homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-19

#343 2009-11-29 20:37:17

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

Shine, eu consider a ideal ar fi fost in turul 2 Oprescu si Antonescu. Ar fi avut lumea ce sa aleaga. Asa, dintre Basescu si Geoana, pe cine? Mai bine ramaneau Vadim si Becali, sa fie treaba treaba, totul sau nimic.
M-am dus zilele trecute la primarie sa-mi schimb buletinul, ca expira. Si i-am zis lu nenea de acolo sa mi-l faca repede ca vreau sa votez in turul 2. S-a uitat la mine peste niste ochelari de tocilar si mi-a zis ca daca nu votez cu Basescu nu poate sa mi-l dea pana pe 6. Ca tre sa dau semnatura ca votez cu el, un fel de garantie. neutral Si mai trist e ca nu glumea, nu eram singura...a zis ca asa are ordin ''de sus'' sa faca.

#344 2009-11-29 20:46:44

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

trimite un mail la antena3...nu e posibil asa ceva

#345 2009-11-29 20:52:19

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Stiu, uffff, e strigator la cer. Nu se poate sa imi ia dreptul la vot, e dreptul MEU de cetatean!!! E ca si cum mi-ar incalca orice drept, la viata, la libera exprimare, la invatare...dar specimene din astea sunt multe, se stie ca se fac manarii peste manarii...Basescu, fiind avertizat ca se vor frauda alegerile, a dizolvat guvernul...e clar ca face frauda cu buna stiinta, orice ca sa castige. A aparut filmuletul ala si nu se schimba nimic, nu ii face nimeni nimic. Cu ce crezi ca ar schimba ceva situatia mea? E doar un amanunt pe langa ceea ce face el...nu vreau publicitate. Vreau dreptate si nu o caut, pentru ca nu am unde s-o gasesc. Sunt obisnuita cu sistemul.

#346 2009-11-29 20:53:34

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

neutral Doamne,e inadmisibil....
Si da,perfect ar fi fost Antonescu/Oprescu in turul 2.

#347 2009-11-29 22:15:44

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mai asteptam cinci ani, inghitim rahaturile guvernarii si poate atunci om deschide si noi ochii si om avea curajul sa incercam sa facem o schimbare.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#348 2009-11-29 22:17:25

skumpi
Vizitator

cam asa ceva, eu am mai spus, Romania nu e pregatita de schimbare acum ! nush ec ar mai trebuii sa ni se intample ca sa ne trezim la realitate si sa nu ne mai lasam cumparati neutral

#349 2009-11-29 22:20:31

pokemon
Diamond member

skumpi...nici eu nu stiu....
cred, insa, ca imi voi anula votul in turul 2.
ma mai gandesc....

#350 2009-11-30 10:13:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

skumpi a scris:

Mel da macar asa ne putem bucura de o parte din el neutral macar contribuie si el cu ceva ; nu se va pierde... plus ca o parte din lucrurile care vroia sa le faca daca ajungea presedinte le va putea face prin alianta asta pt ca altfel n`ar mai fi reusit ! eu zic ca asta e un lucru bun ...
Ar fi fost mai bine sa nu mai auzim de el ??? pt ca asta s`ar fi intamplat daca nu se aliau partidele !

tu chiar crezi ca antonescu (sau vreunul din cei care au candidat) vrea sa faca ceva pt tara asta? crezi ca de-asta s-a aliat cu psd-ul, sa faca tb impreuna? forgetit s-a aliat ca sa prinda si el un loc la ciolan, daca tot i-a scapat ciolanul cel mare. e exact precum un catel care se gudura pe langa stapan. eu tare perfid l-am vazut pe omul asta inca din primul tur, iar faptul ca s-a aliat acum cu psd-ul nu a facut decat sa-mi confirme convingerile.

parerea mea e ca si sa fi iesit presedinte cel mai cinstit si mai bine intentionat dintre romani, tot n-ar fi reusit sa faca ceva pt romania. e mult prea mare si prea puternica mafia de la baza piramidei, ca sa poata schimba ceva un simplu varf. toata piramida tb daramata daca vrem o schimbare. varful e doar fatada, interfata celor care il sustin si eu cred ca el n-are de fapt nicio putere.

nu prea conteaza cine iese presedinte, atata timp cat ramanem cu acelasi set de "oameni" politici.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-11-30 10:14:24)

#351 2009-11-30 12:27:41

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Acesta e unul din multele anunturi de acest gen, pe site-urile pt. gasirea locurilor de munca de catre tinerii romani. Sa traim bine?!?Jenant!

ANGAJAM EDITOR VIDEO ? CU MAI MULTA EXPERIENTA

Tipul ofertei
Full time
Nivel cariera
Senior-level (peste 5 ani)
Oras(e)
Toate orasele
Domeniile ofertei
Altele
Data introducerii
2009-11-27
Data expirarii
2009-12-27
Confidential

Descrierea postului:
- fan Ion Iliescu sau Marian Vanghelie
- miner sau fiu de miner luptator activ la mineriada (se accepta si fost miner sau miner provenind dintr-o familie cu cel putin un membru miner prezent la mineriade)
- experienta minim 5 ani de zile
- limbi straine obligatorii Rusa (citit, tradus)
Cerinte:
- cunostinte avansate de Adobe After Effects si alte programe de editare video
- capabil sa lucreze impreuna in echipa
- portofoliu de trucaje este un plus
- rezistenta la stres si capabil de compromisuri

Realizarea de materiale video artistico-propagandistice de o calitate mai buna care sa nu contina erorile descoperite in filmulul urmator:

