homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 45-76

#1426 2008-12-02 22:50:58

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Ce gandesti acum - offtopic 45

love nu erau potrivite...dar trebuie sa ai taria sa treci peste oricat de mult ar durea asta. eu ti-am dat exemplul lui ale...e de admirat...one e si ea bine acum ai vazut...urmeaza exemple adevarate de aci de pe forum...traieste-ti viata ca nimeni...dar absolut nimeni nu merita sa faci asa ceva..sinucidere, depresii grave etc.
eu sunt alaturi de tine...si fetele la fel zic eu si te ajutam sa fii ok. o sa treaca chiar daca doare tare. te pup si linisteste-te

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1427 2008-12-02 22:52:27

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Ce zicea dea.. stiu ca altii au trecut prin lucruri mult mai nasoale.. as putea in momentu asta sa dau 5 exemple asa scurt de lucruri mult mai nasoale. Ok.. dar asta inseamna ca daca nu e cel mai groaznic lucru din lume, nu am voie sa sufar? Daca asta simt..
Stiu ca nu se opreste lumea in loc, si stiu ca daca e sa nu fie, nu va fi, si singura varianta e de a merge mai departe.
Cum zice poke.. uitarea vine atunci cand nu mai simti, nu atunci cand vrei tu.
Am mai spus.. cele care spun ca e usor, trebuie numai sa vrei.. ori nu au trecut prin asa ceva, ori stiu foarte bines a delimiteze sufletul de creier.. si sincer, bravo lor, dare u nu pot..
Nu vreau sa ies din starea asta? Ok.. nu vreau daca voi asa ziceti.. o sa ma duc la discoteca in fiecare seara, ok? O sa agat si o sa ma las agatata si o sa mi-o pun cu orice tip care e ceva de capu lui... Dar va garantez ca nu asta o sa ma faca fericita.. ma cunosc un pi casa, totusi..
Daca faptul ca mi-e dor, ca ma doare inimaginabil de tare, ca am momente cand as vrea sa mor, sa nu mai doara asa, e de condamnat, atunci go for it.

hjarta

#1428 2008-12-02 22:52:58

green_fairy
Platinum member

si o adaugare...crede-ma ca asa ceva nu e soarta nimanui...sa stea sa sufere dupa unu'...o sa vina fat frumos la fiecare big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1429 2008-12-02 22:53:29

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ma bag si eu in seama.daca tot suferi atata de ce nu va impacati? hmm

expect the worst , hope for the best!

#1430 2008-12-02 22:56:05

green_fairy
Platinum member

ai voie sa suferi chiar daca nu e cel mai groaznic lucru,....ai voie sa suferi pentru ca ai iubit si ai investit tot ce ai avut mai bun si mai frumos...trebuie sa fii putin puternica sa nu te mai gandesti aiurea sa cazi in depresie...trebuie sa ai rabdare,cu timpul va mai trece.trebuie sa fii si tu pregatita

Publicitate

loading...

#1431 2008-12-02 22:56:58

Loveable
Diamond member

nu am spus ca ma sinuciddd! am zis ca as vrea sa mor, sa intru intr-un pom, sa imi pice o caramida in cappp!
da, poate daca nu ar exista mama si nu as crede in Dumnezeu, m-as sinucide.. poate.. dar oricum nu se pune problema.
one.. o inteleg ca a suferit, eu am fost aia care i-am zis asa si asa si pe dincolo... cred ca a suferit mult, dar nu se compara o relatie de 3 luni in care te vezi din cand in cand cu una in care stai 3 ani impreuna si visezi la tot felu de chestii pe viitor si ajungi sa nu vezi viitorul altfel decat cu si alaturi de el si deodata ti se da toata viata si toate visele peste cap.
si ale.. ale numai ea stie ce e in sufletul ei..  cum spunea skumpi.. imensa durere cauzata de chestia cu tatal ei a facut ca problema cu tipu sa coboare pe locul 2.. si chiar o admir pe ale, pt ca daca nu ar fi asa, nush cum ar putea sa go on..

hjarta

#1432 2008-12-02 22:58:08

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Love, sper ca eu nu te-am suparat cu nimic smile , eu am simtit ca esti intr-o stare mai ...sensibila sa ii zicem si am facut niste glumitze, poate nu cele mai fericite, dar incercam sa iti spun ca imi pasa de tine si ca tare mult as fi vrut sa vad un zambet puss
SI vezi ca am pus poze cu piticii, la poze cu animalutzele noastre, si aia mica din ultima poza tie iti trimite pupicul ala smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1433 2008-12-02 22:58:37

Loveable
Diamond member

pentru ca nu vrea, oana..
si chiar daca ar vrea, sigur nu ar duce nicaieri pentru ca nu e dispus sa fie altfel..
omu dee care m-am indragostit eu odata a murit.. ma uit la el si nu mai are nici 1% din persoana care a fost.

