homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 47-153

#2889 2008-12-13 11:25:55

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 47

de ce camish?
mi-au inghetat mainile.merg sa pap un pic apoi sa mai scriu.deja ma doare capul.

#2890 2008-12-13 11:26:01

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

camysh a scris:

am asa o stare de aiurea... sad

mie-mi spui ....sad
tu ce ai patzit camysh?

They can because they think they can.

#2891 2008-12-13 11:28:27

persifona
Vizitator

Tre sa ma spal pe cap si mi-e atat de leneeee.. si-s la a doua cana de cafea si parca mai cu spor casc neutral Vremea asta e oribila..

#2892 2008-12-13 11:29:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

la iasi cik a fulguit putin asa marunt...ieeee vine zapadutzaaa acus

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2893 2008-12-13 11:29:17

OneOnly
Insomniac member

animalutza a scris:

anka9mai a scris:

animalutza a scris:

priveste partea buna a lucrurilor de craciun de rev,...nu te gandi ca esti singura ca nu in asta consta spiritul sarbatorilor

eu zic ca e cam urat de sarbatori sa fii singura sad sad

mey fetele..singura inseamna fara parinti fara rude fara nimic. e important si un iubit dar daca nu e...de ce sa nu te bucuri de sarbatori in sanul familiei? adica..mie nu mi se pare normal sa stau sa imi stric sarbatorile ca nu am prieten. one parinti presupun ca ai..ziceai ceva mai sus si ca nu vrei sa petreci sarbatorile ca un copil mic. anul asta nu voi putea fi cu ai mei in prima zi..voi fi cu iubitul si ai lui si deja imi pare rau asa ca nu voi fi acasa ca intotdeauna (exul era din acelasi oras cu mine). si iubitul are rolul lui dar sincer..nu mi-as da parintii si sarbatorile petrecute alaturi pentru un iubit...sa stau asa dezamagita sa nu ma bucur cu ei...
  acum one..daca tu preferi sa stai asa sa ai sarbatori naspa...e alegerea ta. or sa treaca mai usor cu parintii alaturi, amintindu-ti de copilarie. mie mi-e dor de vremurile cand eram copil..de craciunul de atunci

in copilarie ai mei erau in divortz,deci n-au fost mari amintiri...oh joy neutral
iar acum cu mama si taikmiu vitreg nu am chef.plus ca stiu ce stare am si n-am chef sa ma apuce depresiile pe acolo.
iar faza brad-familie,cadouri,mancat together etc..not in the mood
stiu cum a fost anul trecut,a fost ok...
insa va fi eterna intrebare "tu cum la 20 ani nu ai prietenn sa mergi undeva cu el?altele la 20 ani fac asta si asta......"
care o sa-mi strice tot cheful chair dak il voi avea

Publicitate

loading...

#2894 2008-12-13 11:29:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

iar plang...

#2895 2008-12-13 11:29:40

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

contra depresiei mergetzi la cumparaturi...inoitziva cu cavea frumos fetelor

pc  pc

#2896 2008-12-13 11:29:59

persifona
Vizitator

Camysh, que paso?????????? neutral

#2897 2008-12-13 11:30:33

OneOnly
Insomniac member

camysh a scris:

iar plang...

nocry  nocry  nocry  nocry  nocry  nocry
ce s-a intamplat? sad

#2898 2008-12-13 11:31:47

green_fairy
Platinum member

camysh ce ai de plangi fata? era ok la tine.
mna sorry one adevaru ca depinde mult si atmosfera din familie. ai mei numa se ciondanesc ca nu au loc in bucatarie il apuca pe tati gatitu big_smile macar stai o zi sa nu fii chiar singura. poate va fi bine de data asta. si spune-le ca nu ai chef de intrebari legate de prieten &stuff

