|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
#1 2008-11-24 22:03:12
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriSi de ce Offline #2 2008-11-24 22:05:47
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriEu nu merg.. pt ca mi se pare absurd sa votez ceva cand nu stiu despre ce e vorba adica nu inteleg foarte bine ce si cum.. cine merge din partidu ala ...ce cum.. daca o sa inteleg pana duminica, poate merg Offline #3 2008-11-24 22:06:18
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu..nici nu stiu ce se voteaza//si ce e cu colegiile si amere..si draci....in concluzie nu! Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2008-11-24 22:06:22
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareridap.. merg si o sa votez un partid mic...ecologist cred ... nu stiu exact... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2008-11-24 22:11:28Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu nu merg. de ce sa ajut pe cineva sa ajunga mare si tare si sa ia salar mare si noi sa fim muritori de foame?! plus ca nu inteleg nimic din ce se vorbeste si promisiunile lor care oricum le voir uita daca ajung acolo sus...ca o sa faca pentru ei nu pentru noi Cu zambetul pe buze... Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-24 22:11:39
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu mai merg k degeaba ma duc...pana anul asta am fost la vot de fiecare data curioasa fiind de ce schimbari s-au mai facut prin scoala generala si k sa ma uit pe panoul cu pozele noastre din clasa VIII Offline #7 2008-11-24 22:13:23
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerihmm.. eu merg sa votez pe cineva, ca mi-e frica sa nu cumva sa ia aia de la PRM, sau cine stie ce fel de partid din asta comunist procente Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #8 2008-11-24 22:24:54
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
good point They can because they think they can. Offline #9 2008-11-24 22:25:01
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu merg...din motive de "istorie" am apucat sa ii vad in "teren" si pe "astia" si pe "ailalti" si pot spune ca "ailalti" nu aveau tupeu sa faca magariile care le fac "astia" asa ca incerc sa schimb ceva. cel putin incerc.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #10 2008-11-24 22:30:40
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu merg Offline #11 2008-11-24 22:55:57
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu merg. nici nush cu ce se mananca votul asta si oricum toti mi se par corupti si nu as avea pe cn vota Offline #12 2008-11-24 22:58:57
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerida merg, ca de-asta imi dau astia permisie Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #13 2008-11-24 23:00:35
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerima duc dar nu ca sa votez ci ca sa anulez votul. petru ca altfel, votul meu ("neonorat") se va da celui cu punctajul cel mai mare. eu nu votez cu nimeni, deci... Offline #14 2008-11-24 23:02:24
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriparca asa se numeste... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #15 2008-11-24 23:05:16
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinici eu nu merg....m-au enervat astazi niste neamuri proaste: deci m-au sunat de 3 ori pe nr de fix sa imi spuna acelasi lucru, adica: "stimata doamna , domnul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone si domnul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie au deosebita placere sa va invite la masa festiva organizata de dansii maine, la orele 17" nu stiu unde....desi am refuzat de prima data, tot au mai sunat de 2 ori....a 3-a oara deja nici nu am mai lasat-o pe tanti aia sa vb, i-am zis direct da da bine bine am mai zis de 2 ori ca nu pot sa vin...si are tupeul sa ma intrebe daca totusi nu m-am mai gandit ......NU tantiiiiiiiiiiii :f?rbannad: "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #16 2008-11-24 23:09:33
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu merg mereu la vot pt ca asa mi se pare normal...daca am acest drept de ce sa nu il folosesc? Offline #17 2008-11-24 23:18:03
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu merg... nu-mi pierd timpul pe akolo pt nici un folos personal Come to the dark side...we have cookies.. Offline #18 2008-11-24 23:24:13
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
daca faci asta si cei de acolo vor pune ei stampila pe cine vor ei (cand se numara voturile)...decat asa mai bine nu mergi deloc... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-11-24 23:30:16
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriEu n-am cu cine sa votez. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|