homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-21

#381 2009-12-03 16:08:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

ioana_4 a scris:

eu o sa il votez pe Geoana.. bineinteles ca nu imi convine, dar este un vot anti-Basescu, nicidecum pt Geoana neutral

poti vota anti-basescu si daca iti anulezi votul. mi se pare mai bine decat sa votezi cu geoana.

smile ideea mea de anulare era: imi iau un pix, desenez un patrat, scriu "NICIUNUL" si pun stampila pe patratelul meu big_smile
se mai anuleaza si daca ii stampilezi pe amandoi.

din pacate degeaba ne obosim sa le anulam, ca n-or sa le pese lor si sa fie 50% voturi nule. or sa le considere pe alea valide (chiar daca or fi 15%) si acelea vor decide presedintele. grater

#382 2009-12-03 16:09:08

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Explicati-mi si mie de ce mai mergeti la vot daca puneti aiurea stampila doar ca sa se anuleze? Care e ideea? Chiar nu inteleg.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#383 2009-12-03 16:11:06

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

jessie eu nu vreau sa votez pt niciunul din ei. eu sunt anti-basescu, dar nu ma lasa inima sa il votez pe geoana pt ca stiu cine e in spatele lui. de asta vreau sa anulez votul. oricum sunt sigura ca se fac destule smecherii...asa prefer sa merg si sa anulez votul meu, nu sa il foloseasca ei cum vor

Ultima oara a fost editat de maryahs (2009-12-03 16:11:36)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#384 2009-12-03 16:11:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Wendy a scris:

Daca nu iti place de Basescu, pentru felul in care arata, vorbeste sau mai stiu eu ce alte motive, de ce sa dai un punct in plus comunistilor. Poate ca exagerez dar o fac doar sa se inteleaga ideea. Dupa cum am mai spus, la 20 de ani de la comunism, timp in care psdul a fost la putere, Basescu e singurul care a incercat sa schimbe ceva. In acesti 5 ani a fost prima oara cand au fost anchetati camatarii.

wendy, pe mine mandatul asta al lui Basescu m-a afectat direct, in special prin guvernarea Boc. eu sunt la inceput de drum, am o afacere proprie pe care vreau sa o dezvolt si vin Pogea si cu Boc si imi baga un forfetar pe gat si asa mai departe.. deci nu ma intereseaza cum arata sau cat de prost vorbeste, ma intereseaza ca imi face rau direct  supa

#385 2009-12-03 16:11:51

anca90
Platinum member

ioana_4 a scris:

Asta inseamna "anulat" si e ca si cum nu ai fi fost la vot.

nu e acelasi lucru. cum a zis si maryahs, daca faci asta, se poate pune ulterior stampila pe acela care a platit mai bine comisia.

desi la cate fraude se fac la voturi, nu m-ar mira sa puna si semnaturi false pt cei care nu s-au prezentat si sa bage ei in urna ce vor. si iar aung la concluzia ca ne zbatem degeaba sad

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-12-03 16:12:07)

Publicitate

loading...

#386 2009-12-03 16:12:05

ioana_4
Diamond member

maryahs a scris:

pai daca dau foaia goala crezi ca ei nu o sa o stampileze cum vor ei? eu nu as prea crede ca nu o sa faca nimic si o sa o anuleze. cineva mi-a spus ca pun 3 stampile pe foia si o sa fie anulata

pai si care e diferenta intre a sta acasa si a vota nevalid? nu inteleg

#387 2009-12-03 16:12:39

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Un buletin de vot gol (adica nu mergi la vot) e acelasi lucru cu un buletin de vot anulat.
In fine, fiecare face cum stie ca e mai bine. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#388 2009-12-03 16:13:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

probabil ideea e ca buletinele celor care stau acasa se pot folosi pentru o eventuala frauda, spre deosebire de un buletin de vot invalid

#389 2009-12-03 16:13:56

ioana_4
Diamond member

anca90 a scris:

ioana_4 a scris:

Asta inseamna "anulat" si e ca si cum nu ai fi fost la vot.

nu e acelasi lucru. cum a zis si maryahs, daca faci asta, se poate pune ulterior stampila pe acela care a platit mai bine comisia.

desi la cate fraude se fac la voturi, nu m-ar mira sa puna si semnaturi false pt cei care nu s-au prezentat si sa bage ei in urna ce vor. si iar aung la concluzia ca ne zbatem degeaba sad

pai vezi, oricum fac fraude... asa ca .. supa
prefer totusi sa il votez pe Geoana, bineinteles cu inima indoita  neutral

#390 2009-12-03 16:15:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mda, eu am mai trecut printr-o trauma din asta cand am fost nevoita sa-l votez pe Nea Nelu ca sa nu iasa Vadim... cred ca toata generatia mea a ramas marcata de momentul ala, asa ca prefer sa ma abtin

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-12-03 16:15:14)

#391 2009-12-03 16:15:52

ioana_4
Diamond member

da, asa e, tin si eu minte atunci cum toata lumea a mers la vot pt Iliescu numai sa nu iasa Vadim... trist ca a ajuns in al doilea tur de scrutin.. neutral

#392 2009-12-03 16:16:07

anca90
Platinum member

exact heimdall, asta era ideea.

ioana, mi se pare ca o iei mult prea personal... sper ca nu sunt multi ca tine.
cand votezi ar tb sa te gandesti la binele tarii, nu la legea x care te-a afectat direct, lege pe care nu cred ca a propus-o basescu. tot parlamentul + guvernul fac legile.

