|
Nu esti logat.
Parintii (!) si sarbatorile...-3#39 2008-12-08 19:21:58Re: Parintii (!) si sarbatorile...
aaaaaaaaaa. am crezut ca e vorba numai de Craciun, de seara de Craciun Cu zambetul pe buze... Offline #40 2008-12-08 19:25:32Re: Parintii (!) si sarbatorile...
nu trebuie sa iti strici sarbatorile. e pacat. trebuie sa vb cu mama ta. desi cred ca e foarte dificil din cate ne-ai spus. si eu am trecut prin situatii de genul asta, nu ma refr numai de merg la prietenul meu, la mai multe in viata mea de adolescenta, si ori de cate ori incercam sa vb cu ea imi zicea ca ce?! dupa cate am facut eu pt tine, ca nu ti-a lipsit niciodata nimci si bla bla-uri din astea...nu stiu cum se face, insa, ca la un moment dat tot vb cu ea a inceput sa inteleaga si sa ma asculte mai mult.incearca, incearca si vezi ce se intampla Cu zambetul pe buze... Offline #41 2008-12-08 20:02:15
Re: Parintii (!) si sarbatorile...
de acord cu tine Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #42 2008-12-08 20:05:53
Re: Parintii (!) si sarbatorile...bine..stiu ...si mie da a mei nah...m`au lasat ...ei nu mi`o dictat niciodata nik... m`au lasat sa fac ce vreau.... acuma nush cat d bine o fost ...probabil au fost "influentati" si de faptu ca sor`mea mai mare ca 6 ani, era fata cuminte, studioasa si nah au zis ca si eu is asa #43 2008-12-08 20:39:53
Re: Parintii (!) si sarbatorile...azi nu vorbesc cu mama... are tensiunea scazuta si ameteli, nu vreau sa inrautatesc situatia.... timp mai e.. abia am dat o teza din 4... poate - poate o sa ajung sa vorbesc intii cu tata, eventual ii fac un platou mare cu cartofi prajiti etc .. cuc. Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-08 20:43:06
Re: Parintii (!) si sarbatorile...dar daca zici k mergi la o prietena ? sau la ceva colega ? #45 2008-12-08 21:05:53
Re: Parintii (!) si sarbatorile...vezi sa nu se supere daca ii zici sa nu mai vina si sa interpreteze altfel. expect the worst , hope for the best! Offline #46 2008-12-08 22:53:06
Re: Parintii (!) si sarbatorile...de ce nu-i explici direct prietenului cum stau lucrurile de fapt? cred ca te-ar intelege daca s-ar pune in locul tau. cuc. Offline #47 2008-12-09 00:04:03
Re: Parintii (!) si sarbatorile...dt ...daca u chiar iti doresti asta .. sunt sg k o sa o convingi p mami tau daca te a lasat o data tr sa te lase si a 2a oara Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #48 2008-12-09 15:11:57
Re: Parintii (!) si sarbatorile...Sabynaaa... Parintii tai nu vor sa-l cunoasca? Ai mei vroiau neaparat sa-l cunoasca pe prietenul meu si am iesit cu ei in oras (teritoriu neutru ca sa nu il intimideze). Si de ce anume nu sunt de accord cu el? E mai mare decat tine? Nu le place faptul ca ai crescut si ai prieten in general? Crede ca te distrage de la ce considera ei ca e cu adevarat importnat? Intreab-o ce anume o deranjeaza si incercati o solutie de compromis. E bine sa incerci sa comunici cu ea. Eu nu mai vorbesc cu mama mea de peste 2 luni si crede-ma ca imi e greu, uneori vreau sa o sun si sa-i spun dar sunt mult prea mandra pentru asta si imi pare rau. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|