homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deceptii in dragoste-2

#20 2009-01-14 20:34:47

skumpi
Vizitator

Re: deceptii in dragoste

te`a facut iar sa plangi pt ca i`ai permis
si probabil o sa o mai faca...de fiecare data cand o sa`i dai voie wink

#21 2009-01-14 20:40:22

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

Nu-i mai permit nimic. grater el vrea sa ramanem amici dar cum o sa ma simt eu cand o sa-l vad cu toate proastele?o sa fiu tare si o sa-mi vad de viata mea...el a avut de pierdut daca ma gandesc mai bine nu e...si...o sa-mi vad de scoala mea...si cu baietii o vreme...nimic... pusspuss

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

#22 2009-01-14 20:44:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ceamaimicutza a scris:

Nu-i mai permit nimic. grater el vrea sa ramanem amici dar cum o sa ma simt eu cand o sa-l vad cu toate proastele?o sa fiu tare si o sa-mi vad de viata mea...el a avut de pierdut daca ma gandesc mai bine nu e...si...o sa-mi vad de scoala mea...si cu baietii o vreme...nimic... pusspuss

asa sa faci! ai rabdare ca mai devreme sau mai tarziu o sa apara si persoana potrivita smile puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#23 2009-01-14 20:47:00

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

doamneee....vine la tn ca sa iti zica ca din cauza ta v-ati desp nu din a lui...ce OM....ii ziceam vreo 2 de nu se vedea. adica prima data zice ca nu poate sta cu o fata si pe urma vine sa-ti zica mizerii din astea ca de fapt tu esti aia de vina....pfuai nu e intreg la cap....adica e un bou si jumate....
si tu...da-l incolo dc plangi dupa un specimen de asta? tu nu vezi cat de cretin e? nu merita nici amicitia ta...
si daca te-ai culcat cu el ce? asta e...nu esti nici prima nici ultima care se frige cu chestii din astea...si nu tb sa te gandesti ca te-ai culcat cu el si gata sa stai cu inima indoita...trecutul nu mai poate fi schimbat, asta ai simtit asta ai facut...si poate n-o sa fie ultimul barbat care o sa te faca sa suferi, dar asta nu inseamna ca tre sa stai tu sa te gandesti ca m-am culcat cu el si e capat de lume...

#24 2009-01-14 21:02:24

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

Va multumesc mult pt sfaturi..mai mi-ati ridicat moralul grater nu mai merita nik...oricum..pe mn personal ma uimit cu tot ceea ce a zs ... pusspuss ubesk:*

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

Publicitate

loading...

#25 2009-01-15 16:17:12

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

probabil asta era si scopul lui, sa se joace cu tine, sa te deruteze, sa nu stii ce sa crezi, sa te gandesti la el.
e un dobitoc in orice caz un om care face asa ceva
nu il mai lasa sa se joace cu tine, si sa te faca sa suferi

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#26 2009-01-24 18:11:24

andrada_05
New member
Inregistrat: 2009-01-24

si eu am o relatie cu un baiat de 4 ani si cateodata nu il suport....nici sa ma atinga nu mai suport ....as vrea sa ma despart de el dar nu pot , mi-e greu ca stiu ca el ma iubeste ....nu stiu ce sa fac grater

#27 2009-01-24 18:42:33

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

dar ce s-a intamplat andrada? de ce ai ajuns sa simti asta?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#28 2009-01-24 21:22:31

andrada_05
New member

Prietenul meu are epilepsie iar ai mei nu il vor deoarece le este frica, ca nu o sa fiu fericita cu el si o sa am copii bolnavi  grater  poate din cauza asta m-am racit asa fata de el ca ma tot batea mama si multe colege la cap sa renunt la el .....Nici relatii nu am mai avut cu el de cateva luni pentu ca el este penticostal . Si cand aveam nu ma prea ajuta sa ma simt si eu bine .
   Nu prea sunt fericita  grater  as vrea sa am si eu un prieten sa fiu fericita ...sa simt ca iubesc si sa ma iubeasca

#29 2009-01-24 21:24:25

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

prea multe batai de cap .... daca simti ca nu esti fericita renunta ... daca tu nu te simti bine nu are rost sa ramai cu el sub motivu "ma iubeste nu ii pot face asta " sau asa mai departe ... chiar daca o sa iti fie greu ... o sa treaca ... nu are rost sa te chinui pt ca daca ii pana acolo tu esti cea mai important ...atata timp cat tu nu esti ok atunci tre schimbat ceva

