homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 45-78

#1464 2008-12-02 23:46:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Ce gandesti acum - offtopic 45

cica cearta serioasa.. ca nu si-au vorbit o noapte pe mess roll

hjarta

#1465 2008-12-02 23:47:52

skumpi
Vizitator

ultima data da...da celellate nu ne`am vorbit 2 sau 3 ... ba nu 3 ii prea mult lol 2 cred big_smile
acuma rad da atunci...brrrrrr

#1466 2008-12-02 23:49:47

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ma duc la nani ca mi-e somn nb va pup
love sper ca maine sa fi mai bine

#1467 2008-12-02 23:50:22

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ihimm, mi'am gasit un nou magazin preferat big_smile "reserved" hjarta abia astept sa ma mai duc pe la ei big_smile

#1468 2008-12-02 23:50:54

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

SonneAle a scris:

andrulina a scris:

mai fetelor degeaba spunem noi cuiva aia e bine aia nu ca pana la urma tot ce vrea fiecare face....unui om nu-i poti spune fa aia drege aia ca sigur n-o va face...tre sa constientizeze ea ce e bine si ce nu...

exact andru! si tu si eu si skuuuuuuuuumpi am umplut pagini pe la alt topic lol haha, imi permit sa rad, dar nu sa fac misto! skumpi draga, sa nu te mai prind la "s-a terminat" ca m-apuca rasul, nu de alta, dar numai eu am voie!  in 2 ani de zile cred ca v-ati saturat de cate ori m-am tot despartit si impacat cu acelasi rotfl adica n-ai voie sa ma intreci! lol am pierdut numarul, oricum depaseste 10 lol
asa... prin despartiri si relatii de kko trec mai toate prietenele mele acum neutral   chiar ieri am incercat sa-i deschid ochii unei gagici la care tin mult si care mi-a fost candva, shoulder to cry on, trece printr-o relatie de kko si cum ziceam ieri, "sora" cu fosta mea relatie neutral   parea ca imi dadea dreptate si ca isi sterge lacrimile si ca isi baga picioarele si ca va fi nepasatoare neutral buuuuuun, m-a sunat azi iar, ca nu se poate concentra la job, ca e varza psihic, si mai tarziuuuuuu, era happy, se impacase iar cu el.  ehh, finalul de sapt ii va prinde iar certati neutral o zic cu regret si pt ea si pt mine, ca va trebui sa ii repet iar cele zise de n ori si degeaba, tre sa-si dea si ea cu capul de pereti neutral

nu stiu...ca sa imi dau si eu cu parerea....eu din experientele voastre dar si dintr-a mea imi dau seama ca cel mai bine si cel mai sanatos este sa tai raul din radacina....adica daca nu mai merge si vezi ca nu mai ai ce sa-i faci si daca totul e impotriva sa faci un efort si sa pui punct definitiv, pentru ca altfel mai rau iti faci tie....se merge inainte nu inapoi....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#1469 2008-12-02 23:51:34

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

cine nu a suferit niciodata cu adevarat ...adik cine nu a fost batjocorit de pers iubita ...nu poate intelege anumite lucruri ....ce e aia ..cu nu vb o seara pe mess aia e ...nimik ...e asa ....rasfat

..be the best ...fuck the rest smile))

#1470 2008-12-02 23:51:58

Loveable
Diamond member

noapte buna andru

hjarta

#1471 2008-12-02 23:54:28

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Loveable a scris:

cica cearta serioasa.. ca nu si-au vorbit o noapte pe mess roll

sa-ti zic rotfl  eu evitam sa vb cu exul pe net, mereu ne certam neutral paranoia neutral ca semnul ala e ironic, ca tonul tau sigur e ironic, ca esti la comp si nu vb cu mine ca nu apari idle neutral  si kkturi de genul, ca ajunsesem sa nu ne mai zicem nic pe net in afara de: am intrat sa verific, acum mananc si vin la tine lol 
aiiiiiii skumpi lol  repeeeeeeeeeet, am uitat nr certurilor si impacarilor cu el neutral anul trecut pe vremea asta nici ca ma mai gandeam la el! ehe, ma despartisem deja si de alalalt cu care am stat 3 sapt (mult lol ), cine si-ar fi imaginat ca dupa cateva luni urma sa ma impac cu el si sa mai traiesc un calvar? neutral   vai si de cate ori le ziceam prietenelor mele si voua pe forum: "jur, de data asta e pt totdeauna" lol acum ma bufneste si pe mine rasul, ca si pe ele la vremea aia lol  ajunsesera sa ma intrebe: "aha, pana cand e definitiva? pana maine?"  nu, pana peste 2-3 zile sau sapt lol  patetiiiiiiiiiiiic!!!!! de rasul lumii lol aia nu mai era relatie, era tziganie neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1472 2008-12-02 23:54:45

You_and_Me
Diamond member

ma apuca si pe mn acum ......

#1473 2008-12-02 23:58:41

Loveable
Diamond member

valy_creata2000 a scris:

:f?rbryllad:  ce?
roll

hjarta

#1474 2008-12-02 23:58:49

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

valy_creata2000 a scris:

cine nu a suferit niciodata cu adevarat ...adik cine nu a fost batjocorit de pers iubita ...nu poate intelege anumite lucruri ....ce e aia ..cu nu vb o seara pe mess aia e ...nimik ...e asa ....rasfat

da da total de acord!
asta ca sa ma bag si eu in seama big_smile ca musca`n curu`calului  retas  retas

Dragostea nu se stă, se face.