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2899 2008-12-13 11:32:27

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

anka9mai a scris:

ne-am innoi daca am avea si bani  roll

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2900 2008-12-13 11:33:24

green_fairy
Platinum member

eu ma duc pe seara la cautat cadouri smile cu iubi

#2901 2008-12-13 11:33:34

camysh
Moderator

offf... ne vedem asa de putin.. tot a 2-a zi cam cate o ora... mi-e dor de el.. mi-e dor de noi... mi-e frica sa nu ne indepartam unul de altul, sa nu-l pierd...
si acum mi-a dat un sms in care imi scria cat de mult ma iubeste, si ca vom fi mereu impreuna, ca nimeni si nimic nu ne va desparti niciodata... si acum m-a busit iar plansul..
il iubesc asa de mult...

#2902 2008-12-13 11:34:25

camysh
Moderator

animalutza a scris:

e ok si acum, adica nu suntem certati. doar ca ne vedem putin

#2903 2008-12-13 11:35:17

OneOnly
Insomniac member

animalutza a scris:

mna sorry one adevaru ca depinde mult si atmosfera din familie. ai mei numa se ciondanesc ca nu au loc in bucatarie il apuca pe tati gatitu big_smile macar stai o zi sa nu fii chiar singura. poate va fi bine de data asta. si spune-le ca nu ai chef de intrebari legate de prieten &stuff

le-am zis de o mie de ori si degeaba
intr-adevar au fsot vremuri cand aveam si nu i-am zis mamei pana nu m-am lamurit daca e de zis sau nu.niicodata n-a fost ,nici macar cand ma indragostisem eu pana peste cap sad
si acum imi pica f ff prost intrebarea,mereu m-a deranjat da acuma ma enrveaza la culme ,mai ales k insista,uneori ma intreaba si la tel de prieten si nsh ce
i will hate this xmas grater

#2904 2008-12-13 11:35:52

OneOnly
Insomniac member

pitzipoank a scris:

anka9mai a scris:

ne-am innoi daca am avea si bani  roll

bine zis ....

#2905 2008-12-13 11:38:39

green_fairy
Platinum member

one poate se gandeste ca il ascunzi mna...stiu ca e enervant puss
camysh...e obositor si cu munca si cu masterul...dar e buna si ora aia in care sunteti impreuna crede-ma. nici sa stai bot in bot toata ziua. voi va iubiti din ce ai zis tu aveti si planuri...stai linsitita ca o sa fie bine. e greu cand tre sa muncesti si nu mai ai timp de aproape nik dar gandeste-te ca faci asta sa va fie voua bine. sa va permiteti pe viitor ceva mai bun si sa va cresteti copii in liniste. puss puss vine craciunul si zilele libere sa profitati din plin

#2906 2008-12-13 11:40:17

camysh
Moderator

si nu fac doar eu... si el are lucreaza in 2 locuri. o zi la un job, o zi la altul... de aproape 9 luni...

#2907 2008-12-13 11:40:40

OneOnly
Insomniac member

animalutza a scris:

one poate se gandeste ca il ascunzi mna...stiu ca e enervant puss
camysh...e obositor si cu munca si cu masterul...dar e buna si ora aia in care sunteti impreuna crede-ma. nici sa stai bot in bot toata ziua. voi va iubiti din ce ai zis tu aveti si planuri...stai linsitita ca o sa fie bine. e greu cand tre sa muncesti si nu mai ai timp de aproape nik dar gandeste-te ca faci asta sa va fie voua bine. sa va permiteti pe viitor ceva mai bun si sa va cresteti copii in liniste. puss puss vine craciunul si zilele libere sa profitati din plin

da asa gandeste poate,da m-am saturat sa-i zic k Nu am si sa termine cu intrebarile astea
iar de craciun what:unde e pritenul?dar unde mergi la rev?da vine si el?da v-ati mai intalnit?da ce mai face?
asa k imi vine sa nu mai merg deloc k stiu cat o sa ma prost dispusa intrebarile  grater grater grater grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.