Streptococ de grupa B-4
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: streptococ de grupa B
metronidazolul nu inteleg pentru ce-l iei... si asa iti omori ficatul cu antibioticul ala
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite , rel frecventi coci gram(+), rel frecventi bacili(-)polimorfi si am inteles de la farmacista ca metronidazolul e un fel de antimicotic . Ce zici sa renunt la el ?
- heimdall
- Diamond member
farmacista spune prostii... ia biotics sau o pastila de flucovim ca sa nu faci candida, deci eu zic ca n-ai de ce sa iei metronidazol
- tttttt
- Hero member
ok mersi frumos , o singura pastila de flucovim , sau una pe zi? mai am in casa nizoral , tot antimicotic, ce sa iau?
- heimdall
- Diamond member
o singura pastila de flucovim ajunge nizoral nu stiu sa-ti zic cate sa iei...
- tttttt
- Hero member
mersi frumos . nu mai iau nizoral . nu sunt nici eu acum disperata sa iau pastile , deci o sa renunt la metronidazol si iau o singura tableta de flucovim iti multumesc heimdall si Craciun Fericit
Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-24 09:27:44)
- heimdall
- Diamond member
Craciun fericit si tie si sa te faci bine !
- tttttt
- Hero member
Multumesc frumos .
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
tttttt a scris:poate se mai uita cineva la analizele mele.Doctoressa , va rog frumos aruncati o privire si la analizele mele
Secretie : flora bacteriana grad II , frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite , rel frecventi coci gram(+), rel frecventi bacili(-)polimorfi Babes Papanicolau :Frotiu - satisfacator, celule endocervicale prezente , F.Celule inflamatorii, Negativ pentru leziune intraepiteliana sau maligna Infectii : Flora bacteriana Nimic bifat la anomalii ale celulelor epiteliale : (ASC-US, ASC-H,L-SIL,H-SIL, Carcinom ) Celule glandulare atipice ACG (endocervicale, endometriale, Glandulare fara alta specificatie AGN NOS - nimic bifat Adenocarcinom endocervical in situ AIS (adenocarcinom : endocervical, extrauterin , endometrial, fara alta specificatie - nimic bifat Diagnostic citologic final : CII
e cam tirziu raspunsul meuy....din pacate ideea e sa faci o antibiograma pentru streptococ(DECI CULTURA CU ANTIBIOGRAMA) si sa faci tratament functie de rezultat...
tttttt a scris: stiu ca o sa ma certati ca am luat de capul meu antibiotic , dar cele care au urmarit problema mea ( lipsa unui ginecolog competent sa zic asa) poate imi pot spune daca este bun tratamentul asta : cervucid (dat de doctor ) 12 zile 1 ovul seara , in loc de doxicilina ( pt ca pe antibiograma mea streptococu este rezistent la tetraciclina ) am luat zinat , cefuroximul fiind unul din antibioticele la care este sensibil streptococul b, 1 tab de 500 mg la 12 ore , 7 zile , si metronidazol 250mg, pentru ca am bacili - , tot 7 zile , iau si biotics , si din cand in cand un liv 52 ? Ce parere aveti ?
foarte bine
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- tttttt
- Hero member
doctoressa a scris:tttttt a scris:poate se mai uita cineva la analizele mele.Doctoressa , va rog frumos aruncati o privire si la analizele mele
Secretie : flora bacteriana grad II , frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite , rel frecventi coci gram(+), rel frecventi bacili(-)polimorfi Babes Papanicolau :Frotiu - satisfacator, celule endocervicale prezente , F.Celule inflamatorii, Negativ pentru leziune intraepiteliana sau maligna Infectii : Flora bacteriana Nimic bifat la anomalii ale celulelor epiteliale : (ASC-US, ASC-H,L-SIL,H-SIL, Carcinom ) Celule glandulare atipice ACG (endocervicale, endometriale, Glandulare fara alta specificatie AGN NOS - nimic bifat Adenocarcinom endocervical in situ AIS (adenocarcinom : endocervical, extrauterin , endometrial, fara alta specificatie - nimic bifat Diagnostic citologic final : CII
e cam tirziu raspunsul meuy....din pacate ideea e sa faci o antibiograma pentru streptococ(DECI CULTURA CU ANTIBIOGRAMA) si sa faci tratament functie de rezultat...
