|
Nu esti logat.
Aerobic/Fitness ?-2#20 2008-11-19 14:26:16
Re: Aerobic/Fitness ?pitzi, da' tu te laudai de tanga......vrem si tanga sa vedem...eu n-am aratat asa niciodata, heim... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #21 2008-11-19 14:31:08
Re: Aerobic/Fitness ?roxi,tu sa taci k te ia vantul de slabuta ce esti sa n-aud Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #22 2008-11-19 14:31:13
Re: Aerobic/Fitness ?nu zic k nu am muncit.. am muncit f mult si m-am abtinut de la ff multe... Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-11-19 14:31:46) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #23 2008-11-19 14:33:09
Re: Aerobic/Fitness ?hai mai pisi,ce naiba?pune cu tot ce ai k d-aia te-a inzestrat natura Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #24 2008-11-19 14:33:36
Re: Aerobic/Fitness ?
la asta ar trebui sa ma simt eu
poi da cu el te laudai si voiam sa vad si eu, poate ma impulsionez "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-19 14:33:43
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #26 2008-11-19 14:35:05
Re: Aerobic/Fitness ?hai fata,nu fi asa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #27 2008-11-19 14:36:22
Re: Aerobic/Fitness ?eee, stiu si eu cum e cu rusinea...macar pitzi, o sa ai la ce poze sa te uiti la batranete, ai sa fii multumita de tine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2008-11-19 14:37:01
Re: Aerobic/Fitness ?roxi,vrei s t bat?mi s-o pus pe tine azi Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-11-19 14:37:25) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #29 2008-11-19 14:38:03
fata u esti skiloada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #30 2008-11-19 14:42:01
nu skiloada,e scobitoare Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #31 2008-11-19 14:43:09
sunt nevoita sa subscriu Offline #32 2008-11-19 14:51:01
Re: Aerobic/Fitness ?sorry, mai intervin urgente la birou... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-11-19 15:03:03) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #33 2008-11-19 14:52:12
Re: Aerobic/Fitness ?pai... cam inseamna Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-11-19 14:52:56) Offline #34 2008-11-19 14:52:13
Re: Aerobic/Fitness ?adik tu crezi k esti grasa in poza asta? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #35 2008-11-19 15:00:01
Re: Aerobic/Fitness ?da, cred ca discutia asta e eterna "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #36 2008-11-19 15:01:20
Re: Aerobic/Fitness ?pe de-o parte,te inteleg roxi k si eu aceleasi pasarele oricum ,arati superb,indiferent cum te vezi tu Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #37 2008-11-19 15:04:35
Re: Aerobic/Fitness ?multam, rramo... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #38 2008-11-19 15:05:27
same here Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|