(copy paste acest link)
Oferta (bonusuri, beneficii):
- posibilitate de avansare in cadrul televiziunilor Realitatea si Antena3
- parte dintr-o echipa elitista de formatori de opinie impreuna cu Mircea Badea si Victor Ciutacu
- abonament la spa incluzand masaj de relaxare si 4 sedinte de spalare pe creier saptamanale

Pentru detalii suplimentare poti trimite email la locuri-de-munca@mirceageoana.ro

La aceasta oferta au mai aplicat 38 persoane

#352 2009-11-30 12:41:48

anca90
Platinum member

ce legatura au misto-urile de pe site-urile de job-uri cu candidatii la presedintie?  huh

#353 2009-11-30 14:17:56

little_bunny
Hero member

Oamenii sunt disperati sa isi gaseasca un loc de munca si unora le arde de misto-uri. Mi se pare lipsa de respect pentru cei care isi cauta de lucru. Daca vor sa arunce cu noroi unii in altii sa o faca in alta parte.
E penibil, atata timp cat multi dintre noi nu avem un serviciu din cauza crizei economice, atat de "bine gestionata" de Basescu si gasca lui.

#354 2009-11-30 14:31:12

pokemon
Diamond member

little, si ce treaba are mistoul pe care il fac unii pe site-uri cu candidatii la presedentie?
ca doar nu crezi ca geaona/basescu posteaza chestiile astea rotfl

#355 2009-11-30 14:57:09

little_bunny
Hero member

pokemon a scris:

little, si ce treaba are mistoul pe care il fac unii pe site-uri cu candidatii ?
ca doar nu crezi ca geaona/basescu posteaza chestiile astea rotfl

Are treaba atata timp cat totul in tara noastra se trasforma in circ. Cel putin de cand a inceput campania asta. Nu candidatii la presedentie au de a face cu misto-urile astea dar sustinatorii lor da.
Nu-mi dau seama ce anume nu intelegeti sau ce vreti sa zic, sincer. Iar faza "doar nu crezi ca geaona/basescu posteaza chestiile astea" .... stai linistita ca nu am 10 ani.

#356 2009-11-30 15:19:05

anca90
Platinum member

eu nu cred ca mesajele astea sunt puse de "sustinatori", ci mai degraba de tineri fara caracter care gasesc amuzant un astfel de anunt neutral
inainte de campanie erau mesajele consacrate de "angajez secretara. cerinte: blonda, peste 1,70, sa faca buna cafeaua, etc." deci mistourile astea au existat dintotdeauna iar cei care le creeaza nu sunt sustinatori politici, ci oameni cu prea mult timp liber, care isi adapteaza glumele rasuflate la vremurile actuale.
de vina sunt adminii site-urilor de recrutare, ca nu filtreaza anunturile.

#357 2009-11-30 15:24:18

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu ma duc la vot...imi duc un marker...si scriu mare... GIGI si pun stampila pe el rotfl2 rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#358 2009-12-03 02:08:11

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

la noi se merge pe ideea ca "cine nu munceste, nu greseste si cine nu greseste, merita sa fie promovat" ... Basescu a facut greseli, e om, dar asta inseamna ca a incercat. El este cel care a inceput reforma, sa il lasam sa continue. Plus ca este sustinut de SUA, ceea ce pentru Iliescu nu pot spune ca s-a intamplat avand in vedere ca a fost acuzat de kaghebism. Votand psd intram in sfera gri dirijata defapt de moscova.

Basescu si Antonescu au tinut discursul fara sa citeasca de pe hartii, cum a facut Geoana. Intrebarea mea este: daca Geoana iese presedinte si ar trebui sa poarte o discutie cu un presedinte strain si nu are foile. CE NAIBA FACE?

#359 2009-12-03 08:40:31

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

base e un om foatre popular, daca e sa rada rade, daca e sa fie serios este serios. mi se pare un om foarte normal, ca oricare dintre noi. eu il simpatizez.
in legatura cu inregistrarea aia in care "cica loveste" un copil mi se pare un fals, si eu cel putin ca si altii dintre noi cred ca am uitat deja de existenta ei.
aseara base a fost invitat la carcotasi si a fost super tare, s-a descurcat fantastic. stie sa raspunda la intrabari fara sa ii sopteasca careva raspunsuri, stie sa dea replici.
daca ati ratat emisiunea e musai sa o vedeti in reluare duminica, am ras cu lacrimi.

hai base!!!!

#360 2009-12-03 09:53:52

anca90
Platinum member

danielutza a scris:

daca ati ratat emisiunea e musai sa o vedeti in reluare duminica, am ras cu lacrimi.

nu era de ajuns ca aseara am dat din intamplare pe prima chiar cand se terminau carcotasii? tb sa mai mai oftici si tu! punish

#361 2009-12-03 10:03:43

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nu sunt multumita de niciuna dintre variante! Basescu a avut 5 ani la dispozitie sa schimbe ceva in Romania, dar din pacate, nici el nu a facut nimic! Psd-ul a fost si el atatia ani la conducerea tarii si la fel, nimic bun! Nu stiu daca o sa merg la vot pentru ca orice as vota nu e bine!
Wendy, sa stii totusi ca Geoana a fost Ministru de Externe, Ministrul Afacerilor externe si  ambasadorul Romaniei in SUA. Nu cred ca problema in cazul lui ar fi ca nu poate purta o discurie cu un presedinte strain! ! Problema in cazul lui Geoana e ca in spatele lui se afla Iliescu si Nastase!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.