Ce gandesti acum - offtopic 45-78
- skumpi
- Vizitator
Re: Ce gandesti acum - offtopic 45
ultima data da...da celellate nu ne`am vorbit 2 sau 3 ... ba nu 3 ii prea mult 2 cred acuma rad da atunci...brrrrrr
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
ma duc la nani ca mi-e somn nb va pup love sper ca maine sa fi mai bine
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
SonneAle a scris:andrulina a scris:mai fetelor degeaba spunem noi cuiva aia e bine aia nu ca pana la urma tot ce vrea fiecare face....unui om nu-i poti spune fa aia drege aia ca sigur n-o va face...tre sa constientizeze ea ce e bine si ce nu...
exact andru! si tu si eu si skuuuuuuuuumpi am umplut pagini pe la alt topic haha, imi permit sa rad, dar nu sa fac misto! skumpi draga, sa nu te mai prind la "s-a terminat" ca m-apuca rasul, nu de alta, dar numai eu am voie! in 2 ani de zile cred ca v-ati saturat de cate ori m-am tot despartit si impacat cu acelasi adica n-ai voie sa ma intreci! am pierdut numarul, oricum depaseste 10 asa... prin despartiri si relatii de kko trec mai toate prietenele mele acum chiar ieri am incercat sa-i deschid ochii unei gagici la care tin mult si care mi-a fost candva, shoulder to cry on, trece printr-o relatie de kko si cum ziceam ieri, "sora" cu fosta mea relatie parea ca imi dadea dreptate si ca isi sterge lacrimile si ca isi baga picioarele si ca va fi nepasatoare buuuuuun, m-a sunat azi iar, ca nu se poate concentra la job, ca e varza psihic, si mai tarziuuuuuu, era happy, se impacase iar cu el. ehh, finalul de sapt ii va prinde iar certati o zic cu regret si pt ea si pt mine, ca va trebui sa ii repet iar cele zise de n ori si degeaba, tre sa-si dea si ea cu capul de pereti
nu stiu...ca sa imi dau si eu cu parerea....eu din experientele voastre dar si dintr-a mea imi dau seama ca cel mai bine si cel mai sanatos este sa tai raul din radacina....adica daca nu mai merge si vezi ca nu mai ai ce sa-i faci si daca totul e impotriva sa faci un efort si sa pui punct definitiv, pentru ca altfel mai rau iti faci tie....se merge inainte nu inapoi....
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
cine nu a suferit niciodata cu adevarat ...adik cine nu a fost batjocorit de pers iubita ...nu poate intelege anumite lucruri ....ce e aia ..cu nu vb o seara pe mess aia e ...nimik ...e asa ....rasfat
..be the best ...fuck the rest ))
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
Loveable a scris:cica cearta serioasa.. ca nu si-au vorbit o noapte pe mess
sa-ti zic eu evitam sa vb cu exul pe net, mereu ne certam paranoia ca semnul ala e ironic, ca tonul tau sigur e ironic, ca esti la comp si nu vb cu mine ca nu apari idle si kkturi de genul, ca ajunsesem sa nu ne mai zicem nic pe net in afara de: am intrat sa verific, acum mananc si vin la tine aiiiiiii skumpi repeeeeeeeeeet, am uitat nr certurilor si impacarilor cu el anul trecut pe vremea asta nici ca ma mai gandeam la el! ehe, ma despartisem deja si de alalalt cu care am stat 3 sapt (mult ), cine si-ar fi imaginat ca dupa cateva luni urma sa ma impac cu el si sa mai traiesc un calvar? vai si de cate ori le ziceam prietenelor mele si voua pe forum: "jur, de data asta e pt totdeauna" acum ma bufneste si pe mine rasul, ca si pe ele la vremea aia ajunsesera sa ma intrebe: "aha, pana cand e definitiva? pana maine?" nu, pana peste 2-3 zile sau sapt patetiiiiiiiiiiiic!!!!! de rasul lumii aia nu mai era relatie, era tziganie
There ain't no sunshine now that he's gone
- You_and_Me
- Diamond member
ma apuca si pe mn acum ......
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
valy_creata2000 a scris:ma apuca si pe mn acum ......
:f?rbryllad: ce?
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
valy_creata2000 a scris:cine nu a suferit niciodata cu adevarat ...adik cine nu a fost batjocorit de pers iubita ...nu poate intelege anumite lucruri ....ce e aia ..cu nu vb o seara pe mess aia e ...nimik ...e asa ....rasfat
da da total de acord! asta ca sa ma bag si eu in seama ca musca`n curu`calului
Dragostea nu se stă, se face.
