|
Nu esti logat.
Tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsss#1 2008-12-09 10:06:49
tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssNu am gasit nimic pe acest forum despre Nizoral si efectele sale! Primul diagnostic mi-a fost pus acum 2 luni si doctorul de la Lasermed mi-a dat un trat pentru COLPITA. Cand m-am dus la control dupa, aveam niste scurgeri rosietice dupa 8 zile de la menstruatie, iar doctorul mi-a spus ca am RANA PE COL si mi-a zis sa vin pt colposcopie. Dar trat initial mi l-a dat spunandu-mi ca e bine sa fac intai trat si apoi analizele si mi-a dat motive de indoiala ca mi-a detectat rana de pe col in 30 de sec cand s-a uitat si cum cu 14 zile inainte nu o vazuse, am schimbat ginecologul! Am o rana pe col intr-adevar, dna doctor mia facut analiza secretiei care a iesit normala si Pap-ul cam prost: Offline #2 2008-12-09 14:16:02
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plssso analizade secretie ti a facut inainte sa ti dea ascel tratament? intradevar analiza hpv si colposcopia sunt indicate...ce nu inteleg ce legatura are hepatita cu toate astea? ai si hepatita? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-12-09 14:58:31
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssNu am hepatita, dar in prospectul de la Nizoral scrie asa la Atentionari si precautii: Offline #4 2008-12-09 23:18:17
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssNizoralul e antifungic deci trateaza candida(colpita micotica) Offline #5 2008-12-13 15:29:02
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssNu cred ca asta mi-a produs candida, dar vad ca de la prezervativ ( sau oi fi eu alergica la latex etc) imi reapare! Am intrerupt porcaria aia de Nizoral si m-am dus iar la doctor ( zicea sa i-l dau partenerului dupa ce i-am zis ca mi-a facut rau)...ma rog pe ala l-am aruncat si mi-a dat alt tratament minune, nu-i dau numele, intr-o doza cat pentru un cal ca sa fie sigura ca scap de candidoza si de ficat...poate vor sa scape si de pacienti doctorii astia Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-15 20:56:55
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssbuna..acum cateva zile am fost la doctor..am facut papanicolau si secretie...mi a iesit candida..din nou...nu reusesc sa scap de ea.doctora mi-a dat macmiror(pastile)3/zi timp de 10 zile(si mie si partenerului)si mycosist 1/luna(si eu si partenerul).in afara de asteami a dat ovule betadine(10) si macmiror ovule(20).o zi pun macmiror,una betadine...aa..si in timpul menstruatiei mi a dat sa iau zanocin si flamexin.(am ovarele umflate..asa mi a zis).am facut o pauza in timpul mentruatiei(nu am pus ovule).mai am cam 14 ovule...in acest timp mai fac vreo pauza????k ea mi a zis sa ma duk prin ianuarie la ea...cand termin tratamentul...Eu am candida de 1 an si ceva...am incercat o gramada de tratamente.multumesk! Offline #7 2008-12-16 08:26:10
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssstiu si eu cat m-am chinuit pana am scapat de candida...am luat si eu macmiror pastile si ovule, dar la mine n-a mers cred ca statusem vreo 2 ani cu ea si ba disparea ba reaparea...am stat cam 2 ani cu ea...acum am luat un trat fff puternic si sper sa dispara pt totdeauna!!!Daca ti-a venit menstruatia si ai intrerupt atunci eu zic ca astea 14 zile ar trebui sa le iei neintrerupt...Multa sanatate! Offline #8 2009-10-09 00:32:43
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssFetele in seara asta am inceput tratamentul cu ovule pt candida si vreau sa va intreb pt ca, inainte de a pune ovulul pimafucin (6 ovule) ma spal cu o solutie care se numeste myconal care are un irigator propriu si e de unica folosinta plus pastile nizoral 20 de tablete cred .una la 12/h.Faza e ca am citit si eu prospectul si mi=e frica sa nu fac hepatita :(( help cele care ati mai facut tratam cu nizoral.ce ziceti ?e asa periculos? Dance like nobody is watchin.... Offline #9 2009-10-09 00:46:59
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssFactorii care sporesc riscul pentru hepatita sunt: femei peste 50 de ani, antecedente hepatice, intoleranta cunoscuta la medicament, tratament de lunga durata si utilizarea concomitenta a altor medicamente hepato-toxice #10 2009-10-09 10:02:57
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssEu am facut tratament cu Nizoral, care am un ficat f sensibil si un stomac la fel de sensibil. Si n-am avut nimic de la el (m-am mirat si eu ). Insa candida mi-a trecut de la primele pastile de Nizoral. Offline #11 2009-10-09 21:13:39
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssmersi.va tin la curent. pupici Dance like nobody is watchin.... Offline #12 2009-10-10 10:36:12
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plssssi eu am terminat nizoral si nu am avut nimic. acum astept sa termin si ovulele clotrimazol. dar, se pare ca dupa ce se scurge ovulul si revine secretia mea, imi apar iar simptomele deci sunt un caz pierdut! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #13 2009-10-11 13:54:04
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssfetele ce hepatoprotector imi recomandati?odata cu nizoralul..ma cam doare de 3 zile sub coasta(dinainte sa iau nizoral) si mi-e cam frica sa nu fie ficatul.urina deocamdata arata ok Dance like nobody is watchin.... Offline #14 2009-10-11 17:00:17
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plssspana la urma ketoconazolul, subst activa a nizoralului influenteaza in vreun fel anticonceptionalele sau nu? Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #15 2009-10-11 18:08:41
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsss
eu folosesc liv 52 , e f bun si e natural Offline #16 2009-10-11 22:14:44
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssdreamer, se spune ca ficatul nu doare Offline #17 2009-10-12 20:27:08
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssMerci Lady, eram in dubii... stiu ca s-a mai discutat asta undeva pe forum. In iarna intrebasem o farmacista care mi-a zis ca da, una mi-a zis ca nu... Pana la urma am asteptat eu pauza pt tratament, dar pe viitor e bine de stiut Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #18 2009-10-12 20:30:24
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssstiti ceva daca provoaca dureri de cap?eu cu o seara inainte sa ma apuc de pastile am avut si am o migrena care nu trece.ma dor sinusurile de 4 zile, d fapt tamplele, tot capul, vajaie.oare sa fie d la medicament?sau m-o fi prins pe mine curentul Dance like nobody is watchin.... Offline #19 2010-04-12 18:54:29
Re: tratament cu Nizoral comprimate pentru candida! HELP plsssStiu ca nu s-a mai postat de mult in acest topic, dar sper sa ma puteti ajuta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|