|
Nu esti logat.
Saloane de slabit din BOTOSANI-2#20 2009-06-08 12:18:30
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIDrept.u? Offline #21 2009-06-08 13:14:34
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIIonela eu as vrea sa incep in toamna facultatea de PIPP (pedagogia invatamantului primar si prescolar) dar la I.D. (la distanta) pentru ca nefiind in tara, nu pot fi prezenta la cursuri.Eu am sunat la facultate sa ma interesez si am vorbit cu doamna Artin care mi-a spus ca daca vreau sa urmez acest profil, trebuie sa vin la cursuri odata la cateva saptamani ,deci practic facultatea e la distanta, dar trebuie sa te prezinti cam des pe acolo.Eu chiar am intrebat-o daca as putea sa iau cursurile de pe internet sau prin alte metode, dar mi-a spus ca nu e posibil.Ea spunea ca atunci cand te inscrii, semnezi pe proprie raspundere ca te vei prezenta la cursuri cu regularitate.Acuma nu stiu ce sa zic, poate stii tu pe cineva care face acest profil la I.D. si ma poti ajuta cu ceva informatii, ca fiind la cu plata parca nu-mi vine a crede ca daca nu te prezinti, nu treci anul, ca vorba aceea la noi cu bani faci aproape orice.Facultatea e de stat?E acreditata? ca parca eu asa am citit pe internet.In legatura cu saloanele din Botosani daca spui ca ai o prietena si e draguta si s-ar putea interesa ar fi perfect.Ca stii cum e, acuma sunt multe saloane si pe la noi si as vrea sa stiu pe cineva care a facut tratamente corporale si care chiar a slabit ca nu am bani de aruncat in vant.Astept raspuns de la tine si mai tinem legatura ca peste 3 saptamani ajung in tara si macar sa stiu daca este vreun salon bun pe la noi si sa stiu si cum sta treaba cu facultatea. Offline #22 2009-06-08 13:24:35
Re: Saloane de slabit din BOTOSANI
ecologie Offline #23 2009-06-08 13:26:48
intradevar sunt curusri unde se face si se tine cont de prezenta, dar in majoritate nu e musai sa vii la curusuri Offline #24 2009-06-08 14:13:56
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIIonela, tu la ce profil esti?La zi platesti ceva?Ca m-as inscrie si eu ca poate nu se plateste si plus de asta pentru un cadru didactic conteaza foarte mult la salar dar problema e ca profilul care-l veau eu e pentru invatatori-educatori si de asta e un pic mai strict.Poate la celelalte profile nu se cere prezenta la I.D. dar aici da si de asta as vrea sa aud parerea cuiva care chiar face acest profil sa vad exact daca e chiar asa de strict, ca nu de alta dar n-as vrea sa ma inscriu si pe urma sa nu pot termina, adica sa pierd banii degeaba.Cat despre facultate ce poti sa-mi zici? E acreditata?E particulara sau de stat?Tu spui ca sunt si cursuri unde se tine cont de prezenta.La care te referi?Si de ce s-ar tine daca tot e la I.D.? Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-08 14:16:29
eu sunt la facultatea de biologie,e de stat, si normal ca e acreditata, doar nu o fac degeaba. nu am prea multa treaba cu fac la care vrei s ate inscrii tu, in afara de faptul ca fac modulul pedagogic si voi putea intra in invatamant dupa ce termin Ultima oara a fost editat de ionela (2009-06-08 14:18:46) Offline #26 2009-06-08 14:23:49
Re: Saloane de slabit din BOTOSANISi nu stii pe nimeni de la PIPP, cineva care sa ma lamureasca un pic?Macar despre acest profil ce stii, e acreditat?Poate stii un forum al studentilor de la Al.Ioan Cuza unde as putea intra sa caut pe cineva care face PIPP. Offline #27 2009-06-08 14:25:12
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIpai intra pe site la cuza, www.uaic.ro, si vezi ce zice acolo Offline #28 2009-06-08 14:52:27
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIAm intrat deja pe siteul facultatii,dar eu ma refer ca na... fiind la cu plata si pe deasupra la I.D. sa nu ma trezesc ca nu e acreditata si o fac degeaba.Cat despre un forum ceva ce stii?Sau poate cunosti tu pe cineva care e la PIPP? Offline #29 2009-06-08 15:35:18
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIba sa stii ca sunt facultati la care desi esti la ID promovarea unor examene e conditionata intr-o mica masura si de cateva prezente!Plus ca na...daca vrei sa intelegi ceva eu zic ca trebuie sa te mai si prezinti din cand in cand. mai ales daca ti-a spus cineva de la facultate ca nu iti poti lua cursurile sau informatii de pe net. e posibil sa ai de facut proiecte in timpul anului si daca nu mergi de unde afli de proiecte?ca sa nu mai spun ca daca e vorba de pedagogia invatamantului ma gandesc ca e posibil sa faci modul psihipedagogic ceea ce implica automat prezenta. eu zic sa te interesezi bine inainte sa te inscrii.nu e la toate facultatile la fel. Offline #30 2009-06-08 17:16:47
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIreferitor la proiecte e cam adevarat ce zice be_happy, e posibil sa ai de facut si e musai sa le prezinti, prezentarea lor conditionand o parte din nota finala Offline #31 2009-06-08 17:21:21
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIionela, am vazut ca ziceai acu ceva timp de un cabinet stomatologic in tatarasi.undeva la prima statie dupa spitalul de copii!prima statie inseamna Flux sau Piata Chirila? Ultima oara a fost editat de be_happy (2009-06-08 17:21:38) Offline #32 2009-06-08 17:35:00
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIflux, si o iei pe straduta dreapta la vale Offline #33 2009-06-08 17:37:33
Re: Saloane de slabit din BOTOSANImultumesc! Offline #34 2009-06-08 17:40:29
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIcresi mare! Offline #35 2009-06-08 17:47:00
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIdeci toate facultatile de la cuza sunt acreditate de ministerul muncii si invatamantului Offline #36 2009-06-08 19:54:38
Re: Saloane de slabit din BOTOSANIPai de asta as vrea tare mult sa pot lua legatura cu cineva care face acelasi profil ca sa stiu exact ce am de facut.Voi nu stiti pe nimeni care e la acest profil? Offline #37 2009-06-08 20:00:29
Re: Saloane de slabit din BOTOSANInu stiu pe nimeni, imi pare rau.dar am vb cu o prietena din Bt si se intereseaza de saloanele de care vorbeai.sper sa nu te dezamagesc. Offline #38 2009-06-08 20:01:53
Re: Saloane de slabit din BOTOSANILa mine nu-i problema de bani, problema e ca nu pot sa vin la cursuri ca-s in afara tarii si am si copilas micut, deci e imposibil.Ar fi super daca ar fi o alta modalitate dar as vrea s-o aud de la cineva care e la acelasi profil ca abia atunci as sta linistita.Dar cand iti da manualele, adica prin octombrie,trebuie sa fiu chiar eu in persoana sau poate sa mi le ia altcineva? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|