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#30 2009-01-24 21:29:00

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

da chiar,de ce stai cu el daca nu te face fericita?doamne fereste.Hai ca e bolnav nu e vina lui,dar daca nici macar in pat nu-i pasa de tine nu merita.Lasa-l cat mai rpd.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#31 2009-01-24 21:40:21

andrada_05
New member

De un an de zile incerc sa il las.....ultima data cand i-am zis sa facem macar o pauza a inceput sa planga si ma suna din ora in ora ....trebuie sa fac ceva ca nu mai pot, tot stresata sunt sad

#32 2009-01-24 21:42:10

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

nu te intimida de chestiile astea ... e dependent de tine daca a reactionat asa si asta nu ii ok deloc ... nu mai poti as ... da nici sal lasi nu poti ...  decidete ...
ii mai important el decat fericirea si linistea ta ? gandestete putin ...
plus ca si el o sa se obisnuiasca intrun final cu ideea si o sa invete sa traiasca si fara tine si o sai treaca si lui ...
timpul face minuni smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#33 2009-01-24 21:42:35

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si ce daca a plans?ii explici frumos,in fond e vb de viata ta pe care o irosesti si timpul trece rpd

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#34 2009-01-24 21:47:16

andrada_05
New member

O sa incer sa fac ceva cat mai repede ......va multumesc de sfaturi puss

#35 2009-01-24 21:48:14

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

andrada, mama ta si prietenele tale au dreptate. nu e vina lui ca e bolnav dar nici fericita pe deplin nu poti fi langa un asemenea om. iar pentru copii exista un risc. pe de alta parte, e bine ca plange dar nu are grija de tine in pat. si e si mai bine ca e penticostal si te neglijeaza cu lunile din cauza credintei lui. sper ca vezi ghilimelele cand spun ca e bine. da-te pierduta...nu il mai suna, nu il mai cauta, daca te suna incearca sa eviti cati poti sa vorbesti cu el, spune-i ca nu ai timp sa va vedeti din cauza ca ai foarte mult de facut pentru scoala....asa relatia se va raci, el va pierde din dependenta fata de tine si vei reusi sa te rupi de el. chiar tu ai spus ca nu iti mai place cand te atinge....cum sa mai stai cu el? de mila lui? asta nu mai e iubire oricum.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#36 2009-01-26 23:47:23

andrada_05
New member

Ieri i-am cerut iar sa facem o pauza si a acceptat , azi nu ne-am vazut si nici nu am vb la tel doar mi-a trimis cateva msje . Dar imi este asa de greu....imi vine sa ma duc sa il iau in brate, toata ziua m-am gandit la el si imi venea sa plang...nu stiu ce sa zic poate m-am obisnuit cu el sau chiar il iubesc grater(

#37 2009-01-27 00:09:26

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ce poveste trista...sad nu e vina lui ca e bolnav...si in legatura cu religia nu stiu ce sa zic a fost alegerea lui. tu tb sa te gandesti daca il iubesti atat de mult incat poti sta cu el in conditiile astea sau nu.
daca tu crezi ca nu esti fericita si ti-ai dori altceva despartit-va amical....nu are rost sa stai cu el ca te simti constransa sau sa ai tu mustrari de constiinta ca l-ai parasit ca e bolnav sau din cauza religiei.
trebuie sa te gandesti daca il iubesti, daca mai vrei sa continui sau nu si sa discutati.

#38 2009-05-24 14:38:39

sweet_timea
New member
Inregistrat: 2009-04-21

ajutati-ma va rog pt ca sunt disperata...  am un prieten de un an jumate.pt mine el inseamna totul deoarece am 19 ani si nu am mai iubit pe nimeni niciodata. totul era perfect intre noi pana acum vreo 2 luni de cand nush dece parca nu mai e la fel adica e distant nu mai imi zice ca ma iubeste parca nu mai e interesat de relatia noastra. stiu sigur ca nu are pe altcineva dar nu inteleg ce se intampla si cred ca incep sa intru intr-o depresie toata ziua plang si nu ma pot concentra la altceva. acum de vreo o sapt o tine din chefuri in chefuri cu un prieten si parca el e mai imp decat eu. diseara ne-am hotarat sa ne vedem ca sa vorbim. cred ca ne vom desparti dar asa definitv! simt ca nu o sa pot trai fara el. oare ce as putea sa ii zic sau nuh ce sa-l intreb diseara? sunt disperata va rog, nu mai stiu ce sa fac in 2 luni am slabit 10kg pt ca ma gandeam ca sunt prea grasa pt el,stiu cae o prostie dar efectiv nu mai stiam ce sa fac.oare ar trebui sa consult un medic?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.