hjarta

#1434 2008-12-02 22:59:35

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ma duc sa-mi cumpar portocale ca mi-a facut pofta o prietena...doamne mai rau ca o gravida sunt

#1435 2008-12-02 23:02:52

Loveable
Diamond member

nu m-ai suparat deloc lucia..
si de fapt nici skumpi sau eu mai stiu cine nu m-a suparat... nu ma supar eu asa repede.. doar am spus ca reactiile si comentariille mi s-au parut a fi cam nepotrivite..
dar din moment ce am postat aici, fiecare are dreptul la parerea ei..

acum ma uit la poze

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-12-02 23:03:21)

hjarta

#1436 2008-12-02 23:03:31

green_fairy
Platinum member

love..nu tre sa suferi dupa o persoana care nu mai e..daca s-a schimbat...sau si-a aratat adevarata fata nu prea mai poti face nimic stii asta. un om nu schimba alt om complet. incearca usor sa te ridici si sa cauti ceea ce ai nevoie. si eu am gasit usor usor ceea ce aveam nevoie..acum nu imi mai trebuie nimic...sunt cea mai fericita persoana. si sper din tot sufletul sa ne dai aceeasi veste cat de curand big_smile

#1437 2008-12-02 23:04:22

andrulina
Addicted member

love nu ti-a zis nimeni sa ti-o tragi cu orice tip care iti iese in cale...nu asta e ideea...tb sa fi deschisa si sa accepti noi barbati in viata ta nu sa te opresti la unul...si asta nu inseamna sa sari cu el direct in pat...inseamna sa iti acorzi tie si lor timp sa va cunoasteti...de unde stii ca nu te vei apropia de unul? si ca descoperi lucruri frumoase la el?
eu in sensul asta am zis-o

#1438 2008-12-02 23:10:59

Loveable
Diamond member

andru, stiu ca e usor in teorie.. si stiu ca la un moment dat asta se va intampla.. dar acum nu pot sa o fac cu forta.. daca nu simt..
animalutza, stiu ca nu poti schimba un om, si nici nu vreau sa il schimb.. as vrea sa fie cum era el la inceput si cu mici cizelari in principii si gandire. atat.
si as vrea sa vina de la el, sa o vrea.. daca eu sunt dispusa sa ma modelez putin asa cum vrea el, mi se pare firesc sa se modeleze si el si sa lase putin de la el...
lucia, cum sa ma supar pe tine? nush de unde am impresia vaga ca stii mult mai bine chiar si decat mine despre ce vorbesc si ce simt..
spuneai o data de depresii si atacuri de panica si perfuzii..
si gandeste`te.. tu de abia la 35 de ani ai reusit sa pui cariera pe primul loc si sa te consideri pe tine cea mai importanta..
eu am abia 20.. asa ca sigur ma intelegi..

hjarta

#1439 2008-12-02 23:13:04

andrulina
Addicted member

vb cu prietena asta a mea care la fel se simte ca si tine....cica s-a saturat de viata asta aiurea...off fetelor...imi pare rau asa cand vad pers care sufera sad parca ma intristez si eu

#1440 2008-12-02 23:14:01

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

puss ..toate fetiliiii

..be the best ...fuck the rest smile))

#1441 2008-12-02 23:14:21

skumpi
Vizitator

ba love.... tipa de care vorbea andru isi merita soarta` smile

#1442 2008-12-02 23:17:23

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

loveable mama te'au apucat emoismele?(am citit pe paginile din urma) big_smile crezusem ca ai trecut demult de 16 ani..ce's teribilismele astea
haide ia un huggggg puss

6 ani de dragoste  hjarta

#1443 2008-12-02 23:17:55

Loveable
Diamond member

nu, dar eu ma cunosc de 20 de ani..
voi nah, nu aveti de unde sa ma stiti cum eram inainte. voi m-ati cunoscut dupa despartire..
userul pe forum mi l-am facut la 5 zile inainte sa moara bunicu..
s-au intamplat multe..
in fine, ideea e ca ma cunosc.. si stiu ca eu nu sunt asa.. stiu ca intotdeauna am stiut sa trec peste probleme, si har Domnului ca am avut (chiar daca nu finaniare.. ca multi ma intreaba ce ma doare pe mine capu cand am "tot ce-mi doresc"). Intotdeauna am fost optimista, de un optimism chiar iesit din comun uneori..
cu toate problemele, de ce natura or fi fost ele, intotdeauna am fost de parere ca viata e frumoasa..
ei, si acum sunt de parere ca e frumoasa, dar e atat de goala fara el.. nu mai are nici un sens.. nu`i gasesc sensul de mai bine de 1 an..

hjarta

#1444 2008-12-02 23:18:31

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Ce faceti? i-am furat iar laptopu lu unchimiu ca al meu calculator inca nu l-am reparat  bang  bang  bang
va pup

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.