|
Nu esti logat.
Anticonceptionale yasmin#1 2006-03-04 13:11:50
anticonceptionale yasminBuna, Offline #2 2006-03-04 16:38:21
Re: anticonceptionale yasminToata lumea spune despre Yasmin ca ajuta in mod destul de evident la eliminarea apei din organism si deci implicit la pierderea in greutate.Vreau sa spun ca nu am auzit de cazuri de ingrasare de la Yasmin ci dimpotriva,chiar de slabire.Ma batea chiar un gind sa le incerc si eu,avind in vedere ca in ultimii ani m-am ingrasat cu vreo 8kg (insa fara sa iau anticonceptionale).Acum vreau sa iau din nou Microgynon pentru ca l-am luat in urma cu ceva ani si m-am simtit minunat,fara sa adaug vreun kilogram.Daca vrei ,poti sa incerci,sa vezi cum te simti..Daca e ok ,dupa 3 luni de administrare,atunci poti sa-l folosesti in continuare.Fara analize temeinice la endocrinologie,medicii le recomanda cam dupa ureche,dupa cit sunt de noi ,de scumpe...zic eu si de aceea ,de cele mai multe ori nu se impaca la fel cu fiecare organism.Nu tot ce e nou si scump e si la fel de bun pentru fiecare. Offline #3 2006-03-05 12:19:35
Re: anticonceptionale yasminapropo de chestia asta cu ingrasatul brusc si faptul ca majoritatea fetelor dau vina pe anticonceptionale...ar fii cazul ca toate sa mergem la un endocrinolog deoarece putem sa suferim de alta afectiune...una foarte raspandita la femei..si anume afectiuni ale tiroidei Ultima oara a fost editat de cristina_i (2006-03-05 12:20:03) Offline #4 2006-03-06 13:49:04
Re: anticonceptionale yasminin primul rind simptomele de insuficienta tiroidiana din pacate,astea pe care ti le-ai descoperit tu,nu sunt specifice acestei afectiuni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-03-08 00:20:02
Re: anticonceptionale yasminpai doctorul meu ginecologic cand am fost prima oara la el..mi-a examinat gusa..si m-a pus sa inghit...eu am ras si am zis "mda..stiu ca m-am ingrasat"..si el zis ca nu e de la ingrasat si sa ma duc la un endocrionolog Offline Publicitateloading...
#6 2006-03-08 10:14:55
Re: anticonceptionale yasminsi eu cand am fost la planning am fost consultata la fel,si mi s-a parut ciudata faza cu gatu,dupa care mi-a explicat-o. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #7 2006-03-08 10:36:14
Re: anticonceptionale yasminsi ce s-a intamplat?...ti-a gasit ceva sau doar te-a examinat? Offline #8 2006-03-08 11:00:04
Re: anticonceptionale yasmindoar m-a examinat,dar nu mi-a gasit nimic aiurea.am fost insa surprinsa de faza cu gatu'. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #9 2006-03-08 13:21:43
Re: anticonceptionale yasminuite cum e cristina....poti sa ai coatele aspre si ingrosate pentru ca lucrezi la birou si le freci mult de masa fara sa ai disfunctie de tiroida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-03-09 13:28:41
Re: anticonceptionale yasminnu lucrez la birou....le am asa de mica...si nu stau cu genunchi pe birou Offline #11 2006-03-09 14:27:55
Re: anticonceptionale yasminasa e cel mai bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-06-14 21:55:36
Re: anticonceptionale yasminam nevoie de ajutor...mi-e mi-a venit ciclul in timp ce iau pastilele...cum fac?mai continuu?va rg ajutati-ma Offline #13 2007-06-15 09:33:45
Re: anticonceptionale yasminmihaelus de cat timp iei AC? daca le iei de mai putin de 3 luni..e normal, va trece..daca le iei de mai mult timp trebuiesc schimbate probabil My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #14 2007-06-15 11:48:36
Re: anticonceptionale yasminMultumesc mult Nashirei pt rasp de ieri si imi cer mii de scuze.poate cineva sa imi raspunda dak yasmin interactioneaza cu alcoolul, cu sucul de grapefruit sau cu laptele?mersi mult! Offline #15 2007-06-15 11:52:04
Re: anticonceptionale yasmincu sucul de grapefruit se pare.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-06-15 11:57:26
Re: anticonceptionale yasminMa intereseaza dak scad efectul anticon.si daca am baut suc de grapefruit intr-o zi am nevoie de protectie suplimentara.mersi doctoressa! Offline #17 2007-06-15 11:58:43
Re: anticonceptionale yasmindaca a fost suc stors din fruct si in cantitati maricele(catre 1 litru sau peste) ai nevoie...daca a fost suc de la cutie sau din sticla...poti sa bei si o tona.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-06-15 12:04:59
Re: anticonceptionale yasminMersi mult! Cred k mam speriat degeaba pt k am baut niste cappy de gref dar nu cred k e suc stors chiar din fruct,nu? Offline #19 2007-06-15 12:05:24
Re: anticonceptionale yasminba dimpotriva.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|