|
Nu esti logat.
Va rog spuneti-mi daca gresesc#1 2008-12-08 22:52:26
Va rog spuneti-mi daca gresescEu si cu iubitul meu stam la camin,dar nu in aceeasi camera, ci fiecare imparte camera cu cate altcineva. Pana acum, el venea in fiecare zi la mine, chiar daca era si colega mea de camera aici si ne intelegeam super. Nu stiu cum am ajuns ca am pierdut ultimele 5 nopti povestind in bucatarie asa: eu, el, o fata si inca un baiat. Offline #2 2008-12-08 23:04:45
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescdaca nu primeste prea multa atentie din partea ta cauta atentie in alta parte, e clar, insa asta nu trebuie sa insemne nimic altceva. A dormit in patul lui si el in al colegului care nu era acolo? hmmmmmmmmmmmmm......... Ultima oara a fost editat de baciu (2008-12-08 23:06:25) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #3 2008-12-08 23:07:09
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescda..asa este... saracul de cate ori nu l-am repezit cand venea sa ma pupe si eu invatam..si in fata aceea am aproape la fel de multa incredere ca in el..Dar cred ca problema e ca eu nu mai primesc atentie si ma supar SI am si o problema la tartacuta in sensul ca ma gandesc ca se va indragosti de una mai frumoasa, mai desteapta, mai slaba etc... Offline #4 2008-12-08 23:12:23
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescia fii u desteapta si prietena ca prietena da nici sa se apropie f tare ca nushtii ce se poate intampla #5 2008-12-08 23:12:46
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesctu iti iei timp sa stai de vorba cu el, sa-l asculti, sa comunicati sau te concentrezi doar pe invatat? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-08 23:13:56
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescIn ultima vreme doar am invatat..Si asa va fi pana prin 20 decembrie... Offline #7 2008-12-08 23:15:00
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescspace trebuie sa ii acorzi atentie...sa nu il mai repezi. normal ca o sa caute in alta parte daca tu te porti asa cu el. poarta-te atent cu el ca inainte, ai timp si de examene si invatat si de el, le combini ca se poate doar nu stai non stop cu nasul in carti. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #8 2008-12-08 23:18:16
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescinvatatul si tot ceea ce tine de o viitoare cariera este bineinteles foarte important insa orice relatie trebuie intretinuta pentru a nu se duce pe apele sambetei. Ca e vorba de prietenie sau dragoste din moment ce devine neglijata se poate risipi......stim cu totii asta, da? Deci cumva va trebui sa impaci si capra si varza. Si florile daca nu le uzi se usuca, nu-i asa? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #9 2008-12-08 23:19:06
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescnu neaparat ca ar face`o cu intentie da vezi ca ea sufera...are nevoie de afectiune....tu de el nu ai tp... si el are nevoie de afectiune si uite asa se "gasesc" unu pe altu #10 2008-12-08 23:19:27
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescDa ..animalutza....si eu am ramas un pic :f?rv?nad: cand am auzit...dar chestia asta se intampla dimineata pe la vreo 8-9..cand erau obositi dupa atata vorbit..si am inteles avand in vedere ca eu dormeam in camera mea si nu puteam dormi 2 intr-un pat si initial s-au dus acolo sa mai povesteasca, dar ea adormit.. SI mai ales dupa ce i-a zis am inteles..pentru ca pe urma mi-a povestit si mie si am plans amandoua si a fost foarte...emotionant. Offline #11 2008-12-08 23:20:14
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesceu cred ca m-as fi suparat daca ar fi dormit cu ea in camera.... Offline #12 2008-12-08 23:24:29
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescde ce sa nu puteti dormi aman2 in pat? eu cu iubi incapem f bine in patul de camin. doar nu sunteti de 100kg fiecare. eu una zic sa ai grija, chiar daca ati plans aman2 si etc...fii cu ochii in 4 cum zicea si skumpy el are nevoie de afectiunea pe care nu o mai gaseste la tine, ea la fel...e foarte usor sa cazi in extrema cealalta. ai grija de relatia ta ca ai timp si de invatat.iti faci un mic program iesi cu el atata timp apoi inveti seara va mai vedeti..etc..dormi cu el seara macar nu dormiti separat. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #13 2008-12-08 23:25:54
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescDa...aveti dreptate cu facutul timpului....voi incerca Ar trebui sa ma bucur intr-un fel ca ne-am facut noi prieteni si ca nu suntem doar noi doi tot timpul...Sunt si eu cam incapatanata trebuie sa recunosc...Si trebuie sa accept faptul ca o fata si un baiat pot fi prieteni fara nicio alta implicatie..Sau ma rog..in cazuri exceptionale..dar el mai are inca o prietena foarte buna cu care nu s-a intamplat niciodata nimic.Deci cred ca se poate in cazul acesta Offline #14 2008-12-08 23:27:25
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescE foarte mic patul..si nu ne ajunge plapuma..Deci nu te chiar poti odihni ..Si in plus, cand e si colega mea in camera, e exclus sa dorm cu el in pat, chiar daca nu se intampla nimic. Offline #15 2008-12-08 23:29:25
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescspui ca vei incerca. Deja din aceasta propozitie reiese ca nu prea esti motivata sa schimbi ceva. De ce nu spui clar: imi schimb comportamentul si caut sa petrec mai mult timp impreuna cu el? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2008-12-08 23:34:10
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescde ce space e exclus? e locul tau poti sa dormi si cu 7 in pat fii isteata si descurcareata nu fa doar cum vor altii ai si tu drepturile tale in camera e posibil sa fie doar amicitie dar de multe ori se intampla sa se ajunga la altceva. Ultima oara a fost editat de animalutza (2008-12-08 23:38:31) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #17 2008-12-08 23:36:01
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescam citit...poti sa stergi..revin imediat cu comentarii Ultima oara a fost editat de space (2008-12-08 23:51:14) Offline #18 2008-12-09 00:34:55
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesc
s-ar supara daca ai dormi (deci dormi, nu facut altceva) cu iubi tau in pat, dar e ok daca ea doarme cu el, singuri intr-o alta camera? mda...in fine....mie mi se pare putin ciudat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2008-12-09 04:58:20
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescColega mea de camera si fata cu care s-a imprietenit el nu sunt aceeasi persoana... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|