|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-13#229 2009-11-23 18:54:18
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareridupa cum am mai spus, Basescu si-a format, sau vrea sa isi formeze, nu stiu cum sa ma exprim mai bine, un cult al personalitatii. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #230 2009-11-23 18:57:35
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareribasesc cu geoana, nimic sau minciuna... nici n-ai pe cine alege... Offline #231 2009-11-23 19:43:51
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu tot ce imi aduc aminte din perioada comunista sunt numai lucruri rele....si f rele.....deci nu imi doresc ca istoria sa se repete..... exemplu....china....cat de frumos arata totul pe dinafara....dar inauntru?! cata foamete, cate persecutii..... Ultima oara a fost editat de uffff (2009-11-23 19:45:30) Offline #232 2009-11-23 19:50:24
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriuffff, cel putin geoana si cei din psd nu au tulburari psihice de natura celor care il bantuie pe base... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #233 2009-11-23 19:53:05
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu tot nu pricep cum naiba a fost votat referendumul pentru parlament unicameral?! chiar atata dezinformare exista in randul oamenilor?!..... sau indiferenta?!....sau prostie?! nu stiu ce sa mai cred Offline Publicitateloading...
#234 2009-11-23 19:55:57
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
sigur iese geoana... Offline #235 2009-11-23 19:57:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriUfff, lumea a votat referendumul merg?nd pe premisa că '' lasă că e bine să se mai dea afară din tr?ntorii ăia care nu fac dec?t să doarmă ?n parlament şă să ia banii poporului degeaba. Se mai fac economii''. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #236 2009-11-23 19:59:36
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareripai aveai 2 optiuni....parlament unicameral si reducerea nr de parlamentari....2 foi diferite....2 raspunsuri diferite ..... Offline #237 2009-11-23 19:59:40
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu merg la vot si votez Geoana in conditiile in care Antonescu il sustine pe Geoana cu tot ce presupune sustinerea respectiva ( numirea premierului + proiectu ) daca nu, nici nu merg la vot ca n`am ce sa votez, votez doar Antonescu + PSD sau nu votez nimic #238 2009-11-23 20:00:36
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerice ar fi trebuit sa gandim? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #239 2009-11-23 20:01:36
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriuffff, simplu! nu a existat informare! nu mai zic de cei de la tara dar chiar si cei de la oras ce sa stie ei ce inseamna asta?!? de unde sa stie ca presupune mai multa putere data guvernului? ei au mers pe ce li s-a spus: mai putin parlamentari, mai putini bani cheltuiti! parlamentari....adica oamenii aia rai!!! basescu s-a folosit de asta, ca sa nu mai spun ca iar a incalcat constitutia si ca s-au cheltuit bani cu referendumul degeaba! asa...de dragul lui ca sa aiba si el ce vorbi in campanie! pentru ca procedura e asa: se face comisie, se face proiect de revizuire, se face dezbatere si daca proiectul e aprobat se face referendum. s-a distrat si si-a facut campanie pe banii nostri...de fapt, noi i-am platit toate plimbarile electorale I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #240 2009-11-23 20:08:34
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareridar imi place cum a fost validat referendumul cu 50,61% ....adik la limita ....asa ca prin minune s-au facut nr de voturi ..... ce sa mai zic......furt pe fata.....bani cheltuiti de aiurea ....bani care puteau sa fie folositi in alte scopuri mult mai importante....gen platirea datoriile pentru cercetare catre UE Ultima oara a fost editat de uffff (2009-11-23 20:09:46) Offline #241 2009-11-23 20:13:08
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareripai da! banii pentru referendum nu au fost prinsi in buget, i-au luat din alta parte. si cum FMI nu ne-a dat transa iar udrea a facut achizitii, statul s-a imprumutat de la banci....ceea ce a avut un efect dezastruos imediat: bancile refuza creditarea agentilor economici....si ne-am ales cu asa: I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #242 2009-11-23 20:13:26
asa ma gandeam si eu sa fac...doar ca eu merg indiferent daca il sustine antonescu pe Geoana(ar fi culmea sa n'o faca)si votez cu Geoana.Antonescu va alega din 2 rele,raul cel mai putin rau .. Offline #243 2009-11-23 20:15:56
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareripana la urma care sunt datoriile tari ? cu cat mai exact suntem datori ? #244 2009-11-23 20:18:51
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriskumpi o dau de gard si nu spun! bugetul de ce nu au vrut sa il aduca in parlament? cred ca ne vom ingrozi!!!! din cate am auzit au reusit sa faca o datorie dubla fata de ceea ce facuse ceausescu I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #245 2009-11-23 20:21:26
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareribun dar tot se vehicula o suma la tv, 9, nush cate miliarde d euro ??? sau... ??? #246 2009-11-23 20:22:59
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #247 2009-11-23 20:24:24
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parericiteam undeva ca ar veni peste 2000 de euro datorie pe cap de locuitor, adica daca fiecare locuitor ar da 2000 si nush cate sute de euro s`ar plati datoriile asta daca am inteles eu bine... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|