|
Nu esti logat.
Aerobic/Fitness ?#1 2008-11-18 23:22:21
Aerobic/Fitness ?Voi ce ati alege? ..Eu am facut aerobic mult timp..dar as vrea sa incerc si fitness..a facut cineva pe aici?..Ce avantaje are?..Nu sunt slabutza dar nici grasuta vreau ceva pt tonifierea muschilor Offline #2 2008-11-18 23:58:51
Re: Aerobic/Fitness ?am facut si eu aproape 1 an...pai depinde ce si cum lucrezi: pt masa sau pt fibra...eu mai mult pt fibra faceam exercitii... si modificari majore nu apar... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-11-19 10:38:08
Re: Aerobic/Fitness ?
am inteles ca pilatesul este ok daca il practici la inceput, cel putin cateva sedinte, in prezenta unui antrenor - pt a corecta eventualele greseli. daca nu sunt executate corect, exercitiile de pilates nu dau rezultatele asteptate plus ca te poti si accidenta I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #5 2008-11-19 11:05:08
Re: Aerobic/Fitness ?eu cum o sa am vreo 10kg de dat jos, primele 6-7 luni o sa stau pe aerobic step. dupa care trec pe fitness combinat cu aerobic. La fitness dezavantajul este ca nu prea faci cardio + rezistenta fizica. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-19 11:11:41
Re: Aerobic/Fitness ?Eu as vrea sa merg la sala si o sa fac asta.prima luna o sa fac aerobic ca am sa putina mobilitate si sa`mi scada din celulita si apoi fitness.Combin: o luna si o luna Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #7 2008-11-19 11:15:02
asa e cu fitnesul se ard mai greu grasimile - dar combinate sunt perfecte in special pt cine vrea sa slabeasca Ultima oara a fost editat de Monya (2008-11-19 11:18:44) I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #8 2008-11-19 11:58:25
Re: Aerobic/Fitness ?aerobic as alege eu ca am destui muschi, nu mai am nevoie Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #9 2008-11-19 14:01:14
eu am facut 2 luni aerobic si fitness zilnic!!!!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #10 2008-11-19 14:03:58
Re: Aerobic/Fitness ?si celulita a revenit de atunci, pitzi? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-11-19 14:07:28
din pacate da. k am renuntat de tot la sala la un mom dat din cauza unor probl tehnice la ficat asta vreo 5 luni......fara miscare de nici un fel.. nu am avut voie.. acum vreau sa merg din nou.. si acelasi regim de sport si dieta vreau sa il practic...pt k am pus si 4 kg "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #12 2008-11-19 14:09:10
Re: Aerobic/Fitness ?poze, pitzi, poze!!! felicitari, oricum! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #13 2008-11-19 14:13:43
Re: Aerobic/Fitness ?eu sa zicem ca as putea... dar ar trebui sa gasesc o sala cu program de noapte Offline #14 2008-11-19 14:17:24
Re: Aerobic/Fitness ?**** Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-11-19 14:22:21) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #15 2008-11-19 14:21:30
Re: Aerobic/Fitness ? wow Offline #16 2008-11-19 14:22:00
Re: Aerobic/Fitness ?nice, pitzi nice, nice....gata, vazut! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #17 2008-11-19 14:23:13
Re: Aerobic/Fitness ?ms. mai aveam de lucrat... insa "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #18 2008-11-19 14:23:59
Re: Aerobic/Fitness ?da' ce-ai patit, pitzi ? hepatita ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|