homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog spuneti-mi daca gresesc-3

#39 2008-12-09 13:22:38

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: Va rog spuneti-mi daca gresesc

evilpink a scris:

OneOnly a scris:

chestie inocenta???
imediat o sa se bage la el in pat
hai sa fim seriosi,astea sunt vrajeli
eu nsh cum suporti.pune-o la punct pana nu e prea tarziu,lasa prieteniile si tragediile ei k nici n-or fi adevarate.iar o trauma k un avort nu i-o zicea oricui,am mai zis!

in +eu daca as trece prin asa ceva as vrea s avb.cu o fata nu cu un baiat

bineinteles
si cu o fata pe care o cunosc demult,in care am incredere multa,nu oricare

They can because they think they can.

#40 2008-12-09 14:13:52

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

pune-l sa aleaga...pana nu devin lucrurile prea serioase intre ei. adik..nu ceva drastic dar sa nu mai vb cu ea sau macar sa nu se mai vada. ori eu ori ea..adik cu tn nu a dormit atunci sau nu te-a anuntat p moment dar cu ea da..si in paturi separate. yeah right...si dak te iubeste normal k te alege pe tine si ar intrerupe leg cu ea pt k te deranjeaza..eu una asa as face, si de acord cu evilpink..chestii gen avort le discuti cu o fata, o prietena, nu ii pov unui baiat p care abia l-ai cun cum ai facut tu avort si ce voiai sa faci si de ce. de tine treb sa-l intereseze nu de probl ei.

#41 2008-12-09 16:29:20

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

space eu inteleg ca tipa se arunca in bratele tuturor baietilor dar in bratele iubitului tau .. de fata cu tine...asa ceva nu se face. eu zic s-o pui la punct.
nu pot sa suport tipele astea care nu pot sa-si gaseasca un iubit singure si se arunca in bratele prietenelor :f?rbannad:

#42 2008-12-09 16:58:44

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Tipele de genu "prietenei tale" sunt niste parasute si rapandule....rupe orice legatura cu ea ,zic eu...iar in ceea ce il priveste pe el are vina lui,eu nu stiu daca as mai vrea sa am ceva cu el.

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#43 2008-12-09 18:00:15

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

space...cred ca stii ce ai de facut...asta daca nu vrei sa te dai cu capu de pereti dupa. nu pune btul la ce zice pr tau ca vai are o noua prietena...e baiat la urma urmei eu nici nu as mai fi stat la discutii cu el

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#44 2008-12-09 18:52:09

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

sunt de acord cu fetele. ii zici frumos sa aleaga intre tine si aia. daca vrea sa o protejeze in continuare...treaba lui...sa ramana cu ea sa fie catelusul ei pazitor. Daca te iubeste pe tine o lasa pe ea in pace... si ei poti sa-i zici ca e prietenul tau, daca are nevoie de sfaturi si aparare si asezat in barte poate sa o faca cu tine (daca mai vrei in continuare sa fie prietena ta, desi la ce ne-ai povestit, eu mi-as lipsi de asa o prietena), ori cu orice baiat vrea ea...dar in afara de prietenul tau. Ca sa fie toate clare...si daca se mai intampla asa ceva...o iei frumos de par si o dai afara....doar ai avertizat-o (asta daca e vina ei....daca si el e de acord sa fie umarul ei de plans...ii dai cadou o pereche de papucei si gata...e clar ca o prefera pe ea).
si nu, nu esti absurda....eu l-am pus pe al meu sa aleaga pentru chestii mult mai marunte. poate sunt absurda, dar de vreme ce e ceva ce ma deranjeaza...alegi: sa fiu eu linistita sau sa faci tu ce vrei si eu sa ma strofoc si sa nu pot dormi. Daca alege varianta a 2a, nu ma iubeste deci bye-bye. Lucrurile mi se par destul de clare.
Multa bafta. sper sa fie totul bine.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#45 2008-12-09 19:24:04

skumpi
Vizitator

ai grija sa nu se fii legat ceva sentimente intre ei..desi e cam devreme`
spune`i iubitului tau sa se puna putin in locul tau...cum ar reactiona el dak u ai avea un "amic" la care sa i te confesezi...sa te tzina in brate ? i`ar conveni ? hmm

#46 2008-12-09 20:00:19

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Aoleu ia-te de aia, scutur-o putin...

