|
Nu esti logat.
Mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?#1 2008-11-28 19:20:31
mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?fetelor voi vorbiti orice cu mamele voastre? credeti ca ele va pot ajuta in orice situatie? spre ex daca ramaneti insarcinate ii spuneti? eu una am o relatie cu mama extraordinara,ii zic orice, poate ma credeti nebuna sar vb chiar si de viata mea sexuala cu iubitul meu... cred ca toate fetele ar trebui sa vb cu mamele lor si sa le asculte sfaturile. Offline #2 2008-11-28 20:51:09
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?ai dreptate asa ar trebui dar unele nu stiu cand e momentul sa vb q fetelor lor!eu una nu vb orice q mama mai ales din astea mai intime initiativa ei de a purta o discutie ca intre fete cred ca a fost cam tarziu dupa parerea mea si am ramas reci la sb asta stiu ca nu i bn dar asta e! Offline #3 2008-11-28 20:58:52
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?eu nu pot vorbi cu mama orice... Iubesc si sunt iubita Offline #4 2008-11-28 21:01:56
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?eu pot vb orice cu mama...cele mai bune sfaturi de la ea le primesc si evit sa vb anumite lucruri cu alte persoane...ea imi vrea binele si automat sfaturile din partea ei sunt cele mai bune si ea e dezinteresata, nu incearca sa ma influenteze cu ceva sau mai stiu eu ce... Offline #5 2008-11-28 22:51:04
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?eu vb cat e necesar.. despre relatii&stuff da, despre sex sau lucruri mult prea intime nu, pt ca nu vreau si nu e cazul. de la o vreme mai mult vorbim de afaceri si conta ca invat de la ea.. per total suntem bune prietene dar cu limite Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 23:04:25
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?mda...vb cu mama dar nu detalii cum ar fi viatza mea sexuala in schimb imi este un bun sfatuitor pt orice altceva, la fel k si tata...de fapt mai degraba vb cu tata despre diverse decat cu mama ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #7 2008-11-28 23:16:59
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?si eu vb mult cu mama, insa sunt de parere ca nu ar trebui spus chiar totul, adik na sunt unele lucruri intime, ce tin de persoana ta.... insa daca ai o problema grava de genul am ramas.. ce fac? unde merg? , decat sa mergi de capul tau , sa dai din colt in colt , singura si neajutorata , mai bine vb cu mama.... chiar daca se supara, chiar daca te ameninta , NU TE VA LASA PT CA ESTE MAMA TA, SI ITI VREA BINELE. Vb andrulinei, ajutorul ei este dezinteresat... sfaturile ei sunt intodeauna venite din suflet... si chiar daca tu creazi ca are conceptii invechite, si iti da sfaturi aiurea, nu e asa. Or fi aiurea , insa stii ca e sincera, stii ca nu iti vrea raul si ca vrea sa te protejeze. Eu am o relatie deschisa si cu tata, nu numai cu mama, este ff important sa iti stii parintii alaturi la greu.. si nu numai. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-11-28 23:21:13
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?Si eu vbesc de toate cu mama ..cand e ceva ori bun ori rau ei ii povestesc. Si despre viata sexuala and stuff dar intr-o anumita limita ca doar nu ma apuc sa-i zic de pozitia preferata Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-11-28 23:21:36) Dragostea nu se stă, se face. Offline #9 2008-11-28 23:35:32
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?cea mai buna prietena Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #10 2008-11-28 23:40:51
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?eu nu pot sa vorbesc ptr ca e mai conservatoare Offline #11 2008-11-29 02:46:17
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?noi vb...adika pot sa`i zic orice da nu`i zic chiar orice...adika stie de chestiile imp...ca iau antoconc. cand merg la gine`...ce am...ce trat imi da acuma nu o sa`i pove de cate ori o fac cu iubi... in rest povestim... despre orice ii spun...atata ca nu prea am eu vesti senzationale #12 2008-11-29 08:52:53
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?mi-as dori sa pot sa vorbesc si eu asa cu mama, dar la mine, mai bine nu.... Offline #13 2008-11-29 09:01:04
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?e cea mai bune prietena a mea, dezinteresat, cum spuneti voi. vb orice, prob e at cand e geloasa k nu petrec destul timp cu ea, cand ies cu prietenii sau cand vine al meu la mine... parca cineva ii invadeaza teritoriul si ii ia puiul de langa ea... e cam posesiva si asta, cred eu, din cauza k nu-mi e mama de mult timp, ci prietena! deci si faza cu discutiile intime, secrete ar trebui sa aiba o limita. spun asta din proprie experienta... insa tot ea e langa mine, la bine si la rau, like in a marriage... Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi! Offline #14 2008-11-29 09:09:45
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?mda si mie mi-ar placea sa vb cu mama orice ... dar are un stil de gandire care ma face sa ma gandesc k mai bine imi bag un batz in fund . oricum la stilul in care gamndeste ea mai bine ma ajut singura sau la prietene, ma pot ajuta cu sfaturi mai realiste decat mama "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2008-11-29 09:49:00
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?din pacate niciodata nu am putut vorbi cu mama.si nu ma refer la sex ci la lucruri normale, ca deh..sunt fata am intrebari, vreau sa stiu una-alta.ea nu mi-a zis nici de menstruatie(am aflat de la o bunica&matusa de la tara care mi-au zis la 11 ani"daca nu iti vine esti insarcinata".si acum imi aduc aminte cat plangeam in perioada aia ca eu sunt "insarcinata")atunci din pacate nu aveam acces la calculator iar la scoala au venit dupa 1/2-1 an si ne-au dat carticelele. Offline #16 2008-11-29 09:55:30
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?si eu sunt o foarte buna prietena cu mama insa legat de viata sexuala nu vorbim mi-e si putin rusine.... Offline #17 2008-11-29 10:08:51
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?pana nu de mult nici eu nu puteam vb deloc cu mama..dar de ceva timp incoace..adica de vreun an,2..a inceput sa fie mai deschisa si sa accepte faptul ca si eu si sora mea am crescut fata de cum s-a comportat cu sora mea cand era de varsta mea..mama e schimbata aproape total cred k si-a dat seama de greselile pe care le-a facut cu ea..si acuma cu mine e altfel totusi..nu pove chiar de toate cu ea..pt astea o am langa mine pe sora mea in care stiu ca pot sa am incredere Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #18 2008-11-29 10:56:55
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?little_rabbit, incearca sa vb cu ea... si legat de alte prob, poate sa incepi discutia prin:"ce ai facut azi?" daca cu ea nu poti vb, mai ales fiind medic, nush cu cine ai putea... plus k, daca nu poti vb cu ea anumite lucruri, intime sau nu, pt k ea pare sa se retraga intr-o carapace proprie, daca se intampla ceva( Doamne fereste! ), tot ea se va supara k nu i te-ai adresat... ia-o la o cafea si expune-ti of-ul. nu ai ce strica, daca oricum nu sunteti f apropiate, dar puteti deveni.... Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi! Offline #19 2008-11-29 11:42:51
Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?nu ma intelegeti gresit eu am zis ca vb cu mama orice insa nici eu nu-i zic ce poz imi place.... little rabbit incearca tu sa-i zici mamei tale ce ai facut in cursul zilei, sa o intrebi "mama tu ce parere ai", lucruri de genu. si insista trebuie numai sa gas modalit de a vb cu ea. sunt sigura ca atunci i-ai starni interesul si fii mai deschisa si dezinvolta cand ii zici ceva nu pleca cu premisa ca ea e dura si nu te asculta.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|