|
Nu esti logat.
Vaccin anti HPV: pro sau contra?-2#20 2008-11-25 12:43:12
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?ai dreptate deliav....eu nu incerc sa conving pe nimeni..... Offline #21 2008-11-25 12:52:46
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?da...si e foarte bine...ca facem asta...pentru ca fiecare-si va aduna informatiile de care are nevoie...si va lua cea mai buna decizie... baby Dragos Offline #22 2008-11-25 13:51:09
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?
subscriu... si eu vreau sa stiu ce au aflat alte fete ca sa fiu cat mai in tema... Offline #23 2008-11-25 17:59:31
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?mai, eu am o alta nelamurire. virusul hpv se transmite si de la mama la fat, sau nu stiu eu bine? atunci, fetitele alea pot foarte bine sa fie virgine, dar daca mamele lor au virusul nu era posibil ca sa il fi transmis si lor? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #24 2008-11-25 23:30:57
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?eu una ....acum in acest moment vorbind as face vaccinul mai ales k sunt deja infectata cu virusul ...dar sa zicem k am o fetita de 10 ani ....as refuza categoric vaccinul ...as mai astepta cativa ani ....eu cred k este o mare diferenta intre un corp al unui copil de 10 ani si .....o adolescenta de 20 sa zik ...deci ....nuj dar efectele adverse pot fi mult mai multe ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-25 23:46:49
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?ideea e urmatoarea...ca acest vaccin nu e testat inca.asta imi spunea si medicu de familie.e o mare greseala vaccinarea in masa...nu poti face experimente pe mii de copii si apoi sa fie urmarite in timp.deocamdata vaccinarea e la stadiul de experiment Offline #26 2008-11-26 11:38:48
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?mai eu nu inteleg de ce nu ii vaccineaza si pe baieti de 10 12 ani ca ei transmit virusul, sa ii vaccineze pe ei sa nu il mai ia si gata ca orcum de obicei ei sunt cei care aduc acest virus intro relatie. Ultima oara a fost editat de yoyomi (2008-11-26 11:47:45) Offline #27 2008-11-26 12:39:26
cand am spus ca mai bine am grija, ma refeream la faptul ca e bine sa-mi fac analizele o data pe an....si nu la faptul ca trebuie sa fac sex numai cu prezervativ si gata. Totusi la 25 de ani si dupa 4 ani de relatie, am invatat cat de cat despre protectie...iar sora prietenului meu a fost infectata (intradevar cu un low risk), dar a descoperit la timp si cu tratament acum e ok, (din ce am inteles tratamentul a fost destul de nasol, printre care si o operatie) si are si copil. de aceea am spus ca trebuie sa am grija, sa merg la doctor.... Ultima oara a fost editat de ada2910 (2008-11-26 12:41:50) Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #28 2008-11-30 11:45:45
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?Ultima oara a fost editat de simone2008 (2010-12-16 18:53:52) Offline #30 2008-12-01 01:22:36
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?Eu n=as sti sigur ce sa va spun....doar povestea mea poate....eu am avut un singur partener sexual....pe kre l-am asteptat 20 de ani....el ..a avut o singura partenera inaintea mea....dar ea...nu a avut un singur partener, din pacate.....si a luat HPV ul....exact tulpina 16......Ea, si implicit noi, am aflat abia acum...intamplarea face ca ea sa-mi fi fost si una dintre cele mai bune prietene..........asa ca dupa ce e aflat ea....mi-am facut si eu un Papanicolau..la care rezultatul mi-e iesit L-SIL....nu ma pricep prea bine ...dar din cate am citit, este un rezultat ce indica o foarte mare probabilitate a unei inflamatii asociate cu HPV....nu vrea nimeni sa stie ce senzatii te trec in asemenea momente...sunt aproape sigura k il am si eu..pt k am refacut un pic sirul fostilor ei parteneri..si cati au fost inainte de a-i veni randul actualului meu...Daca as fi aflat mai devreme....m-as fi vaccinat, ori as fi renuntat la el, atunci, cat nu era prea tarziu si cat relatia nu avansase f mult, nici fizic, dar mai ales, emotional...Daca ati sti cum nu se mai termina sirul acestor :"DAR DACA......"....eu zic k multe dintre voi ati alege sa va vaccinati....nici eu nu sunt 100% sigura de asta...dar faptul k sunt o fata "cuminte", care am asteptat atata timp omul potrivit( si la naiba, chiar este!!Este un om minunat caruia nu am ce sa-i reprosez si pe care il iubesc enorm)...care am avut mereu grija de mine si m-am ingrijorat chiar si pt o candidoza.....care am vrut sa fac mereu lucrurile cu cap si responsabilitate..uite ce mi s-a intamplat!!!Nu stiu ce ar fi fost indicat...poate sa-l pun pe el sa se testeze...?Atunci, inainte de toate???Poate...dar ....nu am facut-o.....nu stiu cate femei si-ar pune partenerul sa se testeze de HPV...nici nu stiu daca se face asta la barbati...acum cu siguranta as face macar asta....dar..la ce bun toate gandurile astea???? Today, everything's OK! Offline #31 2008-12-15 16:13:18
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?eu sunt contra. Offline #32 2008-12-15 16:30:57
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?pai si eu i-as da premiul Nobel pentru ca a descoperit virusul papiloma...dar vad ca pentru descoperirea vaccinului anti papiloma nu se acorda nici un premiu...asta e ideea baby Dragos Offline #33 2008-12-15 16:47:54
In articol scrie ca in decurs de 10-30 de ani, 0,8% din cazurile infestate cu hpv au facut cancer de col. Mie una mi se pare o perioada mare si un procent extrem de mic pt a trage concluzia ca hpv e cauza cancerului de col. Nu neg ca este un factor propice. Ma indoiesc doar ca el ar fi cauza. M-as astepta la un procent mult mai mare pt un factor cauzal. Offline #34 2008-12-15 19:54:54
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?contra vaccinului momentan. doctorita mea m-a sfatuit sa mai astept ca sunt atatea controverse in privinta celor 2 vaccinuri existente pe piata. Offline #35 2008-12-16 11:30:51
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?ET, mi-a placut fraza cu Einstein. Offline #36 2008-12-16 11:42:51
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?Eu imi mentin parerea, chiar daca as putea sa-mi fac vaccinul la un pret subventionat... Ce am scris despre vaccin vine dupa zile intregi de documentare despre el, nu am scris nimic din auzite sau inventat. Nu neg legatura dintr HPV si cancerul de col, insa asta este alegerea mea si mi-o mentin cel putin pana cand apar mai multe studii despre vaccin. Offline #37 2008-12-16 11:49:17
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?nana, dar 66 nu e continuta si in vaccin? nu se intampla nimic daca o ai si faci vaccinul? daca ai un set de tulpini exista un risc mai mare sa faci si alte tulpini? Ultima oara a fost editat de anca9 (2008-12-16 11:51:30) Offline #38 2008-12-16 13:24:53
eu n-am sustinut nicio clipa ca vaccinul nu ar fi "adevarat" ... insa deocamdata nu stiu daca o sa ia cineva un premiu nobel pentru descoperirea lui ... pentru ca spre deosebire de teoria relativitatii, argumentele acestui vaccin nu sunt nici pe departe puse la punct baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|