|
Nu esti logat.
ERAD..Intrebari!-3#39 2009-05-27 19:55:51
Re: ERAD..Intrebari!fetelor, dar voi ce varste aveti de este necesara o asemenea interventie? mentionez ca mie mi a descoperit anul trecut o rana 'maricica' + hpv high risk dar pap fara modificari (21 de ani) si doctorita respectica mi a recomandat ERAD. am consultat o alta si mi a zis ca din mom ce nu am modificari [si sunt si asa tanara] nu e necesar nici macar cauterizare si mi a dat tratament (3 luni) cu cervigid... Offline #40 2009-05-27 20:03:03
Re: ERAD..Intrebari!eu am 20 de ani.mie doua doctorite mi-au spus sa-mi fac erad si una,ptr ca ,ca si tine,nu am modificari,mi-a spus sa nu-mi fac... Offline #41 2009-05-27 21:27:57
Re: ERAD..Intrebari!uau! la 20 de ani? brrr ideea ca eu de ex. cu ovulele alea nu cred ca am rezolvat mare lucru.. pt ca iar am probleme... la urmatorul consult spre sa aflu mai multe (si sper ca NU vesti proaste) scrie-ne ce rezolvi tu pe 8 pls Offline #42 2009-05-29 09:55:29
Re: ERAD..Intrebari!Eu am 25 de ani, referitor la intrebarea de mai sus...iar parerea mea fata de recomandarile unor doctori de a face ERAD ul si a altora de a nu...este ca ..rana in timp oricum se mareste (asa cum mi s-a intamplat si mie) si nici nu trebuie sa asteptam sa apara modificari . Eu am consultat un singur doctor (pt ca il consider bun) si pt ca dansul mi-a spus sa nu mai aman interventia...azi o voi face Offline #43 2009-05-29 09:59:08
Re: ERAD..Intrebari!Sa fie bine azi, Katyna! Multa sanatate si multa grija sa ai de tine! Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-05-29 11:53:52) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline Publicitateloading...
#44 2009-05-29 11:32:56
Re: ERAD..Intrebari!Multi inainte si multa sanatate! Sa ne impartasesti impresiile te rog! Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-05-29 11:41:53) Offline #45 2009-05-29 15:28:22
Re: ERAD..Intrebari!Eu am auzit pareri negative despre isoprinosine.Voi stiti ceva? Offline #46 2009-05-29 20:10:06
Re: ERAD..Intrebari!Am facut si "minunatul" ERAD...in primul rand a fost chiar neplacut ca sa nu spun dureros...cu toata xilina administrata... E adevarat ca am avut o portiune foarte mare de col afectata, dar nu ma asteptam sa simt usturimea respectiva. Cred ca mai bine alegeam anestezia generala in locul celei locale. Ma gandeam ca aceea ansa e cu totul altfel, mai hi-tech asa dar nah...Iar mirosul acela de carne arsa...In orice caz, singurul lucru care m-a ajutat sa suport disconfortul acela a fost dl doctor care ma atentiona cu tot ce se intampla..iar lucrul asta ma ajuta sa ma "pregatesc" psihic..adica "fac injectia o sa piste putin..introduc ansa, sa nu te misti...mai am 2 portiuni...mai am 1..etc". A fost si un moment mai dureros fata de restul.. cand m-a usturat f tare iar dl doctor chiar mi-a zis "nu am pozitie asa cum vreau eu..si nici marimea ansei nu ma ajuta"....mda...Macar taie-l dintr-o bucata sa nu ne mai chinuim (imi venea sa-i zic ) ).. Cine se gandea ca mine ca aparatul ala o sa fie gen laser si o sa "razuie" suprafata colului cu o miscare lasciva si finuta, aproape relaxanta...se inseala .. ..Cand am vazut bucatile de "carnita"....Iar legat de vreun tratament..nici vorba...mi-a spus ca el nu e de acord cu nici un tratament in aceasta perioada de refacere dar daca peste 1 sapt cand voi avea aceea scurgere de "curatare" a colului, va fi abundenta sau anormala (de parca eu stiu cum ar trebui sa fie aia normala )..sa-l sun. Nu cred ca am fost "organizata" in cele relatate dar va puteti face macar o idee .. Offline #47 2009-05-29 21:24:46
Re: ERAD..Intrebari!Imi pare rau sa aud asta presupun ca de aceea se recomanda anestezia generala.. e mai nasol decat la dentist cand iti scoate nervul nu? probabil suna tampit dar si aia e o operatiune taaaare scarboasa Offline #48 2009-05-29 22:51:35
Re: ERAD..Intrebari!
