homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ de grupa B-4

#58 2008-12-24 09:14:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: streptococ de grupa B

metronidazolul nu inteleg pentru ce-l iei... si asa iti omori ficatul cu antibioticul ala

#59 2008-12-24 09:18:46

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite , rel frecventi coci gram(+), rel frecventi bacili(-)polimorfi
si am inteles de la farmacista ca metronidazolul e un fel de antimicotic .
Ce zici sa renunt la el ?

#60 2008-12-24 09:20:40

heimdall
Diamond member

farmacista spune prostii...
ia biotics sau o pastila de flucovim ca sa nu faci candida, deci eu zic ca n-ai de ce sa iei metronidazol

#61 2008-12-24 09:24:03

tttttt
Hero member

ok mersi frumos , o singura pastila de flucovim , sau una pe zi?
mai am in casa nizoral , tot antimicotic, ce sa iau?

#62 2008-12-24 09:25:19

heimdall
Diamond member

o singura pastila de flucovim ajunge
nizoral nu stiu sa-ti zic cate sa iei...

Publicitate

loading...

#63 2008-12-24 09:27:27

tttttt
Hero member

mersi frumos . nu mai iau nizoral .
nu sunt nici eu acum disperata sa iau pastile , deci o sa renunt la metronidazol si iau o singura tableta de flucovim
iti multumesc heimdall si Craciun Fericit   santa  face_tree

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-24 09:27:44)

#64 2008-12-24 09:28:42

heimdall
Diamond member

Craciun fericit si tie si sa te faci bine !  puss

#65 2008-12-24 09:29:57

tttttt
Hero member

hjarta Multumesc frumos  .

#66 2008-12-24 13:18:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

tttttt a scris:

poate se mai uita cineva la analizele mele.Doctoressa , va rog frumos aruncati o privire si la analizele mele

Secretie : flora bacteriana grad II , frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite , rel frecventi coci gram(+), rel frecventi bacili(-)polimorfi
Babes Papanicolau :Frotiu - satisfacator, celule endocervicale prezente , F.Celule inflamatorii, Negativ pentru leziune intraepiteliana sau maligna
Infectii : Flora bacteriana
Nimic bifat la anomalii ale celulelor epiteliale :  (ASC-US, ASC-H,L-SIL,H-SIL, Carcinom )
Celule glandulare atipice ACG (endocervicale, endometriale, Glandulare fara alta specificatie AGN NOS - nimic bifat
Adenocarcinom endocervical in situ AIS (adenocarcinom : endocervical, extrauterin , endometrial, fara alta specificatie - nimic bifat
Diagnostic citologic final : CII

e cam tirziu raspunsul meuy....din pacate
ideea e sa faci o antibiograma pentru streptococ(DECI CULTURA CU ANTIBIOGRAMA) si sa faci tratament functie de rezultat...

tttttt a scris:
stiu ca o sa ma certati ca am luat de capul meu antibiotic , dar cele care au urmarit problema mea ( lipsa unui ginecolog competent sa zic asa) poate imi pot spune daca este bun tratamentul asta : cervucid (dat de doctor ) 12 zile 1 ovul seara , in loc de doxicilina ( pt ca pe antibiograma mea streptococu este rezistent la tetraciclina ) am luat zinat , cefuroximul fiind unul din antibioticele la care este sensibil streptococul b, 1 tab de 500 mg la 12 ore , 7 zile , si metronidazol  250mg, pentru ca am bacili - , tot 7 zile , iau si biotics , si din cand in cand un liv 52 ?
Ce parere aveti ?

foarte bine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#67 2008-12-24 13:34:20

tttttt
Hero member

saru-mana
si Sarbatori Fericite !!!!  face_tree  santa

#68 2009-01-12 15:34:25

tttttt
Hero member

doctoressa a scris:

tttttt a scris:

poate se mai uita cineva la analizele mele.Doctoressa , va rog frumos aruncati o privire si la analizele mele

Secretie : flora bacteriana grad II , frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite , rel frecventi coci gram(+), rel frecventi bacili(-)polimorfi
Babes Papanicolau :Frotiu - satisfacator, celule endocervicale prezente , F.Celule inflamatorii, Negativ pentru leziune intraepiteliana sau maligna
Infectii : Flora bacteriana
Nimic bifat la anomalii ale celulelor epiteliale :  (ASC-US, ASC-H,L-SIL,H-SIL, Carcinom )
Celule glandulare atipice ACG (endocervicale, endometriale, Glandulare fara alta specificatie AGN NOS - nimic bifat
Adenocarcinom endocervical in situ AIS (adenocarcinom : endocervical, extrauterin , endometrial, fara alta specificatie - nimic bifat
Diagnostic citologic final : CII

e cam tirziu raspunsul meuy....din pacate
ideea e sa faci o antibiograma pentru streptococ(DECI CULTURA CU ANTIBIOGRAMA) si sa faci tratament functie de rezultat...

