homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incerc sa ma las...-11

#191 2009-02-20 13:34:14

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Incerc sa ma las...

pai , da fumeaza al meu , bine ca se lasase si el , dar acum fumeaza iar , dar nu ma afecteaza , problema e dimineata la cafea  mornincoffee  drool  smoke2

#192 2009-02-20 13:40:44

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

ttttt, nu imi imaginam ca esti fumatoare. Dar deloc. smile
Succes sa te lasi! wink

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#193 2009-02-20 13:49:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu stiu daca te ajuta; motivul pt care eu nu fumez, n-am fumat niciodata si nici nu am de gand e ca la mine sanatatea e pe primul plan. incerc sa ocolesc pe cat posibil tot ce stiu ca-mi face rau.
daca te gandesti cat rau iti fac tigarile si la ce boli grave poti ajunge din cauza lor, merita sa renunti. multi zic: "e si ce daca? fac cancer, mor, asta e. toti murim din ceva." dar vazusem odata un reportaj cu niste bolnavi (de cancer pulmonar, parca) in care povesteau ce dureri cumplite pot sa aiba si ca regreta enorm ca au fumat. deci da, toti murim din ceva, dar conteaza si in ce conditii... una e sa mori de batranete si alta sa te chinui cateva luni bune inainte. bine, asta e putin trasa de par, recunosc. insa categoric nu poti fi fumator de-o viata si sanatos tun.

plus de alta, gandeste-te si la bani. ai economisi ft mult,  ca un pachet de tigari e vreo 6 ron, nu?

#194 2009-02-20 14:00:47

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

da...nu e vb numai de bani...ca i cheltui pe mancare ..tongue..cel putin eu asa fac de cand m am lasat de fumat...si da..am pus vreo 4 kg intr o luna:) dar nu regret deloc...fara tigari e mult mai bine ..ma simt mai bine...am impresia ca n am fumat niciodata ..important e ca am reusit sa fac ceva pozitiv pt mine si pt sanatatea mea...nu e usor...e chiar f greu...dar se poate..cel putin daca avem vointa smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#195 2009-02-20 14:02:22

anca90
Platinum member

applause bv ioana!

Publicitate

loading...

#196 2009-02-20 14:09:53

tttttt
Hero member

da.. sunt fumatoare , si  fumez de vre-o 7 - 8 ani , din clasa a 12 sa zic asa
si  imi pare rau ca la inceput a fost o joaca
stiu ca imi fac rau d-asta vreau sa le las
si apoi , e 7 lei un pachet , pe criza asta  , am si rate
si cel mai important vreau un bebe

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-20 14:12:10)

#197 2009-02-20 14:12:17

anca90
Platinum member

majoritatea incep din joaca, din cauza anturajului.
iar pt bebe neaparat tb sa te lasi. incearca sa il convingi si pe sot, si atunci faceti chestia asta impreuna, va incurajati reciproc.
succes!

#198 2009-02-20 14:14:43

tttttt
Hero member

anca9 a scris:

nu stiu daca te ajuta; motivul pt care eu nu fumez, n-am fumat niciodata si nici nu am de gand e ca la mine sanatatea e pe primul plan. incerc sa ocolesc pe cat posibil tot ce stiu ca-mi face rau.
daca te gandesti cat rau iti fac tigarile si la ce boli grave poti ajunge din cauza lor, merita sa renunti. multi zic: "e si ce daca? fac cancer, mor, asta e. toti murim din ceva." dar vazusem odata un reportaj cu niste bolnavi (de cancer pulmonar, parca) in care povesteau ce dureri cumplite pot sa aiba si ca regreta enorm ca au fumat. deci da, toti murim din ceva, dar conteaza si in ce conditii... una e sa mori de batranete si alta sa te chinui cateva luni bune inainte. bine, asta e putin trasa de par, recunosc. insa categoric nu poti fi fumator de-o viata si sanatos tun.

plus de alta, gandeste-te si la bani. ai economisi ft mult,  ca un pachet de tigari e vreo 6 ron, nu?

stiu , de asta imi e frica , si apoi mama a avut ceva probleme si ea s-a lasat, noroc ca a fost cancer in stadiu 0 , dar ne-am cam speriat si , stiu ce inseamna
imi doresc sa ma las

