homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine e de vina?-2

#20 2008-12-13 14:05:59

l0ry19
New member
Inregistrat: 2008-12-12

Re: cine e de vina?

pai mai lasa si tu din nervi......si dak ai 'probleme' atunci cand iti vine..... discuta-le cu el....vb ,explica-i frumos .....dak te iubeste si-l iubesty ajungeti voi  la  o intelegere...e rau cand va certati asea din nimicuri.....tre sa avetzi incredere unu' in altu' si mai ales comunicare....astia doua nu au cum sa greseasca.....intr-o cearta nu mai  unu' e de vina ci am2....asea k lasati orgoliu deoparte si totul va fi bn.......bafta:*puss:

#21 2008-12-13 15:20:07

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

animalutza a scris:

si pe mine mereu ma apuca pandaliile inainte de musafiri sau in timpul. de ex ne-am ciondanit...sambata seara parca...si luni au venit musafirii big_smile

si eu in zilele alea is mai tot timpul cu capsa pusa.ma iau la cearta cu cineva numai asa,de dragul de a ma certa,nu din motive serioase   diablo

carmen,eu cred ca orgoliul e problema intre voi.atat u cat si el sunteti prea mandri ca sa puneti punct unei discutii,prin faptul ca : recunosti ce anume ai gresit,ii spui ce te deranjeaza,pe un ton calm k se poate si asa,ii spui ca'l iubesti si ca nu'ti place cand il stii suparat.nu'i un lucru asa greu,desi ai senzatia ca lasi  de la tine,dar cine zice ca trebuie sa fie simplu?.poate data viitoare o sa fie el cel care va proceda la fel,sau daca nu macar ai evitat o cearta.sper sa va intelegeti in vreun fel  smile

Ultima oara a fost editat de princesss (2008-12-13 15:21:04)

#22 2008-12-13 15:23:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

princess ce frumos ai spus big_smile
oricum, ne am impacat, am vorbit... etc

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#23 2008-12-13 15:27:42

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

carmen_21 a scris:

princess ce frumos ai spus big_smile
oricum, ne am impacat, am vorbit... etc

kram  ma bucur pt voi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.