|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-19#343 2009-11-29 20:37:17
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriShine, eu consider a ideal ar fi fost in turul 2 Oprescu si Antonescu. Ar fi avut lumea ce sa aleaga. Asa, dintre Basescu si Geoana, pe cine? Mai bine ramaneau Vadim si Becali, sa fie treaba treaba, totul sau nimic. Offline #344 2009-11-29 20:46:44
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareritrimite un mail la antena3...nu e posibil asa ceva Offline #345 2009-11-29 20:52:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriStiu, uffff, e strigator la cer. Nu se poate sa imi ia dreptul la vot, e dreptul MEU de cetatean!!! E ca si cum mi-ar incalca orice drept, la viata, la libera exprimare, la invatare...dar specimene din astea sunt multe, se stie ca se fac manarii peste manarii...Basescu, fiind avertizat ca se vor frauda alegerile, a dizolvat guvernul...e clar ca face frauda cu buna stiinta, orice ca sa castige. A aparut filmuletul ala si nu se schimba nimic, nu ii face nimeni nimic. Cu ce crezi ca ar schimba ceva situatia mea? E doar un amanunt pe langa ceea ce face el...nu vreau publicitate. Vreau dreptate si nu o caut, pentru ca nu am unde s-o gasesc. Sunt obisnuita cu sistemul. Offline #346 2009-11-29 20:53:34
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri Doamne,e inadmisibil.... Offline #347 2009-11-29 22:15:44
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerimai asteptam cinci ani, inghitim rahaturile guvernarii si poate atunci om deschide si noi ochii si om avea curajul sa incercam sa facem o schimbare. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#348 2009-11-29 22:17:25
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parericam asa ceva, eu am mai spus, Romania nu e pregatita de schimbare acum ! nush ec ar mai trebuii sa ni se intample ca sa ne trezim la realitate si sa nu ne mai lasam cumparati #349 2009-11-29 22:20:31
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriskumpi...nici eu nu stiu.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #350 2009-11-30 10:13:06
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
tu chiar crezi ca antonescu (sau vreunul din cei care au candidat) vrea sa faca ceva pt tara asta? crezi ca de-asta s-a aliat cu psd-ul, sa faca tb impreuna? s-a aliat ca sa prinda si el un loc la ciolan, daca tot i-a scapat ciolanul cel mare. e exact precum un catel care se gudura pe langa stapan. eu tare perfid l-am vazut pe omul asta inca din primul tur, iar faptul ca s-a aliat acum cu psd-ul nu a facut decat sa-mi confirme convingerile. Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-11-30 10:14:24) Offline #351 2009-11-30 12:27:41
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriAcesta e unul din multele anunturi de acest gen, pe site-urile pt. gasirea locurilor de munca de catre tinerii romani. Sa traim bine?!?Jenant! Offline #352 2009-11-30 12:41:48
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerice legatura au misto-urile de pe site-urile de job-uri cu candidatii la presedintie? Offline #353 2009-11-30 14:17:56
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriOamenii sunt disperati sa isi gaseasca un loc de munca si unora le arde de misto-uri. Mi se pare lipsa de respect pentru cei care isi cauta de lucru. Daca vor sa arunce cu noroi unii in altii sa o faca in alta parte. Offline #354 2009-11-30 14:31:12
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerilittle, si ce treaba are mistoul pe care il fac unii pe site-uri cu candidatii la presedentie? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #355 2009-11-30 14:57:09
Are treaba atata timp cat totul in tara noastra se trasforma in circ. Cel putin de cand a inceput campania asta. Nu candidatii la presedentie au de a face cu misto-urile astea dar sustinatorii lor da. Offline #356 2009-11-30 15:19:05
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu nu cred ca mesajele astea sunt puse de "sustinatori", ci mai degraba de tineri fara caracter care gasesc amuzant un astfel de anunt Offline #357 2009-11-30 15:24:18
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu ma duc la vot...imi duc un marker...si scriu mare... GIGI si pun stampila pe el "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #358 2009-12-03 02:08:11
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerila noi se merge pe ideea ca "cine nu munceste, nu greseste si cine nu greseste, merita sa fie promovat" ... Basescu a facut greseli, e om, dar asta inseamna ca a incercat. El este cel care a inceput reforma, sa il lasam sa continue. Plus ca este sustinut de SUA, ceea ce pentru Iliescu nu pot spune ca s-a intamplat avand in vedere ca a fost acuzat de kaghebism. Votand psd intram in sfera gri dirijata defapt de moscova. Offline #359 2009-12-03 08:40:31
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareribase e un om foatre popular, daca e sa rada rade, daca e sa fie serios este serios. mi se pare un om foarte normal, ca oricare dintre noi. eu il simpatizez. Offline #360 2009-12-03 09:53:52
nu era de ajuns ca aseara am dat din intamplare pe prima chiar cand se terminau carcotasii? tb sa mai mai oftici si tu! Offline #361 2009-12-03 10:03:43
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriEu nu sunt multumita de niciuna dintre variante! Basescu a avut 5 ani la dispozitie sa schimbe ceva in Romania, dar din pacate, nici el nu a facut nimic! Psd-ul a fost si el atatia ani la conducerea tarii si la fel, nimic bun! Nu stiu daca o sa merg la vot pentru ca orice as vota nu e bine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|