homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 45-117

#2205 2008-12-03 22:43:16

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Ce gandesti acum - offtopic 45

pitzipoank a scris:

andrulina a scris:

da nu poti sa-ti deschizi un salon ceva pitzi? si sa mai angajezi o cosmeticiana manichiurista alea alea...

pt k in mom de fatza nu ne permitem financiar vb....  un salon necesita fff multi bani de investit.... si noi in ultima perioada .. am venit cu ''bani de-acasa'' (sa zic asa) sa tinem firma...
crezi k eu nu m-am gandit?

pai nu ziceam acums a-ti deschizi...ci pe viitor daca ai putea ar fi bine...ca ai scoate bani din chestia asta

#2206 2008-12-03 22:44:10

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

pitzi, vii sa exersezi pe mine angel
in judetul suceava, pitzi

buni la puiu meu ii in campulung moldovenesc si la ea e la fel ... de aia intrebam smile

rodnar
daca nu ne-am intalnit in iasi, poate ne intalnim de craciun acolo lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2207 2008-12-03 22:45:00

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

nicolle_rox a scris:

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

pitzi, vii sa exersezi pe mine angel
in judetul suceava, pitzi

buni la puiu meu ii in campulung moldovenesc si la ea e la fel ... de aia intrebam smile

rodnar
daca nu ne-am intalnit in iasi, poate ne intalnim de craciun acolo lol

:f?rv?nad:  si u????
poate te cunosti cu puiu meu tongue

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2208 2008-12-03 22:45:39

pitzipoank
Insomniac member

andrulina a scris:

pitzipoank a scris:

andrulina a scris:

da nu poti sa-ti deschizi un salon ceva pitzi? si sa mai angajezi o cosmeticiana manichiurista alea alea...

pt k in mom de fatza nu ne permitem financiar vb....  un salon necesita fff multi bani de investit.... si noi in ultima perioada .. am venit cu ''bani de-acasa'' (sa zic asa) sa tinem firma...
crezi k eu nu m-am gandit?

pai nu ziceam acums a-ti deschizi...ci pe viitor daca ai putea ar fi bine...ca ai scoate bani din chestia asta

nahh stiu lol
dar sa ''mai crestem'' oleak tongue

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#2209 2008-12-03 22:46:32

Soleil
Addicted member

schhhh big_smile

mai, din ce l-am vazut din poze nu prea stiu... poate dupa nume...oricum, eu ii stiu cel mai bine pe cei din generatia mei si cu un an doi mai mari sau mai mici...in rest, am pierdut legatura cu totul

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#2210 2008-12-03 22:47:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

noi impodobim casuta lu iubi santa sorcova  face_tree

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-12-03 22:47:51)

#2211 2008-12-03 22:47:44

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

ce faceti gărlis? eu ma apuc de bagaj hmm

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2212 2008-12-03 22:48:29

andrulina
Addicted member

vineri merg si eu la targul de haine...sper sa-mi cumpar ceva frumos de pe acolo...vreau niste cizme cu toc poate imi gasesc

#2213 2008-12-03 22:49:39

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

maje, dar unde pleci? ce facem fara tine? grater

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2214 2008-12-03 22:50:01

pitzipoank
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

schhhh big_smile

mai, din ce l-am vazut din poze nu prea stiu... poate dupa nume...oricum, eu ii stiu cel mai bine pe cei din generatia mei si cu un an doi mai mari sau mai mici...in rest, am pierdut legatura cu totul

el are 29 big_smile si de vreo 9 -10 ani e in iasi tongue

#2215 2008-12-03 22:51:45

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

lucia05 a scris:

intrebarea e ce ma fac eu fara voi, lucia....
ma duc la galati pentru o saptamana, am o tragere cu mitraliera de pe TAB. si nu pot sa iau laptopul cu mine, nu ma lasa astia  :f?rbannad:

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2216 2008-12-03 22:52:02

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

adeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i like it in the city when the air is so thick and opaque hjarta hjarta hjarta

There ain't no sunshine now that he's gone

#2217 2008-12-03 22:52:53

Soleil
Addicted member

poi eu in iasi is de vreo 7 ani...dar cat am stat acolo viata mea se cam invartea in jurul liceului...si din ce vad, e probabil ca el sa-l fi terminat cam cand am intrat eu... oricum, e frumos acolo...abia astept sa merg applause

Thé à la menthe hjarta

#2218 2008-12-03 22:53:50

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

majestik a scris:

lucia05 a scris:

intrebarea e ce ma fac eu fara voi, lucia....
ma duc la galati pentru o saptamana, am o tragere cu mitraliera de pe TAB. si nu pot sa iau laptopul cu mine, nu ma lasa astia  :f?rbannad:

o sa te asteptam! puss  si mie chiar o sa-mi lipsesti :k?ra: . succes si ai grija de tine!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2219 2008-12-03 22:54:43

skumpi
Vizitator

have fun maje puss

#2220 2008-12-03 22:55:33

pitzipoank
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

poi eu in iasi is de vreo 7 ani...dar cat am stat acolo viata mea se cam invartea in jurul liceului...si din ce vad, e probabil ca el sa-l fi terminat cam cand am intrat eu... oricum, e frumos acolo...abia astept sa merg applause

ai facut la bogdan voda?

vai ii minunat acolo....
noi avem apart mamei lui de care profitam tongue adik mergem cu prieteni alea alea...
ea e plecata de vreo 8 ani in it . dar cand mergem singuri mergem la buni lui... e asa frumooooooos  hjarta
nu mai pun k de fiecare data mergem pe mestecanis  sa mancam clatiteeeeeeee.... le fac aia asa bune acolo  drool

#2221 2008-12-03 22:55:44

andrulina
Addicted member

vreau................................................................................................................................sex

#2222 2008-12-03 22:57:52

pitzipoank
Insomniac member

andrulina a scris:

vreau................................................................................................................................sex

rotfl  rotfl  rotfl

#2223 2008-12-03 22:58:11

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

lalaaaaaaa lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la laaaaaaaaaaaa
round my hometown memories are freeeeeeeeeesh
round my hometown, ooooooooooh, the people i've meeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt hjarta

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.