homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-44

#818 2009-12-08 15:01:22

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

nu am vazut passenger , oricum, nu strica si a doua oara smile
mie imi placea de ponta intr-o vreme ,era carismatic ... acum este cam morcovit...
din pacate pentru orice candidat din partea PSD-ului , oricat de bun ar fi el ca om politic , va trebui sa care in spate greutatea greselilor acestui partid , si a gresit mult totusi PSD-ul , oricat ar incerca oricine sa ii disculpe , poate mai mult decat toate celelate partide la un loc , macar si din simplul motiv ca sunt atat de vechi pe scena

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#819 2009-12-08 15:10:02

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

cum sa se mai faca un tur? sunt alegeri democratice, fiecare vot conteaza, ce daca e diferenta mica? daca iesea geoana, ar fi facut scandal pdl-ul ca s-a furat, asa face scandal psd-ul. Daca s-au furat voturi, cu siguranta s-au furat si de-o parte si de alta..
eu personal nu am votat, si nu am tinut cu niciunul.. dar, cand l-am vazut pe geoana cum sarea in sus si cum multumea ca la premiile Oscar, mi s-a facut asa o scarba de el. De ce se bucura el atat? ca va fi presedintele romanilor si va putea face ceva pentru noi, sau ca a ajuns acolo, si acum poate sa-si umple si el buzunarele?! Chiar ma bucur ca iesit iar base lol

si legat de topicul asta, prea exagerati... de ce puneti la zid toata lumea care nu e de acord cu voi? nu ma refer la nimeni in particular, ci asa, in general, la cele care tin cu geoana si incearca din rasputeri sa anihileze orice alta parere.. e democratie, fiecare voteaza cu cine vrea. Voi v-ati exercitat dreptul la vot, asa cum au facut si cei care il vor pe base. Care e problema? Si oricum, basescu a castigat singur, in timp ce mare parte din voturile lu geoana au fost pentru crin, johannis sau alianta cu pnl

LE. am vazut aseara o faza.... vorbea nu stiu cine de la psd, si a zis ceva de genul: "....de partea pdl-ului frauda a fost mai mare", la care reportera :"deci si la dumneavoastra au fost fraude" rotfl se dau de gol singuri

Ultima oara a fost editat de taisha (2009-12-08 15:12:48)

#820 2009-12-08 15:26:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

taisha a scris:

LE. am vazut aseara o faza.... vorbea nu stiu cine de la psd, si a zis ceva de genul: "....de partea pdl-ului frauda a fost mai mare", la care reportera :"deci si la dumneavoastra au fost fraude" rotfl se dau de gol singuri

rotfl2 bineinteles ca au castigat aia care au fraudat mai mult. ironia sortii e ca nicio parte n-a putut sti exact de cate voturi surplus e nevoie ca sa-si aranjeze ploile, asa ca au jucat la noroc chicot

#821 2009-12-08 15:33:36

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

anca90 a scris:

ironia sortii e ca nicio parte n-a putut sti exact de cate voturi surplus e nevoie ca sa-si aranjeze ploile, asa ca au jucat la noroc chicot

rotfl2  rotfl2  rotfl2

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#822 2009-12-08 15:41:13

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

eu acum nu pot sa ma gandesc decat la pensia mamei de 5 mil si la salariul tatalui de 3 mil....de 3 luni de zile nici banii astia nu i-au mai primit si ei inca speram ca va trece tot circul asta si isi vor vedea si ei banutii...
stiu ca e bataie de joc.....si altii arunca cu banii in stanga si in dreapta pentru a cumpara niste voturi....pe mine asta ma intriga....pentru campanii electorale si pentru mita intotdeuna se vor gasi bani dar pentru oamenii de rand niciodata......ei vor suferii intotdeauna....

taisha, in fata ochilor mei prefer sa vad de mii de ori un om care se bucura pentru un lucru pentru care a luptat decat o fata aroganta cu "un fleac! i-am ciuruit!"

Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-08 15:43:57)

Publicitate

loading...

#823 2009-12-08 15:42:57

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

love_t a scris:

Mai, terminati!! Ce naiba aveti? Parca sunteti la gradinita!

Pe mine ma enerveaza cei/cele care sustin ca noi, cei plecati din Romania nu ar trebui sa votam.
Dar de ce? noi nu mai suntem romani? Votam pt binele familiilor noastre care au ramas in Romania.
E logic ca ne pasa, nu?

Eu pana acum, nu am votat, der de acum inainte o sa votez! Na ca m-am enervat si eu! lol

tu macar mai ai familia aici si la tine e altceva ca esti maritata acolo,da altii sunt plecati de zeci de ani si isi dau cu parerea.Mai au un var si o matusa aici si fac pe patriotii
ca daca maine ii cheama in tara nu se intorc nici morti ,dar isi dau cu parerea

#824 2009-12-08 15:56:55

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

cred ca mai mult valoreaza parerea unui roman plecat din tara decat a unuia care sta beat 24 din 24 de ore si voteaza , si nici atunci nu ste cu cine ca nu vede sa citeasca ; chiar nu inteleg de ce judecati atat de mult pe cineva doar dupa ceea ce a votat ; daca iesea geoana , si daca diaspora l-ar fi votat pe el , i-ati mai fi acuzat pe acesti oameni care si-au facut doar o datorie pana la urma ?