tttttt a scris:
stiu ca o sa ma certati ca am luat de capul meu antibiotic , dar cele care au urmarit problema mea ( lipsa unui ginecolog competent sa zic asa) poate imi pot spune daca este bun tratamentul asta : cervucid (dat de doctor ) 12 zile 1 ovul seara , in loc de doxicilina ( pt ca pe antibiograma mea streptococu este rezistent la tetraciclina ) am luat zinat , cefuroximul fiind unul din antibioticele la care este sensibil streptococul b, 1 tab de 500 mg la 12 ore , 7 zile , si metronidazol  250mg, pentru ca am bacili - , tot 7 zile , iau si biotics , si din cand in cand un liv 52 ?
Ce parere aveti ?

foarte bine

doamna doctor ,  in speranta ca o sa va faceti timp si pentru mine , revin :
la 5 zile  de la terminarea tratamentului mi-au aparut aceleasi simptome violente
mancarimi + usturimi , secretia s-a solidificat si parca nu mai curge , ramane pe peretii vaginului , la primul raport dupa tratament s-a declansat totul
va rog din tot sufletul , ce analize sa mai fac e posibil sa am altceva?
ce sa mai cer ca sa pot vedea clar ce am ? candida nu imi iese, gardnerella clar negru pe alb nu scrie nimeni ca ar fi
azi am fost la un cabinet si am cerut o cultura + antibiograma secretie sa vedem
e deja frustrant de  1 an de zile nu mai am viata sexuala , sotul ma intelege , dar totusi pana cand ?
de 4 ani am acelasi partener
mentionez ca el nu a facut tratament

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-12 15:38:44)

#69 2009-01-15 08:40:03

tttttt
Hero member

ieri mi-am luat analiza la cultura secreti: cultura in conditii aerobe: bacil e coli prezent
antibiograma : si aici sunt o gramada de valori si o gramada de antibiotice
o sa ma duc la gineco , dar intrebarea mea : in afara de antibiotic , este nevoie sa mai iau si ovule ?, poate ii propun doctorului , avand in vedere ca,  fara nici un fel de jignire , dar aici doctorii sunt mai slabi .
se transmite si la partener ?ii trebuie si lui tratament?

#70 2009-01-15 11:00:55

tttttt
Hero member

nimeni?

#71 2009-01-15 13:15:48

tttttt
Hero member

mi-am facut programare la micomi , la dr badea . initial mi-a zis ca pana in august e full  wow
dar pt analize ma pot duce mai devreme , pt ca vreau sa le repet , si poate daca suna cineva isi anuleaza programanrea , poate reuseste sa ma bage 5 min la dna dr
deci trebuie sa stau asa , fara nici un tratament ...? ca sa imi iasa analizele concludente nu ?
era singura modalitate de a ajunge la dansa pt un tratament , sper eu ,  pt problemele pe care le tot am

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-15 13:16:21)

#72 2009-01-15 14:48:26

tttttt
Hero member

mai fetele am mai citi pe ici pe colo si am vazut ca la micomi nu fac antibiograma ... pai de ce nu fac ?
nu stiu de ce , dar cred ca nu am facut o alegere buna,,, sau oare ma insel ? voi ce ziceti , din experientele voastre , sa ma duc la micomi ? sau sa incerc in alta parte?

#73 2009-01-15 15:20:41

tttttt
Hero member

nu sunt din bucuresti
da, stiu de cantacuzino , mi-am mai facut la ei analize
dar nu au si medic sa le citeasca , si mai mult pt medic vreu sa ma duc la micomi
dar cum doctorii vor sa faci analizele in cadrul clinicii lor , nu cred ca pot sa fac la cantacuzino analize si sa le citeasca dr badea...alt doctor nu stiu

#74 2009-01-15 22:26:38

georgiana39
Membru
Inregistrat: 2009-01-15

Buna! ma ajutati si pe mine ... va rog mult. daca aveti putin timp sa aruncati o privire peste analizele mele.
La examen bacteriologic:
-frecvente celule epiteliale izolate si grupate in placarde
-frecvente leucocite polimorfonucleare neutrofile
-rari coci gram pozitivi dispusi in diplo si in lanturi scurte
-foarte frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacterii
-absenti lactobacili doederlein
-rare celule si filamente levurice
Cultura col uterin:
-prezent streptococ beta hemolitic de grup D - enterococcus faecalis
-absente specii de levuri si mucegaiuri
cultura mai contine antibiograma

in urma acestor rezultate am primit recomandare pentru ampicilina de 500 mg cate o cps la 6 ore timp de 5 zile, atat pt mine cat si pt partenerul meu.
oare e suficient?

multumesc mult!

Ultima oara a fost editat de georgiana39 (2009-01-15 22:50:01)

#75 2009-01-16 08:20:11

tttttt
Hero member

pai mergi pe tratamentul asta , si o sa vezi , nu cred ca o sa poata sa iti zica cineva ca nu e bine , dar ai grija sa nu faci si candida de la antibiotic(dereglarea florei si aparitia unei ciuperci) , eu zic sa il intrebi pe doctor daca e cazul sa iti dea si un antimicotic, sau poate o sa iti zica fetele

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-16 08:20:51)

#76 2009-01-16 14:11:46

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ia si antimicotic..nu ai nici bacili doderlein asa ca flora ta vaginala este cam dereglata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.