homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 47-66

#1236 2008-12-11 15:06:17

Vladu'
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 47

nicolle_rox a scris:

Vladu'...dar oamenii cum sunt pe acolo? stiu ca in statele astea nordice statul se intereseaza foarte mult de populatie...practic, nu ai multe griji...dar stiu ca oamenii sunt reticenti cu veneticii, ajung la relatii cordiale, dar de prietenie nu prea...asa e sau doar un mit?

Eu nu am avut vreodata probleme desi nu arat si nici nu ma comport tocmai ca un norvegian. Ei sunt mult mai putin spontani, mai mecanici si mult mai civilizati si bine educati in discurc. Plus ca au o parere despre absolut orice, ceea ce din punctul meu e bine.

Intr-adevar, e greu sa legi o relatie stransa de prietenie cu un norvegian, sunt mult mai individualisti decat suntem noi. Insa eu am gasit 2 persoane speciale, cu care ma inteleg extrem de bine, norvegieni. Deci e posibil, nu e dracu' chiar asa de negru.

Si ceea ce e cel mai important, au realizat ca ei depinde de forta de munca venite de afara si nu sunt rasisti.

#1237 2008-12-11 15:07:09

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

nicolle_rox a scris:

tantosica a scris:

big_smile
am mai intrat,nicole..dar asa,mai discret  angel

eee, na, doar n-am stat sa te pandesc  rotfl  si nici n-am mai avut asa mult timp de forum de ceva timp....

anyway...good to have you here, miss you!  puss

suntem 2 fara timp de forum,atunci  kapitulation
:k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:

#1238 2008-12-11 15:07:53

Vladu'
Full member

al1na a scris:

stiu ca e cam greu de ajuns, de aia si intrebam sad presupun ca te poti intelege cu ei in engleza, desi dupa ceva timp e posibil chiar sa incepi sa prinzi si limba lor...

Majoritatea vorbeste engleza cursiv, iar limba nu e chiar asa de greu de prins. Singura problema e ca in Oslo s-au strans oameni din toata tara, iar ei au jde mii de dialecte greu de inteles.

Ultima oara a fost editat de Vladu' (2008-12-11 15:08:18)

#1239 2008-12-11 15:08:27

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Asta-i bine, Vladu. Adevarul e ca daca as avea de ales o tara in care sa plec, ar fi una din astea nordice. Am prins drag de ele din facultate... Cu frigul nu ma impac prea bine, desi am crescut la munte...Oricum aiurez acu', asemenea planuri is indepartate...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-12-11 15:08:50)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1240 2008-12-11 15:09:28

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ca sa vedeti ce preocupata e soacra-mea de viata noastra sexuala mi-a trim ciorapi cu portjartier negru rotfl
asta k sa mai glumim big_smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Publicitate

loading...

#1241 2008-12-11 15:09:39

Soleil
Addicted member

tantosica a scris:

suntem 2 fara timp de forum,atunci  kapitulation
:k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:

lasa ca o veni ea si vremea noastra  lol   :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1242 2008-12-11 15:09:58

Vladu'
Full member

nicolle_rox a scris:

Asta-i bine, Vladu. Adevarul e ca daca as avea de ales o tara in care sa plec, ar fi una din astea nordice. Am prins drag de ele din facultate... Cu frigul nu ma impac prea bine, desi am crescut la munte...Oricum aiurez acu', asemenea planuri is indepartate...

Repet, ca sa spulber mitul asta: Nu e frig in Norvegia! De fapt, sunt multe grade cu minus, dar nu e vant. Ceea ce face frigul mult mai suportabil.

#1243 2008-12-11 15:10:05

Soleil
Addicted member

pitzipoank a scris:

ca sa vedeti ce preocupata e soacra-mea de viata noastra sexuala mi-a trim ciorapi cu portjartier negru rotfl

yikes   yikes  yikes   rotfl   rotfl   rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1244 2008-12-11 15:10:55

vonda
Platinum member

Vladu' a scris:

nicolle_rox a scris:

Repet, ca sa spulber mitul asta: Nu e frig in Norvegia! De fapt, sunt multe grade cu minus, dar nu e vant. Ceea ce face frigul mult mai suportabil.

deci acolo vin  applause
aveam ceva ganduri,dar am zis ca nu vin pt ca e frig lol

#1245 2008-12-11 15:11:03

Soleil
Addicted member

Vladu' a scris:

nicolle_rox a scris:

Asa era si la mine acasa....friiiiig, chiar si -20 grade, dar parca era mai bine decat aici cand bate vantul... neutral

Thé à la menthe hjarta

#1246 2008-12-11 15:11:10

Vladu'
Full member

rotfl  Frigul nu ar trebui sa fie o problema, ci mai mult granitele..

Ultima oara a fost editat de Vladu' (2008-12-11 15:12:05)

#1247 2008-12-11 15:11:22

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Inainte nu ma gandeam deloc sa plec din tara. Dar de la o vreme incoace ma bate un gand. Mai ales ca si varul meu e plecat si este mai mult decat multumit, nu s-ar mai intoarce aici nici daca i-ai da toate averile pamantului.
Cred ca mai mult de civilizatie imi e dor, aici nu prea vezi asa ceva, prea rar.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1248 2008-12-11 15:11:39

vonda
Platinum member

pitzipoank a scris:

si mama exului meu mi'a dat la un mom dat o pereche..
ma uitam  :f?rv?nad:   :f?rv?nad:

#1249 2008-12-11 15:12:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

De cand esti in Norvegia, Vlad ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1250 2008-12-11 15:13:23

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

pitzipoank a scris:

Soacra e taman invers, imi da pijamalute cu pisicute si floricele si alte alea. rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1251 2008-12-11 15:14:00

pitzipoank
Insomniac member

tantosica a scris:

pitzipoank a scris:

si mama exului meu mi'a dat la un mom dat o pereche..
ma uitam  :f?rv?nad:   :f?rv?nad:

la mine e nr 2... deci n-am mai fost asa surprinsa... rotfl
mi-a dat si albi big_smile

urmeaza rosii?????? rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1252 2008-12-11 15:14:40

pitzipoank
Insomniac member

Jessie a scris:

pitzipoank a scris:

Soacra e taman invers, imi da pijamalute cu pisicute si floricele si alte alea. rotfl

rotfl

#1253 2008-12-11 15:14:50

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

frigul n`am mai fi o problema, atata timp cat ai stii ca faci ceva cu viata ta ...
eu una m`am saturat de tara asta, de bucurestiul asta infect, unde eu si iubitul meu impartim un apartament de 2 camera cu inca un cuplu deoarece nu ne permitem sa inchiriem o garsoniera la 350-400 euro singuri, unde nu-mi gasesc un serviciu ...
sincer, daca as gasi ocazia sa plec, as pleca, evident cu detalii bine stabilite dinainte, nu sa ma trezesc ca ajung acolo si nu am unde sta sau ce lucra ...

#1254 2008-12-11 15:14:54

Vladu'
Full member

kdeea a scris:

De cand esti in Norvegia, Vlad ?

Am aproape 4 ani. 3 ani 8 luni, ceva de genul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.