Mi-am scos un nerv de la o masea anul trecut, sub anestezie locala..si n-am simtit nimiccc (nici in timp ce mi-l scotea si nici dupa ce a trecut efectul injectiei)...deci... Offline #49 2009-05-29 23:36:24
Re: ERAD..Intrebari!Nu ai simtit nimic? da la ce medic ai fost? ca eu mi am scos 3 nervi pana acu, si cu o mie de anestezii tot am simtit....mi se pare o operatiune barbara Offline #50 2009-05-30 10:08:40
Re: ERAD..Intrebari!Am uitat numele dentistei dar cabinetul dansei este pe Calea Calarasilor nu foarte departe de OMW ul din zona. Offline #51 2009-05-30 11:30:06
Re: ERAD..Intrebari!Ma bucur ca nu ai dureri acum.. oricum dupa asa interventie, probleme iti mai lipseau..Si in orice caz, nu am auzit de ERAD fara anestezie... ar fi chiar aiurea la cate posibilitati exista, sa se opereze ca in epoca de piatra (exceptand evident pe cele care sunt alergice la anestezie sa zicem) Offline #52 2009-05-30 11:37:23
Re: ERAD..Intrebari!Cand am coborat de pe masa..nu stiam cum sa ma imbrac si sa plec mai repede..nu cumva sa se razgandeasca si sa mai vrea o bucatica de col ...glumesc, dar nu mi-a mai "ars" sa il mai intreb ceva...mi-a spus doar de scurgerea ce o voi avea peste 1 sapt. si ca trebuie sa ma vada in prima zi dupa ce imi trece urmatoarea menstruatie.. Atunci il voi intreba mai multe ( cand e safe sa raman insarcinata dupa ERAD si la cat timp dupa ce opresc pastilele antic.; si pe urma il voi intreba si despre posibilitatea recidivarii a ranii de col). Pana atunci, eu cred foarte mult in produsele naturiste si in eficienta lor in vindecarea frumoasa a organismului, de aia ma si documentez sa stiu ce sa iau ..ma voi axa si pe ceaiuri, nu numai pe comprimatele cu echinaceea. Offline #53 2009-05-30 11:50:55
Re: ERAD..Intrebari!Katyna dar de c ai ales anestezie locala?eu cred ca as lesina in timpul operatiei daca as fi constienta.Mie imi va face anestezie totala si voi dormi o noapte in spital.Mai bine asa,personal mi se pare nasoala colposcopia,d-apai sa ma opereze treaza!BRRRRR! Sa ne spui cum te simti zilele viitoare si ce a mai spus docotorul. Offline #54 2009-05-30 12:47:43
Re: ERAD..Intrebari!Chick vrei sa faci anestezie totala sa stai o noapte in spital si sa te trezesti cu greturi si etc?..ERAD se face in cateva minute si poate sa te doara putin,depinde de c ai pe col..Pe mine de ex nu m'a durut asa tare ca pe ktyana dar am avut si o rana mica.Bine nu pot sa zic ca nu a durut deloc dar nu a fost groaznic.,A terminat interventie m'am imbracat am plecat si nu aveam nici un disconfort. We Have To Be Strong !!! Offline #55 2009-05-30 14:23:37
Re: ERAD..Intrebari!nu stiu life ce sa zic,eu sunt mai panicoasa si chiar cred ca as lesina pe masa acolo..... Offline #56 2009-05-30 14:24:13
Re: ERAD..Intrebari!Chick are dreptate Life , chiar daca am simtit ceva acolo si am vazut fumul ala care iesea...si anticipam si cand actioneaza ansa aia pentru ca avea un sunet specific de cateva bipuri si pe urma taia ( daca era un sunet continuu nu ma mai panicam asa..cred). tot n-as alege anestezia generala. Nu suport ideea sa nu stiu ce mi se intampla, sau sa ma trezesc undeva necunoscut...ca sa nu mai spun de efectele de dupa ale anesteziei. Iar de greata eu ma feresc cel mai tare...sunt in stare sa stau in coma 3 zile doar sa nu vars. Colposcopia mi s-a parut o joaca si chiar mi-a placut mai ales ca imi arata la tv rana si imi explica ce vrea sa faca la ERAD( doar departatorul ala m-a cam deranjat in vagin plus vesnica mea frica sa nu imi vina sa urinez ). La ce spital vei face interventia Chick? Offline #57 2009-05-30 15:25:11
Re: ERAD..Intrebari!Acuma si voi fetelor... fiecare e in felu lui..daca ea e mai sperioasa probabil efectele de dupa anestia generala sunt de preferat... (si eu sunt la fel o cam inteleg haha)... Si in plus, nu cred ca e asa mare filosofie incat sa trebuiasca sa vezi neaparat ce-ti face..daca este un medic bun cu siguranta te rezolva fara probleme. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|