homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 45-80

#1502 2008-12-03 08:07:31

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: Ce gandesti acum - offtopic 45

Buna dimineata!  mornincoffee

Am fost ieri la Magazinul Victoria si m-am intors cu cadouri pt ai mei si pt mine... 0. Totusi a fost o zi productiva desi m-am enervat atat de tare incat am speriat-o pe mama cu injuraturile mele "birjaresti" (cum adica sa iasa asemenea oribilitati din gurita unei persoane atat de finute, gingase, dragute si firave - asta cica eram eu).
Am ajuns la magazin, am mers la ultimul etaj (am luat-o in ordine descrescatoare), lucruri dragute, elegante dar masuri de fotomodel, imi venea sa le zic "Tanti, nu te uiti la mine cata sunca am pe mine, ce sa fac eu cu acele dragute carpe, pe care parte a slanei sa le asez ca pe toata slaninuta in niciun caz nu ajung." Mama si-a gasit o bluzita eleganta, am dat eu banii si am zis ca e cadou de Mos Nicolae.
Coboram la etajul 4, iarasi lucruri dragute dar... eu ce sa fac cu ele... le-am admirat, macar atata lucru sa pot face daca de luat... ciu ciu. Admir ce admir (am admirat pana la culmea disperarii si depresiei) pana imi cad ochisorii albastrui pe o geaca. Zic "Hait, na ca imi gasesc si eu ceva, ptiu sa nu fie de deochi", ma uit la ea, o pipai, grosuta, lunguta, culoare potrivita... hmmm, deja simt fiori pe sira spinarii, ma si imaginez imbracata cu ea, parca simt invidia celorlalti in ceafa cand... toate s-au naruit... imi spune vanzatoarea pretul... 740 RON. CAAAT??? Zic "Dar are Swarowski pe ea si nu vad eu?" Zice "Nu, nu, e cu puf de gasca". A, bine! Da' vatelina ce are, domne'? Vatelina noastra ce are? Ca si aia tine de cald. In fine, purcedem la etajul 2. Lucruri dragute, preturi pe masura, deja ma luase durerea de cap, depresia era in pragul apogeului cand gasim un magazin cu haine sport si luam un trening pentru tata. Foarte frumos trening, elegant, modern, m-am bucurat.
Iesim din magazin, eu total deziluzionata, mai aveam putin si incepeam sa plang cand se intrezareste un magazin pe Lipscani. Hai sa intram, in fond ce pot sa pierd, cateva lacrimi ca in rest... Intram! Zaresc ceva dragut, canadiene frumoase, preturi bunicele. Probez masura XXL si... era sa crape pe mine. Si vazatoarea facea misto de mine ca imi trebuie o masura mai mica. :f?rbannad:  Imi venea sa ii zic sa isi bage masurile exact acolo unde nu se poate bronza.

In concluzie, suntem o natie de oameni slabi, o natie de oameni fara forme, o natie de fotomodele (feminine si masculine).

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1503 2008-12-03 08:36:24

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Jessie cam prin asa ceva am trecut si eu ieri.. am probat nu stiu cate perechi de cizme si nu se aranjau cum trb pe picior, am gasit unele superbe si ma strangeau  yikes  abia le inchideam si vita aia de vanzatoare 'nu domne ca asa trebuie,forteaza-le' unde plm sa le fortez femeie nu vezi ca nu se inchid pana sus si cat s-au inchis mi-au lasat urma pe picior..doamne fereste... mi-am gasit totusi o geaca frumoasa la 2 mil big_smile o sa ma mai duc maine la targ sa vad daca gasesc, daca nu imi bag picioarele ca eu ma enervez sa umblu ca proasta prin magazine  butter

app big_smile Neata  mornincoffee 
Imi reintru in program ptc a plecat mami..mai vine abia de paste  sad  pfuu si cata treaba am big_smile acuma bag o masina la spalat si ma apuc de curatenie si m-am hotarat pana la craciun sa incerc toate prajiturelele puse de voi la topic (mai ales stelutele alea) ca o sa fac craciunu la iubi si sa ma ocup eu de dulciuri hmm zic eu  smile

Dragostea nu se stă, se face.

#1504 2008-12-03 08:38:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

neata jess puss
prima data cand am dat sa vad postul tau si cand am vazut cat ai scris... am ramas :f?rv?nad:  am crezut k ai bagat bancuri rotfl big_smile big_smile io obisnuita cu posturile tale de cateva randuri tongue
eh ... mai jess si io am fost la shopping ieri, cu ceva mai mult noroc decat u big_smile da am fost in liberty, k de unirii is satula pana peste cap ... si am fost multumita de noul mall big_smile asta pt k mi'am gasit si mie ceva nu numai flacaul meu lol
si stai linistita....k si io am ratat niste bluzite dragute si o rochita tricotata,superbe de altfel si la un pret rezonabil, din cauza aripioarele sad

#1505 2008-12-03 08:40:53

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

neata fetele.... puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1506 2008-12-03 08:42:51

Jessie
Platinum member

Neata fetele. Sa porti sanatoasa rochita, Deuzza! Si tu la fel capcaun, pt ce ti-ai luat! smile

pai sa stii ca experienta mea prin magazine poate fi considerata un mare banc. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Publicitate

loading...

