|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - offtopic 45-114#2148 2008-12-03 22:11:48
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45
cmf nicolle? nu te-am mai vazut "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2149 2008-12-03 22:13:12
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45...are ma fata ...ce vreti .....si voi la fel ???...ete na ....faci rate si le ai ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #2150 2008-12-03 22:13:14
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45treaba multa la servici...sper intr-o saptamana doua sa ma mai eliberez... mai intru cate un minut sa va citesc, dar timp de stat mult nu am ... mersi de intrebare! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2151 2008-12-03 22:14:20
evit sa intru la topicul ala, nici nu am scris pana acum as pofti mai des decat o fac so... m-abtin acum as manca asa: vinete, zacusca, salata de conopida, fasole, piure, mazare, alte banane si cartofi prajiti cu oua-ochi si cu varza murata There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2152 2008-12-03 22:15:04
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45mosu meu ..s-a pierdut drek .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#2153 2008-12-03 22:15:09
pt nik "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2154 2008-12-03 22:16:55
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45 pitzi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2155 2008-12-03 22:17:50
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45uf...eu sper sa se rezolve cat mai repede cu criza asta ca nu imi place deloc ce se intampla Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #2157 2008-12-03 22:18:51
sa fac si eu lista: mc, pizza, cartofi prajiti, tort cu cioco, placinta cu mere, bounty, etc etc Offline #2158 2008-12-03 22:18:53
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45pfuaiiiiiiiii noi suntem morti cu imobiliarele... oricum fata de altii noi am mai invartit ceva mic pe ici colo..... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2159 2008-12-03 22:20:00
cred ca e plecat cu al meu la bere I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2160 2008-12-03 22:20:11
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45noi suntem afectati ca lumea, de cand cu criza, a renuntat la contracte de publicitate si ne doare si pe noi in buzunar... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #2161 2008-12-03 22:20:13
u esti nesi fata d-aia "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2162 2008-12-03 22:20:31
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45ma duk sa fac o baitza fierbinte .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #2163 2008-12-03 22:20:45
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2164 2008-12-03 22:21:29
nu prea sunt sanse! din pacate este inexplicabil ce se intampla, este in mod clar creata artificial si beleaua mare e ca la noi varful de criza va ajunge cam prin martie. tineti-va bine! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2165 2008-12-03 22:21:54
si eu ma gandesc sa nu avem probleme Offline #2166 2008-12-03 22:22:03
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45al meu s-a dus sa joace fotbal si nici n-am bagat de seama cand a trecut o ora "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|