homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diferenta de varsta intre parteneri-2

#20 2008-11-22 16:34:35

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

Re: diferenta de varsta intre parteneri

cunosc un cuplu care au diferenta de 15 ani intre ei si se inteleg foarte bine

#21 2008-11-22 18:50:51

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

dupa cum stim, barbatii se maturizeaza mai greu decat femeile tongue ... prin urmare, diferenta de 5 ani intre noi nu prea se simte; doar cand vine vorba de muzica lol el are alte gusturi, "de pe vremea lui"

#22 2008-11-23 20:14:04

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

dar daca il iubesti, astea sunt chestii care se pot rezolva..
varsta nu e o problema, nici distanta..daca exista iubire.. planurile care nu au nici un punct comun, alea da, ar fi o problema, si una mare..

mi-am amintit.. de fiecare data cand cineva nou il cunostea pe F..tot fain ok, cand auzea ca suntem impreuna le pica fatza lol da me mine ma amuza chestia, sincer..
nu mai pot eu de fetzele lor, sa le pice, sa faca ei riduri, daca eu asa eram happy smile

hjarta

#23 2008-11-23 22:02:22

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai daca nu-l mai iubesti dc pierzi vremea? poti sta cu cineva alaturi pt care nu mai simti iubire oare? te simti tu implinita si fericita?

#24 2008-12-04 11:23:28

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

e greu de defint conceptul asta.stau cu el ptr. ca e bine si cred ca iar ma indragostesc de el(desi nu cred ca asta e iubire)+in orice relatie iubirea dispare la un momendat dar asta nu ii impiedica pe oameni sa ramana impreuna.e un tip grozav numai ca nu e perfect (fidel).sunt fericita ptr. ca mi am impus sa uit, mi am impus sa nu mai incerc sa aflu nimic, sa trec peste ce a facut.ca in rest nu am ce sa i reprosez,e langa mine si a fost langa mine de fiecare data cand am avut nevoie(inclusiv cand eram despartiti).insa nu vad vreun viitor cu noi si de asta tre sa incep sa mi impun sa nu mai simt, sa nu mai fiu atinsa de gesturile lui,asa ce imi moaie inima...n ai cum sa nu tii la el.

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-12-04 11:25:10)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

Publicitate

loading...

#25 2008-12-04 11:34:47

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

al meu e mai mare decta mine cu fix 9 luni big_smile
adica mama m-a conceput la fix pt EL hjarta

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-12-04 11:36:29)

#26 2008-12-04 12:31:09

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

claudia78 a scris:

applause
intre mine si iubi sunt 12 ani diferenta...nu stiu daca diferenta asta ne va aduce consecinte negative pe viitor...stiu doar ca momentan totul este perfect...este exact ceea ce imi doream big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#27 2008-12-04 12:35:22

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

intre mine si iubi e diferenta de 4 ani si ceva big_smile

#28 2008-12-04 12:35:23

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

pink_butterfly a scris:

claudia78 a scris:

applause
intre mine si iubi sunt 12 ani diferenta...nu stiu daca diferenta asta ne va aduce consecinte negative pe viitor...stiu doar ca momentan totul este perfect...este exact ceea ce imi doream big_smile

cred ca am mai spus pe-aici, diferenta intre mine si el este de 9 ani, totul este perfect, n-as putea in veci sa mai fiu cu cineva de varsta mea, si nu ne-a adus nicio consecinta negativa aceasta diferenta, sper ca nici pe viitor.
am tinut sa spun asta ca sa vezi ca exista exemple pozitive
PS: la anul ne casatorim smile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#29 2008-12-04 13:14:54

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

smile...ma bucur mult pt voi...poate vom ajunge si noi in ipostaza asta candva wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#30 2008-12-04 19:15:38

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pink, ma bucur din suflet pentru tine!
nici eu nu cred ca e diferenta de varsta o problema, am cazuri in familie cu diferenta de pana 15 ani si sunt impreuna de o viata.
Nu cred ca varsta e o problema. problema poate fi modul de a gandi, de a se comporta, felul in care arata, generatia in care vrea sau nu sa se incadreze. deci nu varsta in sine conteaza...
am mai spus pe undeva, intre mine si al meu e diferenta de 14 ani si chiar NU am avut niciun fel de probleme. noh, ceea ce a intervenit intre noi a fost complet extern de relatia noastra si ne-au afectat pt ca asta e..oricat ne-am dori noi nu putem trai intr-un glob de cristal.
cu fostul, care era *decat* cu 10 ani mai mare decat mine existau insa mai mereu diferente legate de felul lui de a gandi si de felul in care arata...
deci, in consecinta si prin urmare, mie imi e mai bine cu actualul, desi diferenta de varsta e ceva mai mare wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#31 2008-12-04 19:20:01