#199 2009-02-20 14:18:39

tttttt
Hero member

oau .... fumez de 7 ani , vai am imbatrinit , sunt o baba  grater , nu imi vine sa cred , parca ieri am facut 18 ani
bine , nu sunt chiar baba ....nu am ajuns la 30  rotfl
fara suparare , o sa ajung si eu acolo , stiu

#200 2009-02-20 14:23:15

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

ioana.cristina83 a scris:

da...nu e vb numai de bani...ca i cheltui pe mancare ..tongue..cel putin eu asa fac de cand m am lasat de fumat...si da..am pus vreo 4 kg intr o luna:) dar nu regret deloc...fara tigari e mult mai bine ..ma simt mai bine...am impresia ca n am fumat niciodata ..important e ca am reusit sa fac ceva pozitiv pt mine si pt sanatatea mea...nu e usor...e chiar f greu...dar se poate..cel putin daca avem vointa smile

Cat timp ai de cand nu mai fumezi? Si cum ai facut ...? si eu de azi incerc sa ma las...nu de tot dar vreau sa fumez azi maxim 4 tigari...si sa ajung la una doua pe zi si pe urma deloc....vreau sa ma obisnuiesc vreo cateva zile sa fumez 1-2 pe zi si pe urma le las de tot...eu nu fumez mult...maxim 10 tigari pe zi...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#201 2009-02-20 14:27:51

tttttt
Hero member

Jessie a scris:

ttttt, nu imi imaginam ca esti fumatoare. Dar deloc. smile
Succes sa te lasi! wink

cum jessie ? ce anume te-a facut sa crezi asta ? big_smile
am avut cumva replici mai ciudate asa? rotfl
eee , nu sunt nici sfanta nici prea pacatoasa, dar , ,, asta e
ma duc duminica la biserica , cat de des pot ca sa zic asa
oricum legat de fumat , eu zic ca daca nu renunti total nu reusesti
eu nu o sa incerc sa reduc , ci brusc

#202 2009-02-20 16:43:19

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

Diana888 a scris:

ioana.cristina83 a scris:

Cat timp ai de cand nu mai fumezi? Si cum ai facut ...? si eu de azi incerc sa ma las...nu de tot dar vreau sa fumez azi maxim 4 tigari...si sa ajung la una doua pe zi si pe urma deloc....vreau sa ma obisnuiesc vreo cateva zile sa fumez 1-2 pe zi si pe urma le las de tot...eu nu fumez mult...maxim 10 tigari pe zi...

trebuie sa te lasi de tot...nu sa fumezi una sau doua tigari pe zi...raul trebuie taiat de la radacina big_smile
eu fumam pachetul pe zi...de vreo 10 ani incoace...pfai...
si le am lasat de 2 luni..am tot zis ca ma las...si deja prietenii mei se obisnuisera numa cu vorbele mele...asa ca intr o dim am zis..de azi nu mai fumez smile
nu m am mai gandit deloc la tigari...mi am umplut timpul cu altceva..
mananc mai mult ce i drept...
sa nu crezi ca inca nu mi e pofta de o tigara...sunt momente in care as baga 3 deodata:)
da..e pur si simplu pierdere de timp...bani...sanatate
la inceput si eu ziceam..nu vreau sa ma las...pur si simplu imi place sa fumez...ce are toata lumea impotriva tigarilor?oricum murim odata...
asa e..nimeni nu ne interzice nimic...
da poate ne mai prelungim si noi zilele ..viata e prea faina smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#203 2009-02-20 18:41:24

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

incerc sa ma las de dulciuri,in special de ciocolata big_smile si o sa reusesc big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#204 2009-02-20 19:27:36

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

al meu fuma de la 13 ani...deci de 10 ani si credeti-ma pt el tigara era totul lol.Adica nu se trezea cu adevarat pana nu fuma,nu putea sa manance daca nu fuma inainte,dupa masa daca nu fuma il durea burta si asa mai departe si totusi a reusit sa se lase.Au trecut deja 2 luni si nici nu mai vrea sa vada tigara in fata big_smile sunt tare mandra de el,mai ales ca stiu ca a facut-o doar pt mine hjarta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#205 2009-02-20 21:40:26