#1507 2008-12-03 08:44:43

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

buna dimineata fetelor. Sa aveti o zi buna.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#1508 2008-12-03 08:45:44

capcaun
Platinum member

ms jess ... iar din idm, k am fost si pe acolo pe 1 dec lol am plecat cu o bluza care ma mai si mananca dc e direct pe piele neutral ... ah si mi'am gasit o esarfa dragutza care io pasez lui maica'mea  k nush ce sa'i iau de nicolae big_smile

#1509 2008-12-03 08:46:09

Jessie
Platinum member

Buna dimineata, baciu! O zi buna si tie! Te pup!

#1510 2008-12-03 08:50:01

baciu
Insomniac member

Jessie a scris:

Buna dimineata, baciu! O zi buna si tie! Te pup!

si tie o zi buna si pupici. Mai Jessie am citit despre escapadele tale prin magazine. Nu fi trista ca o sa-ti gasesti si tu ceva frumos. Pentru fiecare e ceva frumos pus de-o parte, crede-ma.  puss

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-12-03 08:50:20)

#1511 2008-12-03 08:50:16

Zeyna
Platinum member

haaaaaaaaa am gasit cadou de mos nicolae pt scumpul meu big_smilebig_smilebig_smile noroc cu topicul nostru de bazar big_smile
vreau sa-i iau de ala de masina cu miros de guma turbo ca ii place mult cand intram in magazine nike lol acuma na..sper sa nu fie teapa big_smile

#1512 2008-12-03 08:51:41

baciu
Insomniac member

eu nu-i fac lui iubi nici un cadou de mos nicolae si nici el mie.  Mai bine iesim si mancam o pizza impreuna.

#1513 2008-12-03 08:54:23

Jessie
Platinum member

Da, baciu, iti multumesc. Ai dreptate, dar eu chiar m-am saturat sa caut si sa nu gasesc chiar nimic. Pupici si tie! Uite ca e o idee cu iesitul la o pizza de Mos Nicolae.

#1514 2008-12-03 08:55:17

capcaun
Platinum member

am dat navala la frigider, k mi se facuse o foame big_smile

neatza baciu smile

#1515 2008-12-03 08:56:52

Zeyna
Platinum member

Vreau sa-i iau asa simbolic..ca el m-a cam umplut de cadouri in ultimul timp big_smile Si cade si sambata, cred ca o sa doarma la mine si pot sa-i pun in adidasi rotfl pff da ce noroc..ca asa nu prea aveam habar, n-am stat sa ma gandesc si am citit acum pe forum la topicul de bazar ca a zis un tip ca vinde..abia astept sa intre omu pe mess  applause mai ca mi-as lua si pt mine in camera dar sunt cam scumpele big_smile

#1516 2008-12-03 08:56:54

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

oo jessie draga , nu dispera .... blugii aia nici pe fotomodele nu sunt buni lol
cred ca sunt facuti de design.. am fost la magazin sapt trecuta sa ma dotez cu blugi .. zic vreau cu talie inalta buey si ma uit la modele .. toate mici ... acu nu sunt eu fotomodel.. da ma rog

zic blugii de adulti nu aveti? se uita aia la min..pai zice sunt de adulti... zic doamne nu te uiti un pic la ei.... sunt ff strimti... pai avem si mai largi.. zic si d c nu ii expuneti.... ca nimeni nu incape in blugii astia .... lol

bad me punish

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1517 2008-12-03 08:58:36

baciu
Insomniac member

capcaun a scris:

am dat navala la frigider, k mi se facuse o foame big_smile

neatza baciu smile

buna dimineata. pofta buna.

#1518 2008-12-03 08:59:29

Zeyna
Platinum member

Ma apuc de treabaaa... v-am pupat  kram

#1519 2008-12-03 08:59:45

baciu
Insomniac member

Deuzza a scris:

Vreau sa-i iau asa simbolic..ca el m-a cam umplut de cadouri in ultimul timp big_smile Si cade si sambata, cred ca o sa doarma la mine si pot sa-i pun in adidasi rotfl pff da ce noroc..ca asa nu prea aveam habar, n-am stat sa ma gandesc si am citit acum pe forum la topicul de bazar ca a zis un tip ca vinde..abia astept sa intre omu pe mess  applause mai ca mi-as lua si pt mine in camera dar sunt cam scumpele big_smile

da sa-i spui sa-si spele adidasii ca asa se cade cand vine mos nicolae sau mos craciun  rotfl

#1520 2008-12-03 09:00:28

Zeyna
Platinum member

baciu a scris:

Deuzza a scris:

da sa-i spui sa-si spele adidasii ca asa se cade cand vine mos nicolae sau mos craciun  rotfl

rotfl  rotfl  rotfl da da ai dreptate. o sa tin minte lol daca ma supar ii pun si o nuielusa  diablo

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-12-03 09:00:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.