|
Nu esti logat.
Usturime!#1 2008-12-04 17:00:38
usturime!acum un an si ceva in urma unei recoltari la Marie Stopes m-am ales cu o labie zgariata(la doctoressa am fost si mi-a dat atunci ceva sa imi dau acolo) ideea e ca de atunci am ramas cu o jena pe partea aia o usturime la contact mai ales daca nu eram lubrifiata trecea cu bioclin.dupa ce am facut cauterizarea au urmat 6 saptamani d eovule timp in care a aparut tot pe partea la intratea in vagin o senzatie de arsura,usturime si disconfort a trecut cu bioclin.ideea e ca decand am renuntat la ac.(temporar) au aparut iar senzatiile de usturile.arsura chiar simt cum pulseaza zona.la contact tot pe partea aia simt un disconfort cand luam ac.nu simteam mereu asta chiar rar.nu stiu ce sa cred sa fie o leziune ramasa de la recoltarea aia si nu se inchide fiind mediul ud si acum e zgandarita si mai rau de prez.si lubrifiant?candida nu cred sa fie... la medic am prog.peste 2 sapt dar nu stiu daca o sa pot sa merg fiind sanse sa fiu la menstra atunci! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-12-04 17:18:14
Re: usturime!probabil ai tu o sensibilitate in zona aia....mie mai demult mi s-a recomandat ovule colpotrophine pt ca tot asa simteam o usturime la contact si imi bagam inainte de contact un ovul si imi disparea orice senzatia neplacuta...astea mai sunt si pt leziuni si rani pe col...sunt f bune. acum doar medicul poate sa-ti spuna daca sa pui sau nu. e bine sa te duci la doctor sa vezi ce se intampla...si te poti reprograma daca stii ca in perioada aia o sa fi pe ciclu. Offline #3 2008-12-04 17:31:48
Re: usturime!avulele astea mi-am pus eu dupa cauterizare 6 saptamani dar na atat timp normal ca sa modificat flora .buba e ca apar acum independent de contact.ms pt raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-12-04 17:36:30
Re: usturime!evilutz Offline #5 2008-12-04 17:36:51
Re: usturime!evil i am lasat doctoressei linkul sa vezi ce spune si dansa... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-04 17:40:55
Re: usturime!heimdall cu bioclin de cele mai multe ori imi trece cateodata mai ales in ultimul timp am impresia ca mai rau imi face. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-12-04 17:44:32
Re: usturime!da bioclin asta se foloseste permanenet? adica ma gandesc ca poate ar tb sa mai faci pauza.... Offline #8 2008-12-04 17:45:51
Re: usturime!normal c anu e folosit permanent ci cu pauze.dar cum pe mine ma tot usturat eu mi-am pus acum poate am exagerat eu si am facut de la el ceva.cat despre ovule imi e sa anu faca mai rau! Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-12-04 17:49:00) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-12-04 17:48:55
Re: usturime!La Plafar, da, pe ele scrie asa : Offline #10 2008-12-04 17:50:10
Re: usturime!pt vaginita nespecifica or fi bune? Offline #11 2008-12-04 17:51:54
Re: usturime! Offline #12 2008-12-04 17:52:36
Re: usturime!
asta inseamna gardnerella, nu ? Nu mi-e clar, dar oricum pe ele scrie adjuvant, adica nu inlocuiesc tratamentul, dar ajuta... cam ca iaurtul presupun Offline #13 2008-12-04 17:55:34
Re: usturime!nu stiu daca o insemna gardnerella....medicul nu mi-a zis, dar o sa-l intreb data viitoare...cert e ca mereu imi iese vaginita asta nespecifica la papanicolau si nu stiu cu ce s-o tratez...n-am simptome nimic, mi-a dat medicul odata ovule klion ca aveam o secretie asa mai branzoasa si alea ma ajuta...in rest a zis ca nu e grav si ca orice femeie are vaginita sis e declanseaza in anumite momente...dar mie mereu imi iese...na nu stiu ce sa fac si daca mi-ar putea disparea Offline #14 2008-12-04 18:03:01
Re: usturime!vaginita nespecificata de obicei e gardnerella...dar nu e musai...tre sa vezi ce iese exact acolo: bacili gram negativi, coci, etc... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-12-04 18:09:15
Re: usturime!crys ms.pt.link-ul lasat lui doc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-12-04 18:13:23
Re: usturime!ne am apucat de pupici?...deci pot sa pup si eu? evil happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-12-04 18:23:23
Re: usturime!
am la treaba de nu ma vad sunt cu licenta cu sesiunea cu nunta toata ziua sunt pe drumuri asta e si tot pup crys VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-12-04 18:27:24
Re: usturime!casa de piatra iubita ! multa multa fericire ! si sa ne mai vizitezi,dar nu cu probleme ! si s ale zici si celorlalte sa ne mai viziteze, ne e tare dor de ele -Mika, JJ, anytza, tantoisica, si restul.... Offline #19 2008-12-04 19:57:14
Re: usturime!Relativ Nu mai deschid alt subiect si spun aici. Am observat si eu azi o zgarietura pe labii, nu stiam de ce ma ustura. Pe langa faptul ca iar am o secretie abundenta si mancarimi si nu stiu cand si unde sa ma duc sa fac un control si analiza de secretie. M-am dat cu crema de galbenele dar nu stiu daca ajunge . Vreo parere/recomandare? Pot sa ma duc undeva sa fac analiza direct, adica sa nu trebuiasca vreo programare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|