|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - offtopic 45-116#2186 2008-12-03 22:29:51
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45este creata din orient. din orient in sensul ca e creata de evrei. doar finantele americane si tot sistemul bancar american au la baza evreii. si a fost pentru a se forta un anumit rezultat in alegeri si anumite miscari din orient: trupe, petrol, etc. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2187 2008-12-03 22:30:10
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45
hai ca ne iertam There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2188 2008-12-03 22:30:14
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45mi-am mancat buza asta de tot...acu e rana... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2189 2008-12-03 22:31:07
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45pup alle Offline #2190 2008-12-03 22:31:22
nici una. Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-12-03 22:31:57) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#2191 2008-12-03 22:31:55
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45eu inca stau linistita. suntem monopol, rafinariile trebuie sa mearga, pretul la baril tocmai a scazut....poate scapam fara disponibilizari....si e bine si daca de la anul nu ne mai dau astia majorari de salariu, sper doar sa nu sara preturile foarte tare I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2192 2008-12-03 22:32:57
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45pitzi, dat tu cu cursurile astea n-ai sa mori de foame...eu zic ca e cautata meseria asta "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2193 2008-12-03 22:33:27
aha #2194 2008-12-03 22:34:05
la ai mei acasa e 9 lei un litru de ulei!!!! ce puii mei :f?rv?nad: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2195 2008-12-03 22:35:02
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45e bine si daca se opreste aici! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2196 2008-12-03 22:36:38
alta ) dudeeeeeeeeee, ce lame suntem da' zi tu de nu te simti bine? asa fain ii sa iti rupi pielitele alea ai ai sa vezi ce bot am eu There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2197 2008-12-03 22:37:09
da nicolle, dar avand in vedere k nu am mai ''profesat'' de 2 ani... nah am mai lucrat eu cate ceva pe-acasa... mi-am pierdut din dexteritate..... e f greu s-o iau de la capat....asta ar insemna iar nush cata vreme de ucenicie.. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2198 2008-12-03 22:37:33
unde? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2199 2008-12-03 22:38:04
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45normal ca am simt bine, alle...ce, crezi ca m-am oprit????? vorba cuiva, ajung la mandibula "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2200 2008-12-03 22:38:52
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45da nu poti sa-ti deschizi un salon ceva pitzi? si sa mai angajezi o cosmeticiana manichiurista alea alea... Offline #2201 2008-12-03 22:39:08
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45pitzi, vii sa exersezi pe mine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2202 2008-12-03 22:40:30
pt k in mom de fatza nu ne permitem financiar vb.... un salon necesita fff multi bani de investit.... si noi in ultima perioada .. am venit cu ''bani de-acasa'' (sa zic asa) sa tinem firma... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2203 2008-12-03 22:41:17
buni la puiu meu ii in campulung moldovenesc si la ea e la fel ... de aia intrebam "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2204 2008-12-03 22:42:57
eu faceam haz de necaz cu iubi si ii ziceam ca o sa imi trec in cv administrator firma ca altceva nu am ce Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|