homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-12

#210 2009-11-23 16:13:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

acum serios... n o sa fie iliescu puterea suprema. poate o sa l influenteze mult, dar nu putem sa ne gandim ca votam basescu sau iliescu... spranceana

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#211 2009-11-23 16:15:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mai fetelor, eu inteleg ca sunteti foarte tinere, dar cititi macar... canalul ala stiti cum a fost construit si de catre cine ? ce s-a demolat ca se se construiasca monstruozitatea aia kitsch de casa poporului ? ce foame s-a facut ca sa se plateasca chipurile datoria externa ? nici nu stiu cu ce sa incep... nu stiu ce invata la istorie tanara generatie, dar eu inca imi mai amintesc lucrurile astea, din pacate, si nu stiu cum sa va fac sa credeti ca nu era nici pe departe mai bine...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-11-23 16:15:20)

#212 2009-11-23 16:15:40

skumpi
Vizitator

pai cam asa gandeste lumea neutral
pacat de Geoana, lumea l`ar vrea pe el ca presedinte dar daca s`ar putea fara PSD in spate lol cel putin eu smile

#213 2009-11-23 16:28:27

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

skumpi, vorbeai de frica de a spune ceva...ei bine! eu ACUM traiesc intr-o lume in care nu pot sa imi expun parerile, credintele, stiu ca imi este ascultat telefonul si stiu ca daca am discutat cu cineva o chestie s-a aflat si cineva mi-a atras atentia ca nu promovez politica , care trebuie si au existat niste amenintari subtile....coltul asta de lume  al meu este condus si sufocat de pdl.
pun pariu cu voi: daca mai iese base inca 5 ani, toata tara va fi asa! esti profesionist? si ce daca! ei au nevoie de executanti nu de oameni care gandesc! daca ai o afacere mica si nu esti in partid se duce de rapa, daca esti si cotizez vei supravietui ( supravietui si atat!) daca vrei un loc de munca va trebui sa fii in partid, sa bagi limbi in urechi si sa cotizezi corespunzator, nu mai discut de libertatea de opinie, nu mai discut ca daca nu iti vei turna colegii/prietenii nu vei da bine in ochii cui trebuie. aveti veleitati d-astea? asta va doriti? pentru ca eu va spun ca deja se intampla!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#214 2009-11-23 16:29:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

heim, da, chiar stiu de catre cine a fost construit si stiu sigur ca a fost de ceausescu.
nu stiu ce o fi fost inainte de casa poporului acolo, dar stiu ca astazi este un simbol al romaniei, asa cum pentagonul este un simbol al americii.
foamete ca sa se stinga datoria externa....si acum ca suntem vanduti, nu va fi foamete...nu tot acolo se va ajunge?
eu stiu ca tu ai trait atunci, si stiu ca sunt parti care sunt de judecat, dar cert e ca nu se poate face o comparatie.
pt ca nu poti compara libertatea presei cu sansa de a avea o casa, nu poti compara existenta tuturor gadgeturilor si libertatea de a calatori prin strainataturi cu a avea un loc de munca, nu poti compara rafturile mai pline sau mai goale cu buzunarele la fel, mai pline sau mai goale.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#215 2009-11-23 16:31:01

carmen_21
Insomniac member

astia doi mai au dreptul acum la campanie?
adica in saptamanile astea doua vor mai fi confruntari si de-astea?

#216 2009-11-23 16:35:21

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, in turul 2 se va alege intre Basescu si Geoana.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#217 2009-11-23 16:36:37

carmen_21
Insomniac member

da, mi am dat seama ca intre ei vom alege:) dar ma intrebam daca  iar vor fi pe toate posturile si se vor duela

#218 2009-11-23 16:37:01

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pokemon a scris:

heim, da, chiar stiu de catre cine a fost construit si stiu sigur ca a fost de ceausescu.
nu stiu ce o fi fost inainte de casa poporului acolo, dar stiu ca astazi este un simbol al romaniei, asa cum pentagonul este un simbol al americii.
foamete ca sa se stinga datoria externa....si acum ca suntem vanduti, nu va fi foamete...nu tot acolo se va ajunge?
eu stiu ca tu ai trait atunci, si stiu ca sunt parti care sunt de judecat, dar cert e ca nu se poate face o comparatie.
pt ca nu poti compara libertatea presei cu sansa de a avea o casa, nu poti compara existenta tuturor gadgeturilor si libertatea de a calatori prin strainataturi cu a avea un loc de munca, nu poti compara rafturile mai pline sau mai goale cu buzunarele la fel, mai pline sau mai goale.

