homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturime!-2

#20 2008-12-04 20:03:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: usturime!

la institutul Cantacuzino d eluni pana joi dar trebuie s amergi de dim.ca fac recoltari pana in 10.ca medic ok si und epoti sa mergi sa te vada cu prob.de la o saptamana la alta e la mediplus ,Cojocru Beatrice

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-12-04 20:08:14

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Aha,merci frumos smile. Poti sa-mi trimiti un mail cu un numar de telefon, daca ai(al doctoritei) si exact unde e cabinetul?

#22 2008-12-04 20:11:32

evilpink
Banat

nu il am.daca dai cautare pe net dupa centru medical gasesti nr.de tel si adresa o s aiti explice fata care raspunde unde anume este.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2008-12-04 20:25:24

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Asta? http://www.medipluscompany.ro/. Cat costa controlul? Si daca stii si cat e analiza de secretie. Macar orientativ  hmm

#24 2008-12-04 20:29:44

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

crys_ty_na a scris:

vaginita nespecificata de obicei e gardnerella...dar nu e musai...tre sa vezi ce iese exact acolo: bacili gram negativi, coci, etc...

pai i-am trimis eu ultima data buletinul meu de analiza doctoressei imi iesise vaginita nespecifica si aveam in perioada aia si o secretie asa mai branzoasa...a zis sa nu ma stresez ca cica asa sunt eu...am momente cand mi se schimba secretia, dar nu e grav...a zis sa incerc cu gynozol...si atat...

Publicitate

loading...

#25 2008-12-04 21:09:51

evilpink
Banat

http://www.ghidul.ro/index.php?menu=fir … rmaID=3001
aici mandy nu stiu cat e sincer analiza la secretie dar dacca colposcopia e 100 d roni o analiza de secretie cred ca e pana in 50 de roni!
doc.inca o intrebare:durerile de san sunt datorate estrogenului sau progesteronului din contraceptive?cu logest fibroadenomul chiar sa micsorat s epoate d ela milligest avand estrogen mai mult sa se mareasca?si am uitata sa iti zic ca am niste vinisoare la un picor vase de sange sparte asa par neutral

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-12-05 05:03:57)

puss puss puss

#26 2008-12-04 22:32:10

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Poate e de la gelul pt igiena intima, Evil! Ce folosesti? Chiar daca folosesti ceva special pt igiena intima, si nu gel de dus obisnuit , eu zic sa treci la o masura radicala: cateva zile nu te speli decat cu apa...Fii linistita, nu se intampla nimic ( contrar parerii multora , care vor considera de neconceput)! Inainte, toti medicii recomandau asta, iar bunicile noastre au trait o viata astfel.  A, si tot un sfat de la doctorii de demult, pe care il stiu de la bunica mea, desi nu prea il aplic: noaptea- fara chilotei: "sa se aeriseasca". Eu tind sa cred ca e ceva de natura alergica, probabil agravat de prezervativ/lubrifiant , asa ca sper sa te ajute sfaturile mele...Cu oglinda te-ai uitat? Se vede ceva deosebit? ( Leziune , rana, zona rosie)?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#27 2008-12-05 04:45:01

evilpink
Banat

la alergie ma gandesc si eu sau la o eventuala leziune zgandaruia de prez.nu am observat nimic dubios in zona ca sa zic asa roseata am avut in zona respectiva cand am avut candida .zona respectiva decand mi aduc eu aminte arata ceva mai rosu(cel putin dupa ce mi-am inceput viata sexuala asa arata pana atunci nu am bagat de seama) decat in partea cealalata dar nu cu mlt cand fac candida se inroseste evident..pai folosesc sapun sau spuma d ela bioclin si eu m-am gandit sa ma opresc si cu spuma si cu gelul si da dormitul fara chilotei ajuta big_smile......am si o labie mai bine zis marginile ei inflamata da nu ma doare nu ma manaca nu am probleme la contact de marti e asa ambele erau dar una sa retras...tot dupa cauterizare am am vut de cateva ori in vara si toamna asta senzatie deasa de urinare imediar dupa ce ma duceam la baie aparea mictiunea nu era dureroasa cdupa aparea senzatie de urinare si uaoare usturimi chiar si pe labie in partea superioara la interiorul ei.mi-am pus aseara iaurt,pot sa imi mai pun 2 zile sau sa las in pace vaginul?si daca are cineva idee ce e cu labia aia?