andrulina
Addicted member

Eu cred ca problemele intervin de la o anumita varsta...acum probabil nu toti constientizeaza toate aspectele privind diferenta mare de varsta, dar cand ea va trece de 30 so ceva de ani si el va avea aproape 50 nu stiu daca lucrurile vor mai fi la fel ca in tinerete...
eu ma gandesc asa la cuplurile cu diferenta mai mare de varsta...ca ea va fi mai tanara el va imbatrani inaintea ei...pot aparea si probleme de alt ordin si na...e dificil totusi la un moment dat

#32 2008-12-04 19:23:25

pokemon
Diamond member

cred ca diferentele de care vorbesti tu, apar undeva la diferente mai mari de 20 de ani....pentru ca da, e oarecum tu sa ai 30 de ani si el sa aiba 50...si tu sa vrei una-alta, iar el sa nu mai poata big_smile
insa eu ma uit la taica-meu care acum are 44 de ani si chiar l-as putea vedea langa o *tipa* de 30 rotfl
acum, exact ce ziceam, depinde si de cum imbatraneste fiecare....  wink

#33 2008-12-04 19:32:41

andrulina
Addicted member

nu neaparat la diferente de 20 de ani....o femeie va putea s-o faca pana mai tarziu si daca tu ai 50 si el 60 si putin si nu mai poate....atunci cred ca devine putin frustrant
la 44 de ani e ok...nu poti spune ca la 44 de ani esti batran si nu mai poti....

#34 2008-12-04 19:41:21

skumpi
Vizitator

acuma am vazut si la tv ... Irina aia...fosta Asia... iubitu ei are 50 d ani neutral deci ii varsta aproape dubla cu a ei... chiar nush`ce sa zic neutral

#35 2008-12-04 19:47:12

andrulina
Addicted member

nici eu...eu ma gandesc la variantele astea...
1. imbatraneste mult mai rpd decat tine si se poate ca la un moment dat sa aiba complexe el si sa se simta putin aiurea...si de aici discutii
2. treaba cu virilitatea
3. ma mai gandesc si ca odata ce e mai mare cu 10 15 ani...se poate imbolnavi mult mai rpd si doamne fereste poate muri si ce faci atunci? ramai singura...cu copii cu tot...bine ca asta se poate intampla si la unul tanar, dar cred eu ca sansele sunt ceva mai mici
4. anturajul...autoamt el fiind mai mare are prieteni de varsta cu el si rar accepta un barbat de 30 si ceva de ani aproape 40 sa zicem sa umble cu gasca unei tipe de 25 sa spunem...
5. el si-a trait tineretea....a facut unele chestii pe care poate tu nu le-ai facut si vrei sa le faci...si poate ori le face asa de dragul tau, dar nu ca si-ar dori el f mult sau poate nu le face...
cam astea imi vin in minte....

#36 2008-12-04 19:48:08

pokemon
Diamond member

noh, astea chiar sunt diferente prea mari... parca de la 15 ani in sus mi se pare deja prea mult...
dar cine stie...
uite, eu admir de ani de zile un cuplu: ilie si amalia nastase ... imi place tare mult de ei si cred ca diferenta de varsta e pe undeva pe la 20 de ani....

#37 2008-12-04 20:22:33

andrulina
Addicted member

si eu ii admir pe ei...i-am vazut asta iarna in predeal smile
dar tot la ideea mea raman...el are deja 60 si ceva de ani...cand n-o sa mai fie ce-o sa faca pe urma? de asta mi se par mie aiurea relatiile astea...
plus ca el nu apuca sa-si vada nepotii...nici fata...prinde doar anumite momente din viata ei...

#38 2008-12-04 20:55:25

meandmeagain
New member
Inregistrat: 2008-11-29

intre mine si iubitul meu e o diferenta de9ani,el e si divortat,are si un copil!!!!!!nu ma deranjeaza cu absolut nimic,,nici macar atentionarile rautacioase ale unora.nici pe tine nu ar trebiu sa te preocupe cum o sa fie peste ani!peste ani(daca va potriviti),o sa va iubiti la fel ca acum,daca nu,ai sa te bucuri ca ai trait prezentul si ca ai fost fericita la un moment t1!

smile tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.