|
Nu esti logat.
Saloane de slabit din BOTOSANI#1 2008-12-12 12:06:09
Saloane de slabit din BOTOSANIEcineva dintre voi din BOTOSANI?As vrea sa stiu un salon bun unde sa pot scapa de cateva kg in plus.Saloane stiu si eu ca sunt multe dar ma gandeam poate cineva dintre voi a facut tratamente la vreun salon si a dat rezultate.Vreau sa stiu si eu un tratament corporal cu adevarat eficace.Apropo am auzit de sedinte de cavitatie.A facut cineva astfel de sedinte? Offline #2 2009-03-16 20:50:55
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIpulhac dak tot esti din botosani recomanzi un doctor ginecolog de la care sa nu ies traumatizata? Offline #3 2009-03-16 21:40:22
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIeu sunt dijn botosani, bine, acum stau in iasi Offline #4 2009-03-16 21:46:55
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIam fost la olaru,,acolo une spui tu,,,nu prea m-am simtit bine,,o sa incerc din ceilalti2,multumesc Offline #5 2009-03-16 21:48:42
Re: Saloane de slabit din BOTOSANInah...nu stiu,eu am auzit lucruri bune despre doamna dr olaru Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-27 11:43:05
Re: Saloane de slabit din BOTOSANICel mai bun este doctorul Senti este directorul maternitatii din Botosani.Il poti gasi in maternitate sau la cabinetul particular de la LuxRo din centrul vechi.Poti sa suni la informatii si sa ceri nr. de tel. ca nu/l mai stiu altfel ti/l dadeam eu si iti faci programare.Te asigur ca vei fi multumita de serviciile dumnealui.Este foarte calm, gentil, vorbeste frumos si sta si te asculta cat este nevoie fara sa te grabeasca. Offline #7 2009-04-27 13:03:14
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIdr Szenti a murit acum 2 saptamani Ultima oara a fost editat de ionela (2009-04-27 13:03:27) Offline #8 2009-04-27 13:08:55
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIeu am fo la olaru anu trecut..nu mi sa parut rece chiar deloc a vb calm si frumos....ma ajutat mult...cat despre salon chiar nu stiu....:-? Offline #9 2009-04-27 15:46:05
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIPentru Ionela De unde stii ca a murit doctorul Szenti ca eu am cautat acum in arhiva ziarelor din Botosani si n-am gasit nimic referitor la acest lucru.Tu ai citit undeva in presa sau ti-a spus cineva ca stii cum e ...lumea mai vorbeste si aiurea.Daca ai citit in presa yimi si mie daca iti aduci aminte exact sau macar aproximativ ziua.Multumesc. Offline #10 2009-04-28 15:05:05
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIhttp://www.monitorulbt.ro/primaPagina/2009-04-18 Ultima oara a fost editat de ionela (2009-04-28 15:06:19) Offline #11 2009-04-28 16:47:23
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIIonela eu sunt din Botosani dar am aproape 10 ani de cand sunt plecata in afara tarii si nu am stiut ca a murit doctorul Szente.Am intrat pe pagina respectiva din Monitorul si am citit.As fi vrut sa nu fie adevarat dar din pacate....Oricum multumesc ca mi~ai spus.Eu de obicei citesc ziarele din Botosani dar in ultimul timp nu am mai citit si de asta n~am stiut nimic. Offline #12 2009-06-05 10:35:40
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIdr Szente era intr-adevar cel mai bun medic din Bt si un mare om.Cineva zicea mai sus ca il recomanda pe dr Rosca! Ai fost vreodata la el??ptr ca eu sincer nu il recomand! Offline #13 2009-06-05 17:55:15
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIDoctorul Rosca are cabinet in zona unde locuiesc eu si este sotul fostei mele profesoare de engleza, dar asa ca medic nu stiu ce sa-ti spun despre el, oricum nu e un mare nume in lumea medicala pentru ca nu auzi pe nimeni sa vorbeasca de el, dar na... ca orice medic are si el pacientii lui ca nu exista medici fara pacienti oricat de mediocri ar fi ei.Oricum doctorul Szenti a fost un mare OM si un medic exceptional.Cam pe locul 2 stiam de doctorul Cretu dar dupa ce si-a pierdut singurul copil acuma cativa ani cine stie daca mai da randament ca inainte.Cu toate ca n-am fost niciodata la el (eu am fost doar la Szenti) stiu ca inainte era bine cotat in domeniu dar acum nu mai stiu nimic ca sunt plecata din tara, cert este ca am ramas fara medic ginecolog in Botosani.Apropo stii vreun centru de slabire din Botosani unde se poate slabi cu adevarat? ca am de dat jos vreo 5-7 kg si as vrea sa incerc la vreun centru peste vreo luna si ceva.Astept raspunsul tau. Offline #14 2009-06-05 20:20:15
Re: Saloane de slabit din BOTOSANInu era singurul copil al lui Cretu...mai are o fiica.Bineinteles asta nu inseamna ca nu a suferit enorm! intr-adevar e si el un medic foarte bun! De asemenea Olaru dar trebuie sa o prinzi in toane bune! Offline #15 2009-06-06 18:31:33
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIExact, am invatat la scoala 13.Cat despre centrele de slabire, ma refer la centrele unde se fac diferite tratamente corporale pentru slabit, gen impachetari, electrostimulare, e.t.c. si ma gandeam ca poate stii pe cineva care a facut si a ramas multumita. Offline #16 2009-06-06 18:43:32
Re: Saloane de slabit din BOTOSANImmmm..anul trecut era un asemenea cabinet pe bulevard, vis-a-vis de Biserica Rossetti!nush daca nu o fi dat faliment de cand cu criza.dar sa stii ca nu ai sanse sa gasesti cine stie ce asemenea centre in bt..doar stii cum e orasul.acuma ce-i drept ca si eu merg rar in botosani se e posibil sa mai fie si sa nu stiu eu de ele! Offline #17 2009-06-08 10:08:26
Re: Saloane de slabit din BOTOSANILanga biserica de pe Bulevard?Cand ajung in tara o sa merg sa vad daca mai este dar as vrea sa-mi spui ce stii mai exact despre acest centru?A facut cineva tratamente de slabit acolo si a slabit sau ai fost chiar tu?Si spune-mi cum se cheama ca poate cel pe care-l stiai tu nu mai e si este altul in loc cu alt nume, asa cand ma duc macar sa stiu ce caut.Tu spui ca vii rar prin Botosani si msa gandeam ca poate esti la facultate ca as avea nevoie de ceva informatii daca poti sa ma ajuti.Eu vreau sa ma inscriu anul acesta la Iasi la universitatea Al. Ioan Cuza.Stii pe cineva care e la aceasta facultate? Offline #18 2009-06-08 11:25:50
Re: Saloane de slabit din BOTOSANInu stiu cum se cheama salonul!dar saptamanile astea merg in bt si promit sa ma interesez.sau poate vb cu o colega care e in bt sa se intereseze ea mai curand!eu nu am avut nevoie sa slabesc niciodata! Offline #19 2009-06-08 11:27:00
Re: Saloane de slabit din BOTOSANI
la ce estis tudenta la cuza, ca si eu tot pe acolo is Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|