|
Nu esti logat.
Vaccin anti HPV: pro sau contra?-4#58 2008-12-18 09:11:59
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?
Crede-ma ca daca as putea fi sigura ca vaccinul asta ma va feri 100% de cancer de col, azi mi l-as face. Offline #59 2008-12-18 09:49:36
La fel si eu. Offline #60 2008-12-18 13:10:38
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?Nu as vrea sa fiu in locul parintilor a caror fete au avut probleme datorate acestui vaccin. Sa traiesti cu vina ca ai acceptat ca acest vaccin sa fie facut si sa iti nenoroceasca copilul ? Eu m-am convins .. si sunt contra. O sa va anunt daca gasesc argumente pro .. Offline #61 2010-09-10 14:25:56
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?am citit parerile voastre despre acest vaccin, dar as vrea sa stiu daca astazi aveti aceesti parere. in fiecare luna, cand merg la planning dupa pastile, ma intreaba asistenta daca nu vreau sa imi faca vaccinul(acum este gratuit). sincer nu stiu daca sa il fac sau nu, pe de o parte ma gandesc ca este un vaccin recent si nu se stie ce modificari apar in organism de-a lungul anilor, dar pe de alta parte ma gandesc ca si bunica si mama au avut cancer(mama a avut un fibrom canceros) si stiu ca exista o posibilitate destul de mare sa fac si eu... iubesc si sunt iubita Offline #62 2010-09-10 14:35:14
"fibrom canceros" nu exista, fibromul uterin e o tumora absolut benigna, deci nu stiu daca trebuie neaparat sa iti faci griji din punctul asta de vedere. factorul genetic nu e majoritar in implicarea in acest tip ce cancer, cel de col uterin. exista o predispozitie sa faci si tu fibrom uterin ca si mama si bunica ta, daca la acest tip de fibrom te referi, dar prin ecografii si control nu exista nici o problema, nu te ingrijora degeaba. Offline Publicitateloading...
#63 2010-09-10 14:40:49
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?da, fibrom uterin a avut mama. nu stiam cum sa ma exprim pt ca trebuie sa recunosc ca nu am foarte multe informatii despre aceste lucruri. bunica nu stiu sigur ce a avut pt ca nu a vrut sa se opereze(mamei i-au scos si uterul si ovarele si dupa biopsie a aflat ca tumoarea era benigna). iubesc si sunt iubita Offline #64 2010-09-10 14:47:07
pentru fibroame nu exista vaccin, dar repet, nu e o grija pentru tine. in 99% din cazuri sunt benigne, exista astazi multe metode de a le trata. stai linistita. orice alte intrebari ai cu siguranta medicul tau iti va raspunde. ideea e ca e un vaccin sigur, trebuie doar sa optezi pentru a il face si a scapa de o gramada de posibile probleme. Offline #65 2010-09-10 14:58:25
Re: vaccin anti HPV: pro sau contra?multumesc mult pt raspunsuri. o sa merg sa vorbesc si cu doctorita si sa vad daca ma hotarasc sa il fac iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|