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-12-05 08:50:56)

puss puss puss

#28 2008-12-05 15:50:05

evilpink
Banat

doc.am o curiozitate in prospectul d ela milligest si mercilon scrie ca pastilele sa fie intrerupte daca apar ameteli sau lesin!de ce? nu vad legatura.... dintre cele 2 si ac.

puss puss puss

#29 2008-12-05 16:02:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Evil nu poate fi de la pantalonii foarte stramti umflatura aia? Sau de la dres ... Asa mai patesc si eu daca port pantaloni care ma strang in zona aia.

Si pe prospectul de la Diane la fel scrie ... insa nu stiu de ce. Si la yasmine daca nu ma insel scrie ceva de genul asta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#30 2008-12-05 16:11:55

evilpink
Banat

dap se poate mi-am pus aseara iaurt si vad ca imi e mai bine

puss puss puss

#31 2008-12-05 16:21:46

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Multa sanatate!

Fericita mamica de Aida Maria!

#32 2008-12-05 22:34:18

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

evilpink a scris:

doc.am o curiozitate in prospectul d ela milligest si mercilon scrie ca pastilele sa fie intrerupte daca apar ameteli sau lesin!de ce? nu vad legatura.... dintre cele 2 si ac.

sa nu cumva sa fie AVC...mda
cu zona ta de pe labie...e ciudat...nici nu stiu ce sa spun, zaumai ales dupa figura cu polipul de pe col...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#33 2008-12-06 18:50:45

evilpink
Banat

ok...
tocmai din cauza antecedentelor medicale ma simt indreptati sa pun urmatoarea intrebare:o vulvoscopie e indicata pt.a vedea eventualele modificari in zona si daca sunt modificari ai idee doc ce conduita medicala e de urmat?mama a avut o rana acolo la intrare in vagin si a facut cauterizare
crys,fetelor daca puteti sa lasati link doctoressei....
ms.mult doc smile

puss puss puss

#34 2008-12-07 00:35:52

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

lasat smile

happy with him...inlove with him...puss

#35 2008-12-07 09:48:00

evilpink
Banat

multumesc frumos crys.

puss puss puss

#36 2008-12-07 12:36:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

puss

happy with him...inlove with him...puss

#37 2008-12-07 17:41:12

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

evilpink a scris:

ok...
tocmai din cauza antecedentelor medicale ma simt indreptati sa pun urmatoarea intrebare:o vulvoscopie e indicata pt.a vedea eventualele modificari in zona si daca sunt modificari ai idee doc ce conduita medicala e de urmat?mama a avut o rana acolo la intrare in vagin si a facut cauterizare
crys,fetelor daca puteti sa lasati link doctoressei....
ms.mult doc smile

poate ca merita facuta o vulvoscopie, care sa dea suficienta atentie zonei cu probleme...conduita...functie de rezul;tat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#38 2008-12-07 20:42:01

evilpink
Banat

multumesc frumos pt.raspuns.in februarie am controlul de 6 luni d ela cauterizare cu ocazia asta ma duc si la alt medic decat cel care mi-a facut cauterizarea pt o a2a parere si o sa ii spun de problemele de la exterior..un doc.care stiu ca a mai vazut cazuri de hpv la exterior si daca e ceva sigur ma lamureste....mi-am pus iaurt 3 zile si imi e bine pt.moment daca totusi revin agresiv ma duc peste 2 sapt la medic desi cred ca o situatie d egenul asta o depaseste chiar daca este un medic bun smile
intrebare:pot s aaman pana in feb.vulvoscopia?intrec ca nu cumva chiar daca imi e ok sa nu se "agraveze"ceva

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.