homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deceptii in dragoste

#1 2008-11-26 22:27:15

delyssa
New member
Inregistrat: 2008-11-17

deceptii in dragoste

stiti eu sunt cu un baiat de 2 ani aproape 3..si uneori..mai des adik ma gandesc la fostul meu prieten si nu stiu de ce dupa atatia ani ma mai gandesc la el...ne-am despartit dintr-o prostie..de fapt nici nu stiu exact de ce..nici acum nu am aflat...si il vad mai tot timpul(are si el prietena de vreo 3 ani si ceva)tipa aia cand ma vede mereu il pupa k sa vad eu!....nu vi se pare ciuat sa ma mai gandesc la el dupa atata timp?voi ce parere aveti?

#2 2008-11-26 22:36:05

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: deceptii in dragoste

cati ani ai? smile
daca mai ai tresariri cand te gandesti la el sau cand il vezi, ori nu esti prea multumita de relatia actuala si nu il iubesti foarte mult .. sau nu ai lamurit ca lumea de ce te-ai despartit de fostul si acolo in adancul sufeltului inca mai speri la o impacare

#3 2008-11-26 22:41:06

delyssa
New member

cati ani ai?
daca mai ai tresariri cand te gandesti la el sau cand il vezi, ori nu esti prea multumita de relatia actuala si nu il iubesti foarte mult .. sau nu ai lamurit ca lumea de ce te-ai despartit de fostul si acolo in adancul sufeltului inca mai speri la o impacare

am destui...22 mai precis de relatia actuala..ai dreptate...uneori e bine alteori mai putin bine....dar speram k cu timpul sa-l uit..mi se pare o copilarie k ma mai gandesc la el..ar fi trebuit sa ma preocupe mai mult relatia mea actuala..dar nu ma pot abtine...in unele momente imi vine sa renunt la tot

#4 2008-11-26 23:01:51

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

smile puss
si eu am tot 22 si am avut inainte o relatie lunga de 4 ani si desi s-a terminat ca asa am vrut eu, de tot n-am uitat.. la mine e situatia putin diferita ca eu il iubesc foarte mult pe actualul si mi-e foarte bine cu el
analizeaza-ti un pic relatia actuala si concentreaza-te pe ea daca vrei sa mearga... daca nu, pune-i capat si ia-o de la inceput... cu fostul nu stiu ce sa zic, daca s-a terminat a fost cu un motiv si au trecut si ceva ani de atunci...

#5 2008-11-26 23:48:43

delyssa
New member

problema k  ma concentrez pe relatia mea si cand merge mai aiurea ma gandesc la fostul...si stiu sigur k daca ar fi sa fiu inapoi cu fostul nu as mai vrea dar nu stiu de ce ma gandesc.....ma face uneori sa ma indoiesc de iubirea mea pt actualul prieten....probabil ma simt asa pt k sunt prea sigura de iubirea actualului meu prieten

Publicitate

loading...

#6 2008-11-27 19:47:25

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Pai vad ca ti-ai dat raspunsurile singurica in ultimul post smile probabil e asa cum spui tu te indoiesti de iubirea pe care i-o porti...si esti f sigura pe el din cauza asta...si poate nici nu l-ai uitat pe fostul definitiv.

#7 2008-12-06 17:47:33

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2009-01-20 22:28:52)

#8 2008-12-06 17:49:15

andrulina
Addicted member

Cred ca cel mai bine e sa te gandesti la tine si sa faci lucruri pt tine...si sa ai rabdare pana cand va aparea altcineva in viata ta...sunt convinsa ca daca vei intalni un barbat care va stii sa te iubeasca si sa te faca sa te simti implinita il vei uita pe fostul

#9 2008-12-06 18:13:10

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Ms... puss Sper sa trec odata peste situatia asta, k nu mai pot... neutral

#10 2008-12-06 18:14:11

andrulina
Addicted member

stiu cum e, dar o sa vezi ca o sa fie bine si gandeste-te la tine pt ca daca tu n-o faci nimeni nu o s-o faca... puss

