|
Nu esti logat.
Parintii (!) si sarbatorile...-2#20 2008-12-08 11:21:21
Re: Parintii (!) si sarbatorile...pai spune`i lui sa vina sa vorbeasca cu mama ta....sa te ceara sa mergi la el si sa`i promita ca te aduce intreaga inapoi.... poate asa ar avea incredere in el #21 2008-12-08 11:31:25Re: Parintii (!) si sarbatorile...Ca parinte nici eu nu te-as lasa. In primul rand pentru ca esti inca micutza pentru a pleca singura in alt oras la 160 km distanta. In al doilea rand ai tai nu il cunosc pe el, nu au de unde sa stie ce fel de om e, poate tie ti se pare fat frumos dar ei de unde sa stie cum e el de fapt? Si in plus nu mi se pare ok din partea lui, avand in vedere ca tu nu prea poti merge sau ca daca mergi tre sa ai o gramada de polemici, ca el sa insiste sa mergi tu la el cand poate foarte bine sa vina el mai ales ca ramai singura acasa. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #22 2008-12-08 11:46:21
Re: Parintii (!) si sarbatorile...nici eu nu te-as lasa daca as fi mama ta. esti prea mica sa pleci atat de departe. la varsta ta am petrecut si eu multe revelioane uitandu-ma la tv si nu a fost asa rau. nu ai prieteni cu care sa faceti la voi in oras? colegi de scoala? Offline #24 2008-12-08 16:03:11
Re: Parintii (!) si sarbatorile...haideti mai, mai lasati-o moarta de treaba... in adolescenta ne juram ca nu vom ajunge fixisti ca parintii nostri... dar se pare ca asa ajungem.... daca ea le-a dat dovada alor ei ca e responsabila... care-i problema? de ce sa nu se duca? felicia, daca si noi am "incasat-o", de ce tinem mortis sa o incaseze si cei de dupa noi? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-08 16:17:13Re: Parintii (!) si sarbatorile...intradevar in adolescenta mi-am jurat ca niciodata nu voi face astfel de lucruri, si ca voi fi indulgenta cu copiii mei. ei bine nu pot face asta. aia a fost gandire de adolescent frustrat. treaba trebuie gandita cu putina maturitate. asta este parerea mea. si copiii mei vor gandi probabil acelasi lucru si vor creste si isi vor da seama ca totusi deciziile parintilor nu sunt chiar asa de gresite Cu zambetul pe buze... Offline #26 2008-12-08 16:22:16
Re: Parintii (!) si sarbatorile...mie in situatia ei mi s-ar parea gresita decizia... acu' n-am de unde sa stiu cum este ea fatza de ai ei, cat de multa incredere merita... dar a interzice nu este solutia. discuti cu adolescentul, gasesti eventual o cale de compromis... dar nu spui "nu" inainte sa deschida gura. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2008-12-08 16:26:57Re: Parintii (!) si sarbatorile...pai aici sunt de acord, nici nu m-am gandit la altceva. il asculti si daca vrei sa ii zici nu macar taci si astepti sa vezi ce are sa iti zica. eu m-am referit strict la a fi de acord sa plece atat de departe de casa Cu zambetul pe buze... Offline #28 2008-12-08 16:30:02
Re: Parintii (!) si sarbatorile...pe mine nici acum nu cred ca m-ar lasa si am 19.daca as pleca cu mai multi de acasa da.dar asa sa ma duc de nebuna singura la 160km...wow cred ca ar iesi cu scadal daca as pomeni asa ceva.la 16 ani nu ma lasa nici in oras sa faci cu altii. expect the worst , hope for the best! Offline #29 2008-12-08 16:36:32
Re: Parintii (!) si sarbatorile...hm... cand citesc ce scrieti voi aici incep sa-i apreciez retroactiv pe ai mei mai mult de la 15-16 ani n-am prea stat niciodata acasa de sarbatori (=rev + Craciun+Pasti... mereu cu gasca la munte) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2008-12-08 16:37:41
Re: Parintii (!) si sarbatorile...te poti considera o norocoasa expect the worst , hope for the best! Offline #31 2008-12-08 17:02:43
Re: Parintii (!) si sarbatorile...Eu la 13 ani am facut prima data rev-ul in alt oras, cu prietenii (bine ca eram 30 de km si erau si mai multe fete mai mari cu noi dar tot cu gasca eram). Am avut noroc de parinti permisivi si care mergeau pe principiu "prostii si greseli mici oricum o sa faci iar de cele mari speram sa ai destula minte incat sa nu le faci". La 16 ani mergeam bine mersi la concerte si festivaluri intr-o veselie. Am fost cu gasca la mare in Vama cu cortul si nu s-a intamplat nimic rau. Si asta fiindca le spuneam clar si sincer unde merg, cu cine merg, ce fac acolo, de cati bani am nevoie, unde o sa stau si ce fac in caz de urgenta. Nu zic ca ai mei nu mi-au interzis niciodata nimic dar spre deosebire de prietenele mele, cand am ajuns la facultate nu aveam toate frustarile adunate de ani de zile si chestia aia cu "acuma nu ma mai opreste nimeni, hai sa le fac pe toate". La 16 ani ideea ca are in fata 50 de revelioane de petrecut unde o vrea ea nu o consoleaza absolut deloc. Acuma depinde si de parinti dar daca s-a dovedit de incredere si suficient de prudenta eu i-as da voie. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #32 2008-12-08 18:39:57
Re: Parintii (!) si sarbatorile...Nu stiu nici pe mine daca la 16 ani ma laasu sa ma duc singura asa departe. daca vine el dupa tine, cum zicea si skupi, si vorbeste cu ai tai si plecati impreuna, aia e cu totul altceva. parerea mea.. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #33 2008-12-08 18:47:28
Re: Parintii (!) si sarbatorile...pe mine tot tp venea si ma cerea de acasa...daca am vrut sa mergem cu cortu 2-3 zile venea si ii spunea " uitati organizam o excursie acolo acolo si acolo... o lasati si pe Alex ? eu promit ca am grija de ea si mergem pe raspunderea mea " si tot tp ma lasau ai mei... ca aveau incredere #34 2008-12-08 18:57:06
Re: Parintii (!) si sarbatorile...parintii tai il cunosc pe el ? #35 2008-12-08 19:00:48
Re: Parintii (!) si sarbatorile...da care e motivu pt care nu te lasa ? pur si simplu ..ca asa vrea ea ? Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-12-08 19:01:26) #36 2008-12-08 19:07:06Re: Parintii (!) si sarbatorile...probabil mama ta a fost deranjata de faptul ca vrei sa pleci de caraciun de acasa, cuma i zis tu sa iei masa cu parintii lui, si poate se gandeste mama ta ca fiind Craciunul, o sarbatoare care se petrece in familie ar trebui sa fie asa si tu sa ramai acasa. eventual daca ai lui sunt de acord sa vina el la tine... Ultima oara a fost editat de innana (2008-12-08 19:09:02) Cu zambetul pe buze... Offline #37 2008-12-08 19:08:18
Re: Parintii (!) si sarbatorile...sper sa reusesti ceva` #38 2008-12-08 19:10:29
Re: Parintii (!) si sarbatorile...si pe mine m au lasat putin mai libera, nu mi au interzis multe dar oricum o restrictie tot aveam...revelionul cand eram mai mica il faceam cu o groaza de prieteni si ai mei ma lasau in special ca oricum era si frate miu pe acolo... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|