#1475 2008-12-03 00:01:12

SonneAle
Addicted member

dea_di a scris:

SonneAle a scris:

andrulina a scris:

mai fetelor degeaba spunem noi cuiva aia e bine aia nu ca pana la urma tot ce vrea fiecare face....unui om nu-i poti spune fa aia drege aia ca sigur n-o va face...tre sa constientizeze ea ce e bine si ce nu...

exact andru! si tu si eu si skuuuuuuuuumpi am umplut pagini pe la alt topic lol haha, imi permit sa rad, dar nu sa fac misto! skumpi draga, sa nu te mai prind la "s-a terminat" ca m-apuca rasul, nu de alta, dar numai eu am voie!  in 2 ani de zile cred ca v-ati saturat de cate ori m-am tot despartit si impacat cu acelasi rotfl adica n-ai voie sa ma intreci! lol am pierdut numarul, oricum depaseste 10 lol
asa... prin despartiri si relatii de kko trec mai toate prietenele mele acum neutral   chiar ieri am incercat sa-i deschid ochii unei gagici la care tin mult si care mi-a fost candva, shoulder to cry on, trece printr-o relatie de kko si cum ziceam ieri, "sora" cu fosta mea relatie neutral   parea ca imi dadea dreptate si ca isi sterge lacrimile si ca isi baga picioarele si ca va fi nepasatoare neutral buuuuuun, m-a sunat azi iar, ca nu se poate concentra la job, ca e varza psihic, si mai tarziuuuuuu, era happy, se impacase iar cu el.  ehh, finalul de sapt ii va prinde iar certati neutral o zic cu regret si pt ea si pt mine, ca va trebui sa ii repet iar cele zise de n ori si degeaba, tre sa-si dea si ea cu capul de pereti neutral

nu stiu...ca sa imi dau si eu cu parerea....eu din experientele voastre dar si dintr-a mea imi dau seama ca cel mai bine si cel mai sanatos este sa tai raul din radacina....adica daca nu mai merge si vezi ca nu mai ai ce sa-i faci si daca totul e impotriva sa faci un efort si sa pui punct definitiv, pentru ca altfel mai rau iti faci tie....se merge inainte nu inapoi....

asa e...  doar ca unii capata mai greu acea forta de a spune NU cu toata convingerea...  omul e fricos si intelegeti voi la ce ma refer, nu ma pun sa dezvolt ca nu mai termin si amu mi-e somnicccccccccc
dar capata convingerea aceea smile eu zic ca totul depinde de vointa
mujeres, o sa fac pipi in pat de la atata apa neutral

#1476 2008-12-03 00:02:04

SonneAle
Addicted member

Loveable a scris:

valy_creata2000 a scris:

:f?rbryllad:  ce?
roll

aham neutral   
ce???  :f?rv?nad:

#1477 2008-12-03 00:02:46

You_and_Me
Diamond member

ma apuca pandaliile ...knd ma gandesc cate si cateeee ..am suportat io ...am iertat ...k proasta ...am bocit ...m-am tavalit pe jos ...si pt ce ....pt un nenorocit ...

#1478 2008-12-03 00:03:01

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Loveable a scris:

lucia, cum sa ma supar pe tine? nush de unde am impresia vaga ca stii mult mai bine chiar si decat mine despre ce vorbesc si ce simt..
spuneai o data de depresii si atacuri de panica si perfuzii..
si gandeste`te.. tu de abia la 35 de ani ai reusit sa pui cariera pe primul loc si sa te consideri pe tine cea mai importanta..
eu am abia 20.. asa ca sigur ma intelegi..

stiu ca poate am fost si eu pe acolo pe unde "umbli" smile  tu acum...
cariera nu a fost niciodata pe un loc codas, poate tocmai pentru ca a fost ceva ce a existat dintotdeauna si am reusit sa dezvolt imi prinde numai bine acum! si stii la ce ma refer.
e adevarat ca fiecare are dreptul la propriile greseli, dar parca, stiind cum e si cat doare, nu as vrea sa ii vad chiar pe toti facand greseli pe care le-am facut si eu si nu ca sunt neaparat greseli, mai bine zis chestii care iti produc suferinta...
si mie mi-a placut sa traiesc pentru altii, sa ma dedic, sa sper ca se poate schimba, ca poate intr-o zi va vedea, va aprecia si dupa ce am luptat zdravan si am vazut ca e imposibil am ajuns sa si accept ca e imposibil. in lupta asta am fost singura care a "platit"...
in orice caz, poate ca am antrenament sa pic si sa ma ridic si pentru ca am avut si multe lovituri mi-am propus ca orice suferinta sa aiba o limita, altfel nu as fi rezistat

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1479 2008-12-03 00:06:52

Loveable
Diamond member

si totusi nu inteleg tu de ce mai stai cu el hmm

hjarta

#1480 2008-12-03 00:06:52

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

ia sa ma bag si eu in seama k nah is patzita urat lol
da mi-=am revenit in 2 luni si acuma's smechera big_smile
mey fetelor ia gata punish sa nu va mai aud k plangeti dupa cate un bou. punish punish
laaas,noi sa fim sanatoase,ca ne-om descurca intr-un fel! puss
sa nu mai aud Una k suferea dupa vreun prostanac k fac karate cu ea sm

They can because they think they can.

#1481 2008-12-03 00:09:10

You_and_Me
Diamond member

mi-e mi-a trecut one ....dar mi-a luat ceva timp ....asa e lucia ...adevarat ce zici u

#1482 2008-12-03 00:15:50

You_and_Me
Diamond member

ma duik la nani ...np ...poop

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.