poke, heim se referea la Canal cand a intrebat de cine a fost construit. Canalul Dunare-Marea neagra nu a fost "construit" de Ceausescu, realizarea lui a inceput in 1949 si a fost facut in mare parte de detinuti politici neutral

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#219 2009-11-23 16:40:43

pokemon
Diamond member

alinda, intelesesem altceva. da, stiu ca de detinutii politici...ar fi fost mult mai ok daca ar fi fost facut de detinuti...din alte motive...normal ca nu a fost sapat de ceausescu, dar pe timpul lui...
in zilele noastre insa...nici tevile de apa nu sunt schimbate....

#220 2009-11-23 16:41:28

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ioi smile Da, probabil, adica in mod cert vor mai exista confruntari. Practic pentru ei campania electorala continua.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#221 2009-11-23 16:42:44

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pokemon a scris:

alinda, intelesesem altceva. da, stiu ca de detinutii politici...ar fi fost mult mai ok daca ar fi fost facut de detinuti...din alte motive...normal ca nu a fost sapat de ceausescu, dar pe timpul lui...
in zilele noastre insa...nici tevile de apa nu sunt schimbate....

pe timpul lui a fost finalizat, mai exact in termen de 9 ani. dar proiectul e mult mai vechi.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#222 2009-11-23 16:46:03

pokemon
Diamond member

de pe vremea regelui Carol exista dorinta inceperii acestui proiect. stiu smile

#223 2009-11-23 16:50:13

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

In tara asta nu stiu daca a fost vreodata bine. Sau cel putin nici in dictatura comunista, nici dupa 89 incoace, de cand tot in tranzitie suntem si speram la luminita de la capatul tunelului. Cand ne-au condus Hohenzollern-ii si am fost regat poate ne-a fost bine... in rest...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#224 2009-11-23 16:54:32

pokemon
Diamond member

mare adevar ai zis, sol!
da' eu prefer sa cred mai mult in schimbare, decat in rahatul lui basescu!

#225 2009-11-23 16:58:12

skumpi
Vizitator

eu vreau monarhie diablo

#226 2009-11-23 17:02:04

pokemon
Diamond member

io anarhie! rotfl
ca idee, l-as fi votat pe radu duda daca ar fi participat big_smile

#227 2009-11-23 18:49:19

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ca idee, ca tot suntem in tema smile pentru a se construi casa poporului  a fost demolat un intreg cartier - cartierul Uranus sad

#228 2009-11-23 18:50:09

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

lala20 a scris:

Subscriu Lucia şi Poke. Nici eu nu-s fană Geoană, dar nici nu consider că ar fi comunist.
Exact la comparaţia lui Shine mă duce g?ndul c?nd aud 'Geoană preşedinte': Medvedev influenţat de Putin, care taie şi sp?nzură, care face jocurile şi ?mparte cărţile. Aşa ar ajunge şi Geoană dacă ar fi ales: o marionetă ?n m?inile lui Iliescu.
Nici cu Băsescu nu mi-e ruşine, dar măcar am certitudinea că ceea ce face, face după capul lui, nu după al altuia.
Părerea mea!

Mai bine faci dupa capul altuia si sa faci bine decat sa faci dupa al tau si sa faci prost.
Nimic din ce a facut basescu in ultimii 5 ani nu a ok. Parerea mea. Au fost 5 ani plini de scandaluri in care a fost implicat, 5 ani in care a jignit in stanga si in dreapta fara sa tina cot de persoana careia i se adreseaza. Daca ati fi fost in locul ziaristei careia i s-a adresat cu "pasarico", sau "tiganca imputita" nu cred ca ati mai fi foat de acord cu el. Mai mult de atat eu nu tin minte sa fi cerut vreodata scuze cuiva. Nici cand a fost atat de jalnic si l-a atacat pe Crin (nu sunt fana lui, nu l-am votat) lovind in familie nu si-a cerut scuze.
Eu personal m-am saturat de sarada asta cu prim-ministrii (de vreo luna si ceva continua sa il refuze pe johannis ca sa isi puna oamenii lui - Boc, Croitoru, NEGOITA!!!!) , m-am saturat de madam Udrea, de Elena Basescu si de toti cei care ii canta in struna lui basescu.
Lui Basescu ii place sa sfideze pe toata lumea, apoi face pe victima si toti sar cu voturi. Si ne mai intrebam de ce ne merge rau sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.