|
Nu esti logat.
Cine e de vina?#1 2008-12-11 10:44:19
cine e de vina?nici nu stiu cum sa incep... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #2 2008-12-11 10:48:16
Re: cine e de vina?carmen, astea sunt copilarii, cum adica tu le-ai zis din rautate si el... ? Offline #3 2008-12-11 10:50:12
Re: cine e de vina?amandoi ati gresit...tu ca nu ai icnercat sa ai rabdare si ai inceput sa-l bati la cap si sa ii intorci vorbele, iar el ca a facut comparatia aia...prea va dati replici de adolescenti. iar reprosurile astea chiar asa nu-s bune pt ca poti face un om sa nu mai aiba incredere nici in el nici in cealalta pers de langa el. Offline #4 2008-12-11 10:51:45
Re: cine e de vina?mda...poi de unde stii u k la el vin din suflet vb ?? k si la tine, de unde stie el k ai vb doar asa k sa creezi tensiune??? din pct meu de vedere ai gresit si u din moment ce el a reactinat "nu credeam k gandesti asa" se pare k a avut un soc u nu tb sa'i raspunzi provocarii, cu aceeasi moneda asta dc vroiai sa aplanezi conflictul , puteai sa te rezumi doar la "nici u nu esti k X si Y" ... si ar fi trebuit sa va concentrati la strict problemele voastre si mai ales la solutia de a le rezolva ... ceva de genu "ok, am inteles... si acum ce putem face k totul sa fie bine intre noi?" Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #5 2008-12-11 10:53:49
Re: cine e de vina?hmm..nu stiu ce sa zic ...k baiat cred k sa simtit jignit destut d tare..si eu as fi dak mi-ar spune iubi k "as vrea sa fi k aia k are multi bani"...si parerea mea e k el are dreptate,tu poti sa te schimbi (dak e cazu) dar nu e vina lui k nu e bogat,sau k nu are masinii.....asta in ultima parte....in schimb a fost urat si din partea lui sa te compare cu prietena ta... parerea mea e sa mai astepti putin...si dak nu da el nici un semn,sa-l cauti tu. Come to the dark side...we have cookies.. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-11 10:59:34
Re: cine e de vina?eu nu cred k e asa rau sa te compare cu prietena ta, evident dc se intampla in alte imprejurari si nu la tel in toiul unui conflict dar e ok si asa, ti'a dat un ex de comportament pe care si l'ar dori sa'l ai si u e bine k acel model e prietena ta, k la un moment dat poti sa te duci s'o tragi de maneca si s'o intrebi, asa k intre fete : "ia zi fata, u ce ai face intr'o situatie k asta? cum ai reactiona ?" intelegi ?? asta daca intr'adevar sunteti prietene bune si nu exista invidie, orgoliu, minciuna intre voi Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #7 2008-12-11 10:59:55
Re: cine e de vina?stiu... stiu ca sunt probleme "copilaresti", dar nu pot sa trec cu vederea cand nici macar nu i pare rau; Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2008-12-11 11:05:21
Re: cine e de vina?
da... suntem prietene destul de bune; o cunosc de cand eram mici, el o cunoaste de 2 ani... deci clar eu stiu ca nici ea nu reactioneaza prea frumos... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2008-12-11 11:12:12
Re: cine e de vina?poi...dupa 2 ani de relatie, voi nu v'ati spus inca ce nu va place sau ce va place despre celalalt ?? in fine, vinovati aman2 sunteti si ar trebui sa evitati sa va mai jigniti si cearta sa aibe loc face to face, in nici'un caz pe mess Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #10 2008-12-11 11:13:21
Re: cine e de vina?dar ce motive de cearta aveti, carmen ? pe tine ce te nemultumeste ? Offline #11 2008-12-11 11:19:42
Re: cine e de vina?uneori ma simt ignorata... mi se pare ca ii pune pe altii pe primul plan... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #12 2008-12-11 12:25:55
Re: cine e de vina?amandoi sunteti de vina pentru ca sunteti imaturi Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-12-11 12:27:25) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2008-12-11 12:43:09
Re: cine e de vina?carmen ) exact la fel fac si eu. bine..nu ii zic ca vreau pe nu stiu care. da ne-am ciondanit noi week trecut ca a trebuit sa zic ce iau de craciun ca sa nu isi ia el. si ne-am ciondanit, am plans eu de nervi ca nu mai era surpriza apoi am inceput sa zic ca nu mai am nevoie de nik de la el ca o sa ii dau banii inapoi pe crema ( crema care a fost cadou de la el de sf andrei) si mna am zis ca a fost tot la nervi si ca asa fac eu. eu incerc sa nu mai zic asa la nervi ca sa ma razbun ca nu e o metoda buna. incearca sa faci la fel si discuta mereu cand ai ceva nemultumiri Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #14 2008-12-11 13:10:22
Re: cine e de vina?Cine e de vina? Si tu si el, ca nu aveti nici unul mai multa minte. Snap out of it, va iubiti, sunteti impreuna de 2 ani, nu mai sunteti mici si prosti Offline #15 2008-12-11 13:12:40
Re: cine e de vina?ms fetelor... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2008-12-11 15:26:06
Re: cine e de vina?
iubitu meu ma intreaba pe mine cand ma apuca cu : nu ma bagi in seama, esti tot cu altii etc etc, deci ma intreaba :iubirea mea cand trebuie sa iti vina? eu: maine poimaine....in fine.el:ok vorbim dupa ce iti trece perioada da? si dreptate are. deci avem multe presimtiri in timpul perioadei, parerea mea si experienta mea. Offline #17 2008-12-11 17:07:23
Re: cine e de vina?si pe mine mereu ma apuca pandaliile inainte de musafiri sau in timpul. de ex ne-am ciondanit...sambata seara parca...si luni au venit musafirii Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #18 2008-12-11 18:34:39
Re: cine e de vina?carmen, nu mi se pare frumos ce ati facut nici unul... ma refer la partea cu comparatul... tu ai avut macar o mica, scuza, dar totusi... stiu foarte bine cum doare sa fii comparata, mai ales cu o prietena foarte buna pe care o crezi ca o sora... si sunt sigura ca te-a ranit foarte mult, dar nu trebuia sa il compari si tu asa...poate el chiar sufera f mult ca nu are bmw ca x, y,z... si ca nu are posibilitatea de a-si achizitiona unul... Offline #19 2008-12-11 18:42:17
Re: cine e de vina?eu cred ca pe tine, carmen, nu te`au deranjat atat de tare cuvintele ci faptu in sine ca gandeste in felu asta si te compara cu nush`care © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|