homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?-3

#39 2008-11-29 21:49:56

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: mama- prietena sau nu? vorbiti cu ea?

eu v-am povestit deja, la un alt topic, ce mama prietena am avut. pacat ca nu mai este! a fost cea mai buna prietena a mea si ma distram cu ea de minune. puteam vorbi orice cu ea, absolut orice si fara limite....
si culmea e ca si tata era la fel, foarte deschis!
am avut doi parinti minunati care au stiut ca daca vrei sa iti tii copii aproape si sa ii ajuti cu adevarat trebuie sa treci peste barierele de varsta si sa fi prieten si cu ei si cu prietenii lor.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#40 2008-11-29 22:58:29

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

little_rabbit a scris:

ionela a scris:

offf iepuras, imi pare rau ca nu te intelegi cu mama ta...si eu ma mai cert dar nah...asta-i viata!
cum de il lasa pe iuny al tau sa doarma la voi daca e asa de rece ca persoana?
tu nu poti vb cu fratele tau sa ii explici cum te simti cand mama ta te vb de rau catre el?
nu ati putea forma o alianta...cred ca ti-ar fi mai usor sa ajungi seara acasa si sa stii ac te ast cineva cu care sa vbstii de ce imi pare rau pt tine...ca vad ca te strofoci sa le faci tu pe toate si nimeni nu apreciaza...dar lasa ca te faci mai mare si ai sa te muti numai cu iuby al tau si at va fi bine!

sa stii.pentru ca daca nici liniste nu ai in casa, nu ai nimic.mai ales daca mai muncesti si dai peste oameni freaky, mergi la facultate si sunt numai fete pe interes/e..
iar referitor la cealalta intrebare..chiar nu stiu ce sa zic.

chiar imi pare rau...mai exista si la mine momente din astea, dar trec, desi am ajuns la concluzia ca cel mai bine ma inteleg cu mama la telefon
si mai nou ma simt grozav de vinovata cand ma cert cu ea, ca mai comentez si stiu ca o doare
sper sa ma mai destept big_smile

#41 2008-11-30 10:17:15

sequin
Membru
Inregistrat: 2008-11-30

buna tuturor! big_smile subiectul este foarte interesant, si ar trebui sa stiti ca oricand, mama este singura persoana care te ajuta din suflet, pentru ca te iubeste. Eu am 16 ani si ma inteleg foarte bine cu ea, si prietenul meu la fel, si cand a fost sa fac avort au mers amandoi cu mine, am platit 350 RON dar pot spune ca nu am simtit absolut nimic.. si dupa aceea am mers impreuna sa mancam o pizza. deci, conteaza foarte mult sa poti avea incredere ea. s-a purtat foarte frumos cu mine, chiar glumea ca sa nu ma mai vada suparata, si nu mi`a reprosat nimic niciodata. cred ca am fost foarte norocoasa.

#42 2008-11-30 10:38:52

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

yikesyikes
mama inainte era foarte comunista, mai ales cand eram in clasele mici toata ziua numai la teme ma punea , dar cu timpul m-am schimbat si eu, dar si ea... acu ne intelegem cat de cat ok, e ea prea ingrijorata pt mine, si ma mai streseaza cand vine la mine si nu mai scap de ea, mai ales cand sunt cu prietenu, dar in rest pot sa spun ca imi ofera o libertate moderata si nu greseste. in privinta inceperii vietii sexuale, ea ma intreaba mereu si eu mereu evit subiectul... daca i-as spune, probabil s-ar gandi la asta toata ziua si ar cauta diverse sitautii, cum face de regula...cum a fost cand m-am dus la gine,de ex... dar asa e ea, se infrijoreaza din orice

#43 2008-11-30 10:48:05

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

totul pana la o limita!! desi stie mai multe decat ar trebui sa stie rotfl

My Tears Dry On Their Own

Publicitate

loading...

#44 2008-11-30 20:56:17

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

nici eu nu vorbesc cine stie ce ... adica ea e super din toate pdv, chiar vrea sa m ajute si sa vb tot cu ea, dar nuj, n`am eu feelingul ala ... prefer s vb cu altzii decat sa`i aud teoriile de viata

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#45 2008-12-01 11:26:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu ma inteleg f bine cu mama. ne bem cafeaua impreuna, vorbim... dar nu despre sex. stie ca nu mai sunt virgina, si-a dat seama ca iau anticonceptionale cand a batut odata apropo si eu n-am zis nici da nici ba tongue
in rest, vorbim de toate. si chiar e super.
si cand ne certam ma simt vinovata ca am suparat-o...

#46 2008-12-01 18:10:40

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Eu ma inteleg f bine cu maica-mea, de vorbit putem sa vb despre orice. E drept ca nu-i spun in ce pozitie am facut sex, dar oricum nu ma ascund ca am facut. Cu ea am doar 2 probleme, prima ca e geloasa daca prefer sa stau de vb cu cineva pe mess in loc sa vb cu ea, asta si din cauza ca se simte singura, iar a 2a problema e ca uneori e atat de imatura incat ma scoate din minti, ma enerveaza ca desi ea e mama sunt momente in care se poarta precum un copil.

