau cocos, insa cand ma gandesc cum ar fi fara el, imi vine sa ma arunc pe geam... e prea frumos totul... incerc sa iau o pauza, sa nu ma mai gandesc, sa nu mai fac scenarii....
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
deci el nu se poate insura ?doamne cat de prost e ...ma uitam la el ca el doar asta urmareste ..sa se insoare ca are 28 de ani gata ... sa nu mai spunem ca nu cred ca nevastasa stie ce face el....ca imi da discutii dintr`astea...si le da asa ca daca nu i-a iesit cu mine macar sa faca ceva
- pokemon
- Diamond member
Mel, si eu am primt cereri in casatorie de la baieti de la Teologie, dupa 3-4 intalniri... majoritatea fac asta DOAR pentru a prind epost...rusinos, dar adevarat
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
Melany1 a scris:deci el nu se poate insura ?doamne cat de prost e ...ma uitam la el ca el doar asta urmareste ..sa se insoare ca are 28 de ani gata ... sa nu mai spunem ca nu cred ca nevastasa stie ce face el....ca imi da discutii dintr`astea...si le da asa ca daca nu i-a iesit cu mine macar sa faca ceva
fata unde zice k nu se poate insura???
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
buna seara
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
Melany1 a scris:deci el nu se poate insura ?doamne cat de prost e ...ma uitam la el ca el doar asta urmareste ..sa se insoare ca are 28 de ani gata ... sa nu mai spunem ca nu cred ca nevastasa stie ce face el....ca imi da discutii dintr`astea...si le da asa ca daca nu i-a iesit cu mine macar sa faca ceva
:tr?na: vai fata da ce pe fata se vede ca asta vrea sa-ti dea asa o lectie..gee...are lamaie ia auzi tu
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- persifona
- Vizitator
Pai Mel, asta ti-am zis si noi atunci. Pt el asta era ce conta, sa se insoare ca sa devina preot. Of, si tu cat te-ai stresat si cu ai tai si tot
Pokemon, de cat timp esti cu el?
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
ciao danae!
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- pokemon
- Diamond member
de 5 luni.... dar.... 5 luni atat de pline, incat stiu absolut tot despre el... am petrecut cu el atata timp, cat nu am petrecut cu cei cu care am stat 2-3 ani ....
- Melany1
- Banat
ma refer ca nu se poate insura pana nu imi spune el mie de invitatii etc ?adik eu nu mai am nici o treaba cu el...chiar nici o treaba...da intra pe mn pe mess si imi spune mereu ca el se insoara etc.... si faza aia daca suport sa il vad mire....mi-e rau....auzi la el mi-a dat Doamne Doamne un b bun acum..si care ii merge capu...ca imi dau seama ca asta n-a avut creier si multumesc lui Dumnezeu ca n-am facut vreo prostie da cu ai mei am facut prostia cea mai mare pe care cred ca o voi regreta multa vreme...ink regret mult de tot
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-11-18 20:06:28)
- persifona
- Vizitator
pokemon a scris:de 5 luni.... dar.... 5 luni atat de pline, incat stiu absolut tot despre el... am petrecut cu el atata timp, cat nu am petrecut cu cei cu care am stat 2-3 ani ....
Mai gandeste-te.. si cu relatia si cu copilul si cu tot Ai si 20 de ani, o viata inainte, nu te arunca asa, lasa lucrurile sa curga firesc.. ca stii cum se spune, paza buan trece primejdia rea
- pitzipoank
- Insomniac member
little_rabbit a scris:nesimtit melany! tu bine ca esti happy si in love cu boy'u tau ooooooooof cand am ajuns la sala mi-am dat seama ca imi apare o chestie din aia la buza.
aciclovir little!! trece repede
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- Melany1
- Banat
sa va zic ce face nesimtitu...Gabi fostul meu cel pe care parintii mei nu l-au vrut deloc si am tinut la el mult ...m-a sunat si mi-a zis ca tipu asta (e asistent la fac)ii spune ca nu-l baga in licenta ,face misto de el la ore etc... el a stiu ca am fost cu gabi la care am tinut....si acum il sicaneaza. da am zis ca ma voi duce o data la el la facultate cand are ore cu idiotu asta si o sa stau cu Gabi ,macar sa aiba dc sa-l sicaneze...daca tot e asa bou...o sa se inegreasca
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-11-18 20:10:05)
- pitzipoank
- Insomniac member
Melany1 a scris:ma refer ca nu se poate insura pana nu imi spune el mie de invitatii etc ?adik eu nu mai am nici o treaba cu el...chiar nici o treaba...da intra pe mn pe mess si imi spune mereu ca el se insoara etc.... si faza aia daca suport sa il vad mire....mi-e rau....auzi la el mi-a dat Doamne Doamne un b bun acum..si care ii merge capu...ca imi dau seama ca asta n-a avut creier si multumesc lui Dumnezeu ca n-am facut vreo prostie da cu ai mei am facut prostia cea mai mare pe care cred ca o voi regreta multa vreme...ink regret mult de tot
mel eu in locul tau as merge la nunta lui cu iubi meu sa vada k am unu mai bun pe care il iub si ma iub ... asa de-al dreq
- pokemon
- Diamond member
nu ma arunc... insa atunci cand primesti TOT ce ti-ai fi putut dori langa cineva, nu iti poti dori mai mult si nu te mai poti gandi ca trebuie sa astepti... pt ce sa astept? ce avem noi nu creste in timp... este sau nu este... sper din suflet sa rezolvam problema asta si sa trecem peste.... o singura problema am avut noi.... dar problema nu gluma
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
pitzipoank a scris:Melany1 a scris:ma refer ca nu se poate insura pana nu imi spune el mie de invitatii etc ?adik eu nu mai am nici o treaba cu el...chiar nici o treaba...da intra pe mn pe mess si imi spune mereu ca el se insoara etc.... si faza aia daca suport sa il vad mire....mi-e rau....auzi la el mi-a dat Doamne Doamne un b bun acum..si care ii merge capu...ca imi dau seama ca asta n-a avut creier si multumesc lui Dumnezeu ca n-am facut vreo prostie da cu ai mei am facut prostia cea mai mare pe care cred ca o voi regreta multa vreme...ink regret mult de tot
mel eu in locul tau as merge la nunta lui cu iubi meu sa vada k am unu mai bun pe care il iub si ma iub ... asa de-al dreq
da da
Dragostea nu se stă, se face.
- Melany1
- Banat
pitzi face nunta la buzau...nu dau eu banii ptr el ...ca nu merita. eu sunt din cta...ia-ti cazare,benzina etc..plus ca iubi meu a vazut discutia si sa nu-l vada ....
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 168
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|