Dragostea nu se stă, se face.

#47 2008-12-09 20:02:02

skumpi
Vizitator

eu zic ca cu el trb de rezolvat... ea poate sa incerce orice... cu el umbla...nu cu ea

#48 2008-12-09 20:17:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

skumpi a scris:

eu zic ca cu el trb de rezolvat... ea poate sa incerce orice... cu el umbla...nu cu ea

exact. eu n-as avea nimic cu ea. cat despre el... as "lucra" la modul in care as incepe sa ii acord atentie si afectiune. oricum, din cate vad eu, e f posibil ca lui sa i se fi pus deja pata... incat personal, daca nu mi-ar raspunde la afectiune in mod "corespunzator", m-as retrage din schema si gata

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#49 2008-12-09 20:18:48

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

normal ca in principiu cu el trb rezolvat, aveti dreptate
Dar fata aia cat bun simt are sa se aseze in bratele lui de fata cu ea?? Asta-i nesimtire de aia de neam prost deja...  roll

Dragostea nu se stă, se face.

#50 2008-12-09 20:21:24

skumpi
Vizitator

eh...fetele is viclene...stim si noi lol dak vrem sa obtzinem ceva suntem smechere si apelam la toate trucurile care ar putea sensibiliza un barabat ....

#51 2008-12-09 22:05:03

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

am vorbit cu el si acum totul e bine...dar vad negru cand o vad pe fata aia in fata ochilor... lol
va multumesc mult pentru toate sfaturile

#52 2008-12-09 22:27:38

muty
Full member
Site

in ce sens e bine? a intrerupt "relatiile de prietenie" cu ea?

#53 2008-12-10 09:09:48

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pai sper ca altfel nu e deloc ok pentru tine space.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#54 2008-12-10 10:29:10

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

deschide ochii ma fata...nu mai fi asa naiva smile ...ea are clar intentii...si lui normal ca nu-i displace ca este "admirat"...vezi sa nu te trezesti ca te fac pe la spate cu zambetul pe buze ...

baby Dragos hjarta rugaciune

#55 2008-12-10 16:03:29

muty
Full member
Site

deci? a intrerupt prietenia cu tipa?

#56 2008-12-11 23:11:55

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

da si nu. in sensul ca el nu mai face absolut nimic sa-i dea atentie, sau sa-i dea apa la moara... dar e aproape imposibil sa nu mai vorbeasca deloc avand in vedere ca cu totii impartim aceeasi bucatarie si e inevitabil sa nu ne vedem.( stiu ca daca ne vedem nu e neaparat sa si vorbim, dar daca ea il intreaba ce mai face , el nu poate sa nu raspunda nimic) .
Dar atunci cand va spusesem ca totul e bine...am crezut ca era bine pentru o zi. Apoi ieri ea i-a scris mesaj ca ce mai face si nu stiu ce si m-am infuriat foarte tare si i-am zis ca eu nu pot sa accept asa ceva. Si acum a inteles..
Si o chestie pe care eu o vad amuzanta, cu o doza de rautate  rotfl ....astazi, iubitul meu s-a dus in camera unuia dintre prietenii lui. A batut la usa, a asteptat un raspuns, nu raspundea nimeni, dar era ceva zgomot vag in camera si dupa cateva secunde a intrat. Si ghiciti cine era acolo? Era prietenul lui, care s-a uitat foarte ciudat la iubi si apoi mai era ea, ascunsa sub patura ( daca prietenul lui nu se uita asa de ciudat, nu si-ar fi dat seama - si si-a dat seama ca era ea fiindca nu era nici in bucatarie, nici in camera ei si vei doi erau prieteni destul de buni). Ce lame mi se pare ca s-a ascuns sub patura !
In fine, imi pare bine ca isi da seama iubi ce fel de om e ea!

P.S. : ma scuzati ca mi-a luat asa de mult sa raspund, n-am apucat sa intru pe forum pt ca am o perioada mai incarcata.

#57 2008-12-12 12:11:22

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ma bucur ca s-au lamurit lucrurile. cu asa fete mereu tre sa fii atenta...oricat de prietene s-ar da ele

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.