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

tttttt a scris:

nu  a mai scris nimeni aici , eu vreau sa ma las de fumat si ma gandeam ca poate gasesc aici un sprijin
nu fumez f mult in comparatie cu alte persoane, dar nici putin
cel mai mult fumez la munca , si cand ies in oras
oricum cam 1 pachet in 2 zile
dar vreau sa ma las , ideea e ca ma si doareun pic ficatu cand fumez mai mult asa ....am o semsibilitate la ficat
hepatita nu am
m-am mai lasat de fumat o data dar m-am ingasat si acuma vreau sa slabesc , dar sa ma si las din nou de fumat
imi e teama ca nu o sa reusesc , si daca vorbim si ne incurajam , asta daca mai gasesc cel putin inca o pers care sa se lase de fumat , poate voi reusi

tttttt si eu fumez tot un pachet la 2 zile si de azi incerc sa ma las...azi am fumat doar 3 cred ca mai bag una pana ma culc big_smile si ai zis ca esti in cautarea unui sprijin ptr a te lasa de fumat ...vreau sa ne incurajam una pe cealalta...eu am un amic care a fumat 17 ani si acum o luna s-a lasat de fumat si a zis ca inca mai simte nevoia dar nu a-r mai baga tigarea in gura ptr nimic in lume si tot asa a inceput sa le rareasca pana s-a lasat de tot...vai cand aud ca s-a mai lasat cate o persoana mai rau ma ambitonez si zic pai cum el/ea poate si eu nu ? Asa ca daca mai sunteti care a-ti fumat si nu mai fumati povestiti aici cum a-ti reusit sa ma ambitionez si mai tare si sa le las de toooooot...si azi am reusit inca ceva care mi-am pus in gand sa nu mai fumez deloc in oras si nici prin baruri cum aveam obiceiul...mi-am zis ca nu o sa mai fumez decat pe acasa cate 1-2-3 pana o sa le las de tot...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#206 2009-02-20 22:34:58

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

rrammonna a scris:

incerc sa ma las de dulciuri,in special de ciocolata big_smile si o sa reusesc big_smile

si eu vreau sa ma las, dar nu de tot.. sa le raresc.. am voie cam o cioco pe saptamana maxim big_smile la mine e belea ca stau cu ele pe masa si tre sa rabd visslar  am si eu un viciu.. ciocolata si dulciurile

#207 2009-02-20 22:58:53

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

eu as vrea sa ma las de cafea,de fapt de ness.Imi place super mult si in fiecare zi simt nevoia sa beau

Mamica de 2 pui scumpi

#208 2009-02-21 10:22:47

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

si iubitu meu fuma de...vreo 8-9 ani. Si azi are 2 saptamani de cand nu mai fumeaza big_smile. Cum s-a lasat? Simplu..a citit pe net ca fumatu afecteaza sperma si el oricum ii speriat ca nu poate avea copii si is doreste foarte mult unu, asa c s-a lasat ca sa nu cumva sa fie aia cauza pt care nu va avea el copil tongue chicot si plus de asta tot scumpesc astia acuma la tigari..si daca nu-i fac nici unu bine de ce sa dea atatia bani pe ele? tongue asa mi-a zis el..
si uite ca acuma zice ca se simte mai bine..mai usor..nu mai are nici un gost amar in gura..si nu suporta fumu de tigara, nu stie cum l-a putut suporta inainte chicot

Ultima oara a fost editat de ancutika (2009-02-21 10:23:46)

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#209 2009-02-21 11:16:31

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Reina a scris:

eu as vrea sa ma las de cafea,de fapt de ness.Imi place super mult si in fiecare zi simt nevoia sa beau

asa pateam si eu inainte... era o dependenta f mare pt k dak aveam 10 plicuri de ness in casa... 10 beam, asta in caz ca nu ma duceam sa mai cumpar... dar mi-am dat seama ca nu faceam bine deloc, ca stateam noaptea pana la 4-5 si ma trezeam a2a zi la 2... stiu ca s-a intamplat o data in timpul scolii cand m-am trezit la 12.20...si eu ca sa ajung la scoala, trebuia sa plec la 12.30 de acasa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.