|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-18#324 2009-11-27 14:50:47
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerihai ma... cum sa fie trucat?! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #325 2009-11-27 15:05:20
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerise vede clar ca nu e trucat + nu a negat ci a spus ca poate l-a injurat....deci a recunoscut Ultima oara a fost editat de uffff (2009-11-27 15:07:48) Offline #326 2009-11-27 15:13:16
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriok... baby Dragos Offline #327 2009-11-27 15:38:51
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriVoi ati vazut ca femeia aia care zice ca a fost ajutata de Basescu are afise cu el prin casa? Si eu sunt recunoscatoare multor oameni care m-au ajutat de-a lungul vremii dar nu am postere cu ei prin casa. Ce a ajuns Romania de azi. Sunt oameni care il admira pe Basescu mai ceva ca pe Ceausescu (cand majoritatea aveau portrete cu el acasa). Cat despre incidentul cu copilul, nu vad de ce nu as crede atata timp cat Basescu mai intai s-a scuzat spunand ca poate l-a injurat sau poate i-a zis ceva femeii, abia apoi a venit si a zis ca niciodata nu a dat in vreun copil. La fel cum NU A JIGNIT NICIOADATA!!! NICI O FEMEIE. Ultima oara a fost editat de little_bunny (2009-11-27 15:41:59) Offline #328 2009-11-27 16:40:26
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareria intrat copilul la Otv aseara in direct si a spus clar ca nu l-a lovit Offline Publicitateloading...
#329 2009-11-27 16:43:33Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriEu cred ca filmuletul asta a aparut ca sa faca Base pe martirul ca domne toti in acuza pe nedrept. SIncer imi pare rau ca nu e Antonescu in al doilea tur. Asa sigur scapam de Basescu. Mie mi-e teama sa nu voteze oamenii pur si simplu impotriva PSDului Offline #330 2009-11-27 17:36:08
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerisincer Antonescu m-a dezamagit si ma bucur ca nu a iesit.. Offline #331 2009-11-27 17:37:32
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerimel, el nu cedeaza voturile. nu are cum sa faca asta. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #332 2009-11-27 17:51:00
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriMel da macar asa ne putem bucura de o parte din el macar contribuie si el cu ceva ; nu se va pierde... plus ca o parte din lucrurile care vroia sa le faca daca ajungea presedinte le va putea face prin alianta asta pt ca altfel n`ar mai fi reusit ! eu zic ca asta e un lucru bun ... #333 2009-11-27 18:04:18
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu cred ca e trucat , oricum ce copil nu plange cand isi ia o palma ? ii dau lacrimile insatntaneu .... Offline #334 2009-11-28 01:06:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareridaca intr-adevar dadea in el aparea filmuletu din 2004 ,nu acum Offline #335 2009-11-28 13:31:08
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriNu aparea, pt ca atunci Patriciu il sustinea pe Basescu. #336 2009-11-28 13:45:41
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerimai voi ati auzit declaratia copilului??? Offline #337 2009-11-28 14:13:35
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri+ ca, s-a pus problema intr-o emisiune si mi s-a parut o chesiune foarte interesanta: daca tot se spune ca la vremea respectiva se stia despre incidentul asta, de ce nu s-a folosit Nastase de caseta ? Putea fi o arma foarte buna impotriva lui Basescu, ca doar erau in plina camapie electorala, dar nu, caseta a aparut abia dupa CINCI ani ... Inteleg ca acum este cel mai favorabil moment, dar daca voiau sa il disceriteze cu aceasta caseta, cei impotriva lui o puteau face oricand; daca s-ar fi intamplat asta acum 6 luni ar fi fost mai de inteles sa apara acum, dar a trecut atat de mult timp ... Si spun lucrurile astea cu toata obiectivitatea. Ok, admit de asemenea ca filmul poate fi real, chiar in egala masura cu ideea ca filmul este un trucaj; acum, fapt este ca Basescu in mod clar nu va castiga alegerile. L-am urmarit zilele astea pe Cristian Tudor-Popescu - pentru a carui inteligenta si profesionalism am un respect enorm - ideea este ca bomba a fost deja aruncata. Spunea dumnealui ca poate sa vina si N A S A sa confirme faptul ca e un trucaj sau, dimpotriva, sa confirme ca filmul este real - se vor gasi intotdeauna persoane care sa afirme ca Basescu, respectiv, cei impotriva lui, in cazul celei de a doua situatii, s-au inteles cu N A S A. Vor exista mereu 2 tabere: cei care cred in veridicitatea casetei si cei care nu cred. Cert este ca Basescu va pierde - poate nu multi, poate chiar putini, dar va pierde - o parte din cei care intentionau sa voteze cu el in turul II. Oricum n-ar fi castigat, pentru ca nimeni nu ii da voturile, dar acum, cu atat mai mult. Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-28 14:14:59) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #338 2009-11-28 14:19:18
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
... pentru ca era Patriciu pe vremea aia cu Basescu...... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #339 2009-11-28 14:21:45
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriAm inteles, nu eu am ridicat problema, am relatat o chestiune prezenta intr-o emisiune si am si precizat asta Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-28 14:22:00) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #340 2009-11-28 19:16:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
exact asa si eu baby Dragos Offline #341 2009-11-29 20:20:14
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriDar cu toate astea, reactia lui Basescu l-a dat de gol mai rau decat filmuletul..."nu stiu, poate copilul a zis ceva, poate m-a injurat, o sa ma consult cu cei care au fost cu mine si voi da o explicatie..." explicatia a venit dupa 3 ORE, cu scuze la fel de penibile. Daca nu era adevarat, zicea pe moment ca sunt imagini trucate, ca incearca lumea sa-l denigreze...se da de gol prin tot ce face. Mi-a scarba! Offline #342 2009-11-29 20:29:30
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriBai... firea mea analitica ia la puricat astea 2 optiuni pe care le avem,si cunostintele mele despre politica - care exista,ca ma pasioneaza politica - imi spun ca si ala de la Partidul Verde ar fi fost mai potrivit... Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-11-29 20:30:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|