|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-12#210 2009-11-23 16:13:05
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriacum serios... n o sa fie iliescu puterea suprema. poate o sa l influenteze mult, dar nu putem sa ne gandim ca votam basescu sau iliescu... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #211 2009-11-23 16:15:07
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerimai fetelor, eu inteleg ca sunteti foarte tinere, dar cititi macar... canalul ala stiti cum a fost construit si de catre cine ? ce s-a demolat ca se se construiasca monstruozitatea aia kitsch de casa poporului ? ce foame s-a facut ca sa se plateasca chipurile datoria externa ? nici nu stiu cu ce sa incep... nu stiu ce invata la istorie tanara generatie, dar eu inca imi mai amintesc lucrurile astea, din pacate, si nu stiu cum sa va fac sa credeti ca nu era nici pe departe mai bine... Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-11-23 16:15:20) Offline #212 2009-11-23 16:15:40
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareripai cam asa gandeste lumea #213 2009-11-23 16:28:27
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriskumpi, vorbeai de frica de a spune ceva...ei bine! eu ACUM traiesc intr-o lume in care nu pot sa imi expun parerile, credintele, stiu ca imi este ascultat telefonul si stiu ca daca am discutat cu cineva o chestie s-a aflat si cineva mi-a atras atentia ca nu promovez politica , care trebuie si au existat niste amenintari subtile....coltul asta de lume al meu este condus si sufocat de pdl. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #214 2009-11-23 16:29:20
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriheim, da, chiar stiu de catre cine a fost construit si stiu sigur ca a fost de ceausescu. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#215 2009-11-23 16:31:01
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriastia doi mai au dreptul acum la campanie? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #216 2009-11-23 16:35:21
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriDa, in turul 2 se va alege intre Basescu si Geoana. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #217 2009-11-23 16:36:37
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerida, mi am dat seama ca intre ei vom alege:) dar ma intrebam daca iar vor fi pe toate posturile si se vor duela Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #218 2009-11-23 16:37:01
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
poke, heim se referea la Canal cand a intrebat de cine a fost construit. Canalul Dunare-Marea neagra nu a fost "construit" de Ceausescu, realizarea lui a inceput in 1949 si a fost facut in mare parte de detinuti politici "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #219 2009-11-23 16:40:43
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerialinda, intelesesem altceva. da, stiu ca de detinutii politici...ar fi fost mult mai ok daca ar fi fost facut de detinuti...din alte motive...normal ca nu a fost sapat de ceausescu, dar pe timpul lui... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #220 2009-11-23 16:41:28
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriIoi Da, probabil, adica in mod cert vor mai exista confruntari. Practic pentru ei campania electorala continua. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #221 2009-11-23 16:42:44
pe timpul lui a fost finalizat, mai exact in termen de 9 ani. dar proiectul e mult mai vechi. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #222 2009-11-23 16:46:03
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareride pe vremea regelui Carol exista dorinta inceperii acestui proiect. stiu Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #223 2009-11-23 16:50:13
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriIn tara asta nu stiu daca a fost vreodata bine. Sau cel putin nici in dictatura comunista, nici dupa 89 incoace, de cand tot in tranzitie suntem si speram la luminita de la capatul tunelului. Cand ne-au condus Hohenzollern-ii si am fost regat poate ne-a fost bine... in rest... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #224 2009-11-23 16:54:32
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerimare adevar ai zis, sol! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #225 2009-11-23 16:58:12
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu vreau monarhie #226 2009-11-23 17:02:04
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriio anarhie! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #227 2009-11-23 18:49:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerica idee, ca tot suntem in tema pentru a se construi casa poporului a fost demolat un intreg cartier - cartierul Uranus Offline #228 2009-11-23 18:50:09
Mai bine faci dupa capul altuia si sa faci bine decat sa faci dupa al tau si sa faci prost. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|