#47 2008-12-01 18:11:34

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu ma inteleg super cu mamika mea big_smile sa-mi traiasca 1000 de ani!

Ce nu te doboara te face mai puternic

#48 2008-12-01 18:17:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu cu mama avem genul de relatie care e ok... cat timp nu stam mult aproape. ea saraca vrea sa fie de treaba... dar are un stil muuult prea sacaitor si se impune mult prea mult ca sa o suport... asa ca ii multumesc mult pt ajutorul pe care mi-l ofera in orice situatie (aici ambii mei parinti au fost de nota 10).... dar la capitolul comunicare... nush... a fost un exemplu pt mine cum NU trebuie sa ajung (asta pt ca, din pacate, ii cam mostenesc psihicul... n-am putut sa-l iau pe al tatii.....)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#49 2008-12-02 00:30:44

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

si eu ma inteleg super cu mami a mea acum si o iubesc mult  hjarta 

S-a schimbat mult acum un an jumate cand m-am anagajat la firma la care lucrez acum pe programul 16-01. si cred ca are mai multa incredere in mine si in iubi ca suntem de aproape 3 ani impreuna si nu se mai teme pentru mine. Inainte era cicalitoare tare si preferam sa o mint decat sa o conving k nu fac nimic rau daca merg acasa la iubi.

Acum este totul super si simt nevoia sa stau cu ea si daca o supar ma simt foarte rau.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#50 2008-12-02 10:04:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami a scris:

eu cu mama avem genul de relatie care e ok... cat timp nu stam mult aproape. ea saraca vrea sa fie de treaba... dar are un stil muuult prea sacaitor si se impune mult prea mult ca sa o suport... asa ca ii multumesc mult pt ajutorul pe care mi-l ofera in orice situatie (aici ambii mei parinti au fost de nota 10).... dar la capitolul comunicare... nush... a fost un exemplu pt mine cum NU trebuie sa ajung (asta pt ca, din pacate, ii cam mostenesc psihicul... n-am putut sa-l iau pe al tatii.....)

cam asa si la mine smile
de vorbit vorbim chiar si despre sex, dar in general nu prea vorbesc cu ea despre problemele de sanatate (pentru ca si-ar face griji inutil) si despre cele sentimentale (pentru ca risc sa nu inteleaga si sa ma considere putin dusa cu pluta) smile

#51 2008-12-02 16:49:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

katami a scris:

cam asa si la mine smile
de vorbit vorbim chiar si despre sex, dar in general nu prea vorbesc cu ea despre problemele de sanatate (pentru ca si-ar face griji inutil) si despre cele sentimentale (pentru ca risc sa nu inteleaga si sa ma considere putin dusa cu pluta) smile

eu nici despre sex nu vorbesc... mai degraba "sentimentale" decat sex. asa m-a obisnuit... eu ma simt stinghera cand ii imbratisez pe ai mei... desi cu iubi sunt "pisica"... asa a fost felul lor (in special al mamei) de-a fi, ami putin... lipiciosi.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#52 2008-12-02 17:23:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu vorbesc chestii cat mai prozaice cu mama, pentru ca si asa sunt considerata ciudata familiei, daramite daca ar sti exact ce-mi trece prin cap smile

#53 2008-12-02 17:40:12

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

heimdall a scris:

si asa sunt considerata ciudata familiei

lol  tummenupp  Si eu, dar lumea incearca cu orice chip "sa ma integreze" impotriva vointei mele.

#54 2008-12-02 17:42:14

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ET a scris:

heimdall a scris:

lol  tummenupp  Si eu, dar lumea incearca cu orice chip "sa ma integreze" impotriva vointei mele.

roll   mai stiu eu pe cineva

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#55 2008-12-02 20:22:19

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

pitzipoank a scris:

ET a scris:

heimdall a scris:

roll   mai stiu eu pe cineva

si eu  roll

#56 2008-12-02 21:44:19

dia_aid
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

eu nu pot vorbi mai nimic cu mama.ori da repede cu ciocu la vecina, vecina la alta vecina si tot asa.. sau cand ne certam imi reproseaza tot ceea ce i-am spus si imi baga vina..(cand i-am zis ceva mai rau, mai grav din viata mea personala)
imi pare rau ca totusi e mama mea, dar asta este..poate ca peste cativa ani v-a fi altfel..

#57 2008-12-02 22:30:06

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

dia_aid a scris:

eu nu pot vorbi mai nimic cu mama.ori da repede cu ciocu la vecina, vecina la alta vecina si tot asa.. sau cand ne certam imi reproseaza tot ceea ce i-am spus si imi baga vina..(cand i-am zis ceva mai rau, mai grav din viata mea personala)
imi pare rau ca totusi e mama mea, dar asta este..poate ca peste cativa ani v-a fi altfel..

asa ceva chiar nu-mi place. Si matusa mea era asa. De multe ori venea la noi in vizita si isi barfea fetele pur si simplu. Urasc asa ceva. Daca pana si mama povesteste in stanga si-n dreapta despre ceea ce fac copii, chiar daca e bine sau nu atunci la ce se ne asteptam de la alte persoane?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.