#393 2009-12-03 16:16:17

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

Wendy a scris:

Daca nu iti place de Basescu, pentru felul in care arata, vorbeste sau mai stiu eu ce alte motive, de ce sa dai un punct in plus comunistilor. Poate ca exagerez dar o fac doar sa se inteleaga ideea. Dupa cum am mai spus, la 20 de ani de la comunism, timp in care psdul a fost la putere, Basescu e singurul care a incercat sa schimbe ceva. In acesti 5 ani a fost prima oara cand au fost anchetati camatarii.

sunt de acord.
si am fost de acord si cu boc cand a zis sa se reduca numarul angajatilor din institutiile de stat, sunt chiar exagerat de multi si nu au chiar atat de lucru. cand mergi la o institutie a statului pentru o hartie sau ceva sunt gramada acolo, ba unii se joaca pe pc, ba unu-i la tigara, altul nu te baga in sdeama si asa mai departe. chiar nu este nevoie de toti, desi pe de alta parte ar creste nr de someri.
si reducerea numarului de parlamentari, si cate si mai cate

#394 2009-12-03 16:17:46

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

ioana_4 a scris:

Wendy a scris:

wendy, pe mine mandatul asta al lui Basescu m-a afectat direct, in special prin guvernarea Boc. eu sunt la inceput de drum, am o afacere proprie pe care vreau sa o dezvolt si vin Pogea si cu Boc si imi baga un forfetar pe gat si asa mai departe.. deci nu ma intereseaza cum arata sau cat de prost vorbeste, ma intereseaza ca imi face rau direct  supa

Ioana te inteleg perfect, impozitul forfetar mi se pare cea mai mare prostie si nu sunt nici eu de acord cu el. Unii considera ca ar fi bun pentru ca va falimenta afacerile proaste, insa parerea mea este ca taie si avantul din start. O idee e sa iti faci asociatie familiala sau persoana fizica (pentru care nu se aplica impozitul forfetar)
Aplicarea acestuia insa nu depinde de presedinte. Ideal ar fi o coalitie pdl-pnl: Basescu presedinte Antonescu prim ministru.

#395 2009-12-03 16:17:47

anca90
Platinum member

ioana_4 a scris:

da, asa e, tin si eu minte atunci cum toata lumea a mers la vot pt Iliescu numai sa nu iasa Vadim... trist ca a ajuns in al doilea tur de scrutin.. neutral

si tare mi-e ca dintr-o ambitie nefondata repetam istoria sad

#396 2009-12-03 16:18:05

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

ioana_4 a scris:

maryahs a scris:

pai daca dau foaia goala crezi ca ei nu o sa o stampileze cum vor ei? eu nu as prea crede ca nu o sa faca nimic si o sa o anuleze. cineva mi-a spus ca pun 3 stampile pe foia si o sa fie anulata

pai si care e diferenta intre a sta acasa si a vota nevalid? nu inteleg

sincer nu ma am cu politica mai deloc, dar sunt sigura ca se fac multe fraude la alegeri. tocmai de asta prefer sa merg sa votez(o sa fac in asa fel incat sa mi se anuleze buletinul de vot), sa semnez ca am votat. sunt de parere ca cei din comisie ar fi in stare sa stampileze ei niste buletine de vot si sa semneze in locul celor care nu merg

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#397 2009-12-03 16:19:19

anca90
Platinum member

Wendy a scris:

Ideal ar fi o coalitie pdl-pnl: Basescu presedinte Antonescu prim ministru.

ideal ar fi oricine altcineva. niste oameni cinstiti, daca mai exista asa ceva in tara asta.

in rest, imi place cum gandesti, Wendy.

#398 2009-12-03 16:19:39

ioana_4
Diamond member

anca90, s-au inchis cam 80 000 de firme din cauza forfetarului.. deci nu m-a afectat numai pe mine..
si forfetarul e numai un exemplu de idiotenie a guvernului Boc.. si pe Boc cine l-a numit si sustinut ? Basescu!
binele tarii? care bine? lol cu niciunul nu o sa ne fie bine, asta e evident, dar nu il mai vreau pe Basescu si sper sa si-o ia in bot duminica ..dar vom vedea ce va fi, oricum bine nu cred  supa

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-12-03 16:24:26)

#399 2009-12-03 16:22:06

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

anca90 a scris:

Wendy a scris:

Ideal ar fi o coalitie pdl-pnl: Basescu presedinte Antonescu prim ministru.

ideal ar fi oricine altcineva. niste oameni cinstiti, daca mai exista asa ceva in tara asta.

in rest, imi place cum gandesti, Wendy.

Ideal in cazul de fata. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.