|
Nu esti logat.
Va rog spuneti-mi daca gresesc-3#39 2008-12-09 13:22:38
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesc
bineinteles They can because they think they can. Offline #40 2008-12-09 14:13:52Re: Va rog spuneti-mi daca gresescpune-l sa aleaga...pana nu devin lucrurile prea serioase intre ei. adik..nu ceva drastic dar sa nu mai vb cu ea sau macar sa nu se mai vada. ori eu ori ea..adik cu tn nu a dormit atunci sau nu te-a anuntat p moment dar cu ea da..si in paturi separate. yeah right...si dak te iubeste normal k te alege pe tine si ar intrerupe leg cu ea pt k te deranjeaza..eu una asa as face, si de acord cu evilpink..chestii gen avort le discuti cu o fata, o prietena, nu ii pov unui baiat p care abia l-ai cun cum ai facut tu avort si ce voiai sa faci si de ce. de tine treb sa-l intereseze nu de probl ei. Offline #41 2008-12-09 16:29:20
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescspace eu inteleg ca tipa se arunca in bratele tuturor baietilor dar in bratele iubitului tau .. de fata cu tine...asa ceva nu se face. eu zic s-o pui la punct. Offline #42 2008-12-09 16:58:44
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescTipele de genu "prietenei tale" sunt niste parasute si rapandule....rupe orice legatura cu ea ,zic eu...iar in ceea ce il priveste pe el are vina lui,eu nu stiu daca as mai vrea sa am ceva cu el. Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #43 2008-12-09 18:00:15
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescspace...cred ca stii ce ai de facut...asta daca nu vrei sa te dai cu capu de pereti dupa. nu pune btul la ce zice pr tau ca vai are o noua prietena...e baiat la urma urmei eu nici nu as mai fi stat la discutii cu el Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-09 18:52:09
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescsunt de acord cu fetele. ii zici frumos sa aleaga intre tine si aia. daca vrea sa o protejeze in continuare...treaba lui...sa ramana cu ea sa fie catelusul ei pazitor. Daca te iubeste pe tine o lasa pe ea in pace... si ei poti sa-i zici ca e prietenul tau, daca are nevoie de sfaturi si aparare si asezat in barte poate sa o faca cu tine (daca mai vrei in continuare sa fie prietena ta, desi la ce ne-ai povestit, eu mi-as lipsi de asa o prietena), ori cu orice baiat vrea ea...dar in afara de prietenul tau. Ca sa fie toate clare...si daca se mai intampla asa ceva...o iei frumos de par si o dai afara....doar ai avertizat-o (asta daca e vina ei....daca si el e de acord sa fie umarul ei de plans...ii dai cadou o pereche de papucei si gata...e clar ca o prefera pe ea). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #45 2008-12-09 19:24:04
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescai grija sa nu se fii legat ceva sentimente intre ei..desi e cam devreme` #46 2008-12-09 20:00:19
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescAoleu ia-te de aia, scutur-o putin... Dragostea nu se stă, se face. Offline #47 2008-12-09 20:02:02
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesceu zic ca cu el trb de rezolvat... ea poate sa incerce orice... cu el umbla...nu cu ea #48 2008-12-09 20:17:05
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesc
exact. eu n-as avea nimic cu ea. cat despre el... as "lucra" la modul in care as incepe sa ii acord atentie si afectiune. oricum, din cate vad eu, e f posibil ca lui sa i se fi pus deja pata... incat personal, daca nu mi-ar raspunde la afectiune in mod "corespunzator", m-as retrage din schema si gata Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #49 2008-12-09 20:18:48
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescnormal ca in principiu cu el trb rezolvat, aveti dreptate Dragostea nu se stă, se face. Offline #50 2008-12-09 20:21:24
Re: Va rog spuneti-mi daca gresesceh...fetele is viclene...stim si noi dak vrem sa obtzinem ceva suntem smechere si apelam la toate trucurile care ar putea sensibiliza un barabat .... #51 2008-12-09 22:05:03
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescam vorbit cu el si acum totul e bine...dar vad negru cand o vad pe fata aia in fata ochilor... Offline #53 2008-12-10 09:09:48
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescpai sper ca altfel nu e deloc ok pentru tine space. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #54 2008-12-10 10:29:10
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescdeschide ochii ma fata...nu mai fi asa naiva ...ea are clar intentii...si lui normal ca nu-i displace ca este "admirat"...vezi sa nu te trezesti ca te fac pe la spate cu zambetul pe buze ... baby Dragos Offline #56 2008-12-11 23:11:55
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescda si nu. in sensul ca el nu mai face absolut nimic sa-i dea atentie, sau sa-i dea apa la moara... dar e aproape imposibil sa nu mai vorbeasca deloc avand in vedere ca cu totii impartim aceeasi bucatarie si e inevitabil sa nu ne vedem.( stiu ca daca ne vedem nu e neaparat sa si vorbim, dar daca ea il intreaba ce mai face , el nu poate sa nu raspunda nimic) . Offline #57 2008-12-12 12:11:22
Re: Va rog spuneti-mi daca gresescma bucur ca s-au lamurit lucrurile. cu asa fete mereu tre sa fii atenta...oricat de prietene s-ar da ele Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|