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#825 2009-12-08 16:14:01

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

nu e vb de dreptul la vot sau nu...e vb de cate voturi din cele exercitate in afara granitelor sunt corecte si cate sunt turism electoral?!

Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-08 18:03:15)

#826 2009-12-08 16:50:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Melany1 a scris:

love_t a scris:

Mai, terminati!! Ce naiba aveti? Parca sunteti la gradinita!

Pe mine ma enerveaza cei/cele care sustin ca noi, cei plecati din Romania nu ar trebui sa votam.
Dar de ce? noi nu mai suntem romani? Votam pt binele familiilor noastre care au ramas in Romania.
E logic ca ne pasa, nu?

Eu pana acum, nu am votat, der de acum inainte o sa votez! Na ca m-am enervat si eu! lol

tu macar mai ai familia aici si la tine e altceva ca esti maritata acolo,da altii sunt plecati de zeci de ani si isi dau cu parerea.Mai au un var si o matusa aici si fac pe patriotii
ca daca maine ii cheama in tara nu se intorc nici morti ,dar isi dau cu parerea

Pai nici eu nu m-as intoarce nici moarta lol
Si ce preferati... sa voteze Sexy Braileanca? rotfl2

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#827 2009-12-08 17:15:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pe principiul asta, ar tb ca nemtii, francezii, rusii etc. sa importe intelectuali romani si sa-i puna sa voteze in locul incapabililor din tara lor roll.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-12-08 17:17:40)

#828 2009-12-08 17:22:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

anca90 a scris:

pe principiul asta, ar tb ca nemtii, francezii, rusii etc. sa importe intelectuali romani si sa-i puna sa voteze in locul incapabililor din tara lor roll.

Deja i-au importat pe bani grei lol forgetit

#829 2009-12-08 18:06:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu am votat geoana, as fi vrut sa iasa el, dar asta e  forgetit
un pic patetic show-ul asta cu frauda... sunt convinsa ca nu se mai rezolva nimic.

nu stiu cum ar trebui sa-l vad pe d-l presedinte basescu avand in vedere imnul-manea si sustinerea de la televiziunea prostilor, pardon, a poporului.
mie mi ar fi si rusine sa fiu reprezentata de asa ceva  lol

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-12-08 18:07:33)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#830 2009-12-08 21:13:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Tin sa va anunt ca in danemarca scrie in ziar de fraudarea alegerilor din romania rotfl forgetit Penaaaal. A, si base a fost numit omul rau big_smile

Mr Geoana?s razor-thin margin is likely to deepen a political schism in the country that has paralysed reforms and delayed a ?20 billion (?18 billion) International Monetary Fund aid deal. sursa:http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6948020.ece

Nu imi vine sa cred sad

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-12-08 21:25:10)

#831 2009-12-08 21:27:32

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cel  mai corect ar fi sa se instaleze votul pe calculator
ai votat, sa fie niste coduri de siguranta, ajunge votul imediat, se contorizeaza pe loc...nu se asteapta nopatea ca sa se fure
desi daca stau si ma gandesc asa cum s-ar face sistemul de vot pe calculator, tot asa s-ar gasi si un program prin care sa se fraudeze, dar nah...sper si eu la ceva mai bun
fmi nici nu a mai acordat ultima transa de bani pana nu ne stabilizam economic...normal ca nu mai dau nik, doar si-a terminat basescu campania electorala
eu as fi curioasa unde au mers banii de pana acum, ca la bugetari vad ca le scade constant din salarii, cel putin in familia mea, parintilor mei le-a scazut cu 5 mil, au luat de la sporuri de condicere, la sporuri de merit, de vechime, tot ce se putea lua, si bineintles ca taxele au ramas si cu impozitele, si sa vedeti ce o sa mai creasca, cel putin euro o sa sara mult, dar nah...au votat romanii nostri degeqabade acum stam si tragem. traim cu speranta ca e ultimul mandat, asta daca nu s egandeste sa schimbe constitutia ca sa mai bage un mandat

#832 2009-12-08 23:12:16

persifona
Vizitator

Fetelor, va rog din suflet sa continuam discutia pe un ton decent si civilizat!

#833 2009-12-09 00:20:46

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

de bine de rau Sexy Braileanca sta in Romania,dar altii care nu au mai calcat cu anii .....

#834 2009-12-09 00:41:17

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

la cata minte are aia... mai bine voteaza 10 betivi in locul ei rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#835 2009-12-09 10:50:16

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

ce se mai aude de contestatie si de renumararea voturilor?

#836 2009-12-09 10:50:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

vineri am inteles ca aflam raspunsul curtii constitutionale
dar eu nu cred ca se mai schimba ceva neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.