tttttt a scris: stiu ca o sa ma certati ca am luat de capul meu antibiotic , dar cele care au urmarit problema mea ( lipsa unui ginecolog competent sa zic asa) poate imi pot spune daca este bun tratamentul asta : cervucid (dat de doctor ) 12 zile 1 ovul seara , in loc de doxicilina ( pt ca pe antibiograma mea streptococu este rezistent la tetraciclina ) am luat zinat , cefuroximul fiind unul din antibioticele la care este sensibil streptococul b, 1 tab de 500 mg la 12 ore , 7 zile , si metronidazol 250mg, pentru ca am bacili - , tot 7 zile , iau si biotics , si din cand in cand un liv 52 ? Ce parere aveti ?
foarte bine
doamna doctor , in speranta ca o sa va faceti timp si pentru mine , revin : la 5 zile de la terminarea tratamentului mi-au aparut aceleasi simptome violente mancarimi + usturimi , secretia s-a solidificat si parca nu mai curge , ramane pe peretii vaginului , la primul raport dupa tratament s-a declansat totul va rog din tot sufletul , ce analize sa mai fac e posibil sa am altceva? ce sa mai cer ca sa pot vedea clar ce am ? candida nu imi iese, gardnerella clar negru pe alb nu scrie nimeni ca ar fi azi am fost la un cabinet si am cerut o cultura + antibiograma secretie sa vedem e deja frustrant de 1 an de zile nu mai am viata sexuala , sotul ma intelege , dar totusi pana cand ? de 4 ani am acelasi partener mentionez ca el nu a facut tratament
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-12 15:38:44)
- tttttt
- Hero member
ieri mi-am luat analiza la cultura secreti: cultura in conditii aerobe: bacil e coli prezent antibiograma : si aici sunt o gramada de valori si o gramada de antibiotice o sa ma duc la gineco , dar intrebarea mea : in afara de antibiotic , este nevoie sa mai iau si ovule ?, poate ii propun doctorului , avand in vedere ca, fara nici un fel de jignire , dar aici doctorii sunt mai slabi . se transmite si la partener ?ii trebuie si lui tratament?
- tttttt
- Hero member
- tttttt
- Hero member
mi-am facut programare la micomi , la dr badea . initial mi-a zis ca pana in august e full dar pt analize ma pot duce mai devreme , pt ca vreau sa le repet , si poate daca suna cineva isi anuleaza programanrea , poate reuseste sa ma bage 5 min la dna dr deci trebuie sa stau asa , fara nici un tratament ...? ca sa imi iasa analizele concludente nu ? era singura modalitate de a ajunge la dansa pt un tratament , sper eu , pt problemele pe care le tot am
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-15 13:16:21)
- tttttt
- Hero member
mai fetele am mai citi pe ici pe colo si am vazut ca la micomi nu fac antibiograma ... pai de ce nu fac ? nu stiu de ce , dar cred ca nu am facut o alegere buna,,, sau oare ma insel ? voi ce ziceti , din experientele voastre , sa ma duc la micomi ? sau sa incerc in alta parte?
- tttttt
- Hero member
nu sunt din bucuresti da, stiu de cantacuzino , mi-am mai facut la ei analize dar nu au si medic sa le citeasca , si mai mult pt medic vreu sa ma duc la micomi dar cum doctorii vor sa faci analizele in cadrul clinicii lor , nu cred ca pot sa fac la cantacuzino analize si sa le citeasca dr badea...alt doctor nu stiu
- georgiana39
- Membru
- Inregistrat: 2009-01-15
Buna! ma ajutati si pe mine ... va rog mult. daca aveti putin timp sa aruncati o privire peste analizele mele. La examen bacteriologic: -frecvente celule epiteliale izolate si grupate in placarde -frecvente leucocite polimorfonucleare neutrofile -rari coci gram pozitivi dispusi in diplo si in lanturi scurte -foarte frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacterii -absenti lactobacili doederlein -rare celule si filamente levurice Cultura col uterin: -prezent streptococ beta hemolitic de grup D - enterococcus faecalis -absente specii de levuri si mucegaiuri cultura mai contine antibiograma
in urma acestor rezultate am primit recomandare pentru ampicilina de 500 mg cate o cps la 6 ore timp de 5 zile, atat pt mine cat si pt partenerul meu. oare e suficient?
multumesc mult!
Ultima oara a fost editat de georgiana39 (2009-01-15 22:50:01)
- tttttt
- Hero member
pai mergi pe tratamentul asta , si o sa vezi , nu cred ca o sa poata sa iti zica cineva ca nu e bine , dar ai grija sa nu faci si candida de la antibiotic(dereglarea florei si aparitia unei ciuperci) , eu zic sa il intrebi pe doctor daca e cazul sa iti dea si un antimicotic, sau poate o sa iti zica fetele
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-16 08:20:51)
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
ia si antimicotic..nu ai nici bacili doderlein asa ca flora ta vaginala este cam dereglata
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|