|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-45#837 2009-12-09 10:51:39
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinici eu, dar sper Offline #838 2009-12-09 11:54:40
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriNici eu nu cred ca se va mai organiza un tur de alegeri! Si chiar daca ar fi asa, nu ar putea fi fraudate si de data asta? Offline #839 2009-12-09 12:08:17
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu nu pot sa nu ma declar indignata de faptul ca desi declara ca vrea binele romanilor , PSD-ul in frunte cu geoana a bagat romania si mai mult in criza in care se afla, sunt convinsa ca sunt constienti cat de mult rau face actiunea lor care eu sper sa nu duca la modificarea nici unui rezultat , in primul rand ptr ca asta ar insemna intarzierea cu si mai mult a rezolvarii crizei politice , e posibil sa ajunga euro la 4.8 , nu se aproba bugetele pe 2010 , si multe altele ... si cu toate astea se ascund in spatele unei afirmatii de toata jena , ca in numele democratiei si a romanilor trebuie sa faca contestatie , si de fapt nu pot lasa sa piarda puterea ; To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #840 2009-12-09 12:10:43
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
de ce sa nu intorci love ? nu crezi in promisiunea lui geoana ca o sa dea 20.000 de euro celor care se intorc in tara To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #841 2009-12-09 13:12:25
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerihttp://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ … mania.html , interesant .... To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline Publicitateloading...
#842 2009-12-09 13:21:48#843 2009-12-09 13:32:34
daca s-ar organiza inca un tur, cu siguranta tot base ar castiga.. si asta in mod corect, fara frauda.... Offline #844 2009-12-09 13:35:47
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriCe circ a facut saracul? Nici nu prea mai zice nimic. Uite-l in schimb pe Negoitza ce vrajeala baga in direct ohohooo Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-12-09 13:38:56) I love you. Remember. They cannot take it Offline #845 2009-12-09 13:44:33Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriSi eu cred ca ar iesi tot base, acu ar sti mai bine cate voturi sa cumpere Ma rog, mi-e indiferent daca se mai voteaza odata sau nu. Mai bine sa incerce sa se adune si sa faca ceva pentru tara. Offline #846 2009-12-09 13:49:10
de acord ! sa lase toata galagia asta cu "care a furat mai mult" si sa scoata tara din ce au bagat-o , criza politica , ca doar de-aia ii platim ; eu daca nu mi-as face treaba mi-ar face astia bagajele la servici a doua zi , dar cu astia avem prea multa rabdare , noi ca popor ; To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #847 2009-12-09 13:51:59Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriNoi avem nevoie de ceva stabilitate politica, dar Basescu e cam din topor ca sa ofere tarii asa ceva, si vad ca nici nu asculta de nimeni. Sper sa ii bage cineva mintile la cap. Offline #848 2009-12-09 14:47:59
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriasa este , dar si cand e prea multa liniste ceva nu e in regula, inseamna ca se fura ca-n codru ... oricum o cearta vine din doua parti , ca nu te poti certa de unu singur ... ar fi trebuit sa vada interesul tarii si sa il lase cat e presedinte si conduca tara , dar restul clasei polite i-a tot pus bete'n roate , in detrimentul nostru ... puteau sa il sustina daca sunt atat de integrii pe cat vor sa para ... in schimb au preferat sa duca cearta la urmatorul nivel To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #849 2009-12-09 14:52:54Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriMai, problema este ca in Romania presedintele nu ar trebui sa aiba prea mare putere (teoretic) deci el nu are ce conduce. Rolul lui este de mediator, si cam calca in strachini. Dar dupa cum spune tata, la ce te poti astepta de la un marinar? El a fost capitan de vas, onijnuit s adea ordine, acum trebuie sa faca cu totul altceva si daca 5 ani nu a avut timp sa se adapteze ma indoiesc ca in urmatorii 5 o sa reuseasca. Offline #850 2009-12-09 14:58:26
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu nu vreau sa votez un mediator , eu vreau sa votez un conducator ; si nu vreau sa fiu inteleasa gresit si sa mi se arunce in cap tot felul de comentarii despre democratie , dar chiar consider ca cineva in tara asta trebuie sa aiba puterea suprema ,peste toate gaitzele astea certarete ... daca te rogi de ei sa se impace nu vei ajunge nicaieri , trebuie sa si ai puterea sa ii faci sa taca daca nu vor ; nu as vrea sa ma abat prea mult de la subiect dar sunt de parere ca democratia pe termen lung esueaza ( si cel putin romania este un exemplu , am fost lasati sa facem totul de capul nostru si acum nu mai suntemin stare sa ne gandim la colectiv ) To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #851 2009-12-09 15:02:47Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriDegeaba vrei tu sa votezi un conducator. Momentan daca votezi un conducator, il votezi pentru postul de mediator, deci clar nu are cum sa faca treaba buna. Offline #852 2009-12-09 15:33:42
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parericam greu .... ma gandeam ca poate peste foarte multi ani nepotii nostrii vor invata in scoala la istorie despre jocurile politice care noi nu le vedem acum, dar care cu timpul vor iesi la suprafata To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #853 2009-12-09 15:34:32
Da, ar fi o chestie destul de interesanta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #854 2009-12-09 15:40:25
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu chiar sper sa apuc ziua aia ... macar sa nu mor proasta la propriu To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #855 2009-12-09 15:41:02
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriJust a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|