- SonneAle
- Addicted member
dea_di a scris:SonneAle a scris:andrulina a scris:mai fetelor degeaba spunem noi cuiva aia e bine aia nu ca pana la urma tot ce vrea fiecare face....unui om nu-i poti spune fa aia drege aia ca sigur n-o va face...tre sa constientizeze ea ce e bine si ce nu...
exact andru! si tu si eu si skuuuuuuuuumpi am umplut pagini pe la alt topic haha, imi permit sa rad, dar nu sa fac misto! skumpi draga, sa nu te mai prind la "s-a terminat" ca m-apuca rasul, nu de alta, dar numai eu am voie! in 2 ani de zile cred ca v-ati saturat de cate ori m-am tot despartit si impacat cu acelasi adica n-ai voie sa ma intreci! am pierdut numarul, oricum depaseste 10 asa... prin despartiri si relatii de kko trec mai toate prietenele mele acum chiar ieri am incercat sa-i deschid ochii unei gagici la care tin mult si care mi-a fost candva, shoulder to cry on, trece printr-o relatie de kko si cum ziceam ieri, "sora" cu fosta mea relatie parea ca imi dadea dreptate si ca isi sterge lacrimile si ca isi baga picioarele si ca va fi nepasatoare buuuuuun, m-a sunat azi iar, ca nu se poate concentra la job, ca e varza psihic, si mai tarziuuuuuu, era happy, se impacase iar cu el. ehh, finalul de sapt ii va prinde iar certati o zic cu regret si pt ea si pt mine, ca va trebui sa ii repet iar cele zise de n ori si degeaba, tre sa-si dea si ea cu capul de pereti
nu stiu...ca sa imi dau si eu cu parerea....eu din experientele voastre dar si dintr-a mea imi dau seama ca cel mai bine si cel mai sanatos este sa tai raul din radacina....adica daca nu mai merge si vezi ca nu mai ai ce sa-i faci si daca totul e impotriva sa faci un efort si sa pui punct definitiv, pentru ca altfel mai rau iti faci tie....se merge inainte nu inapoi....
asa e... doar ca unii capata mai greu acea forta de a spune NU cu toata convingerea... omul e fricos si intelegeti voi la ce ma refer, nu ma pun sa dezvolt ca nu mai termin si amu mi-e somnicccccccccc dar capata convingerea aceea eu zic ca totul depinde de vointa mujeres, o sa fac pipi in pat de la atata apa
- SonneAle
- Addicted member
Loveable a scris:valy_creata2000 a scris:ma apuca si pe mn acum ......
:f?rbryllad: ce?
aham ce??? :f?rv?nad:
- You_and_Me
- Diamond member
ma apuca pandaliile ...knd ma gandesc cate si cateeee ..am suportat io ...am iertat ...k proasta ...am bocit ...m-am tavalit pe jos ...si pt ce ....pt un nenorocit ...
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
Loveable a scris:lucia, cum sa ma supar pe tine? nush de unde am impresia vaga ca stii mult mai bine chiar si decat mine despre ce vorbesc si ce simt.. spuneai o data de depresii si atacuri de panica si perfuzii.. si gandeste`te.. tu de abia la 35 de ani ai reusit sa pui cariera pe primul loc si sa te consideri pe tine cea mai importanta.. eu am abia 20.. asa ca sigur ma intelegi..
stiu ca poate am fost si eu pe acolo pe unde "umbli" tu acum... cariera nu a fost niciodata pe un loc codas, poate tocmai pentru ca a fost ceva ce a existat dintotdeauna si am reusit sa dezvolt imi prinde numai bine acum! si stii la ce ma refer. e adevarat ca fiecare are dreptul la propriile greseli, dar parca, stiind cum e si cat doare, nu as vrea sa ii vad chiar pe toti facand greseli pe care le-am facut si eu si nu ca sunt neaparat greseli, mai bine zis chestii care iti produc suferinta... si mie mi-a placut sa traiesc pentru altii, sa ma dedic, sa sper ca se poate schimba, ca poate intr-o zi va vedea, va aprecia si dupa ce am luptat zdravan si am vazut ca e imposibil am ajuns sa si accept ca e imposibil. in lupta asta am fost singura care a "platit"... in orice caz, poate ca am antrenament sa pic si sa ma ridic si pentru ca am avut si multe lovituri mi-am propus ca orice suferinta sa aiba o limita, altfel nu as fi rezistat
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
They can because they think they can.
- You_and_Me
- Diamond member
mi-e mi-a trecut one ....dar mi-a luat ceva timp ....asa e lucia ...adevarat ce zici u
- You_and_Me
- Diamond member
ma duik la nani ...np ...poop
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|