#11 2008-12-06 21:35:37

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

delyssa o problema cam asemanatoare am avut si eu...dupa ce m`am despartzit de cel cu care am avut o relatzie de 4 ani ma surprinde`am de multe ori gandindu`ma la trecut, desi aveam o alta relatzie...ce stiu sigur e ca ma gande`am cu dragoste la el....acum sunt casatorita de 2 ani si jumatate si nu ma mai gandesc la nici un fost iubit si nici la trecut....tot ce gandesc este sa fim toti 3, eu, sotzul si copilul nostru sanatosi si fericitzi ca pana acum....eu sunt de parere ca si tu iti vei pune ordine in inima si minte in ziua ca iti vei gasi alesul....pana atunci traieste frumos, iubind! puss

pc  pc

#12 2009-01-14 16:41:32

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

Am fost cu A un an si ceva.ne-am despartit ca imi vb urat si nu a mai tinut relatia...Dupa ceva timp m-am combinat cu C(invatam in aceeasi clasa)....A durat pana ieri relatia noastra.Dupa 3 luni el a vrut sa se term si relatia asta ca el nu vrea nimic serios,ca nu poate sa stea decat cu o fata...ca asa e invatat...cu mai multe fete sa umble.Eu nu stiu ce sa fac:((((...de culcat m-am culcat cu el...de uitat eu nu pot sa`l uit...Ce sa fac?am mai trecut printr`o faza aiurea...asta e a 2 a pentru mine si chiar nush ce sa fac:((

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

#13 2009-01-14 16:42:58

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Treci peste. Alta solutie nu ai...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#14 2009-01-14 16:46:36

ceamaimicutza
Full member

grater o sa incerc grater

#15 2009-01-14 16:55:52

aquablue
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-03-27

ceamaimicutza, nu mai plange
cine merita lacrimile tale NU te va face niciodata sa plangi, iar cine nu le merita, te face sa plangi cum plangi acuma...
>big_smile< (imbratisare) fii tare, ca asta-i viata, din pacate. Barbatii, unii din ei- cam majoritatea grater , la orice varsta, vor cat mai multe cuceriri, nu se multumesc cu o relatie stabila...
Lasa sa treaca o perioada sa-ti pui ordine in ganduri si tine baietii la distanta- sfatul meu.

Si NU mai suferi pt unul care nu te apreciaza... ca e pacat de ochisorii tai... sa plangi atata...
Hai, capu sus, ca nu-i sfarsit de lume >big_smile<

Si gandeste-te exact ce fel de baiat vrei langa tine, ce calitati ai vrea sa aiba. Cum sa se poarte. Si o sa apara si un tip ok, care o sa te vrea pe tine, nu tot universul feminin...

>big_smile< capul sus   kram

Ultima oara a fost editat de aquablue (2009-01-14 16:57:05)

Zambeste !  Viata e frumoasa !
Carpe Diem !

#16 2009-01-14 17:02:34

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ceamaimicutza incearca sa-l ignori cand va intalniti. pt ca banuiesc ca va vedeti aproape zilnic daca sunteti colegi de clasa...
nu ai ce face decat sa fii tare si sa treci peste. e greu, dar viata merge inainte

#17 2009-01-14 17:02:48

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si ai rabdare pana apare cel potrivit tie la orizont. Ca sigur o sa vina, toate vin la timpul lor smile

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-01-14 17:03:33)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#18 2009-01-14 17:18:19

skumpi
Vizitator

ai 2 posibilitati
umbli in continuare cu el...in tp ce el umbla si cu altele si se foloseste de voi toate

il lasi naibii de copil si iti vezi de viata ta

trebuie doar sa alegi smile

#19 2009-01-14 20:33:11

ceamaimicutza
Full member

grater nici nu stiu cum sa va multumesc pt toate sfaturile pe care mi le`ati dat...
aaa...si ultima..am intrat pe mess.Imi da buzz si imi zice ca nu poate sa stea fara mine,ca ma iubeste si ca mereu sa gandit la mine.....
imi spune k vine la mn...si ii spun ca il astept.
a venit..eram cea mai fericita..kredeam k ne vom impaca dupa cele spuse..
dar el venise...sa-mi zica ca el vrea sa ne despartim din cauza mea..sa nu fie din cauza lui ca se simte aiurea.Cum gandeste :f?rbannad: Ma intrebat iar daca ma supar ca sa intamplat asa....(de parka el nu stia...)ca ii pare rau dar el nu poate sa ramana q mine....dc a mai venit grater ?iar ma facut sa plang......lui mama nu i`am zs...&sper sa trec peste asta mai repede puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.