|
Nu esti logat.
Locuitul cu parintii/socrii-3#39 2009-01-26 16:16:07
Re: Locuitul cu parintii/socriiio m-am ars ....asa k total impotriva ....singuri singurei ..vreau ..be the best ...fuck the rest )) Offline #40 2009-01-26 16:19:20
Re: Locuitul cu parintii/socriidar te-ai ars pt ca ai locui cu ai lui, nu? daca ar fi invers? Offline #41 2009-01-26 16:30:40
Re: Locuitul cu parintii/socrii...nu ...am locuit cu ai mei ... ...dar nu zik din cauza fam mele ...din cauza lui ..k el a astricat tot ... Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2009-01-26 16:31:24) ..be the best ...fuck the rest )) Offline #42 2009-01-26 16:33:31
Re: Locuitul cu parintii/socriiel s-a lasat usor convins sa stea cu ai tai? Offline #43 2009-01-26 16:38:29
Re: Locuitul cu parintii/socriipai lui ii convenea normal pt k avea probl cu parintii lui ...si na ....dar n-a fost in stare sa ma aprecieze pe mn si familia mea ....asta e ..oricum la el n-as fi sta niciodata pt k nu ne intelegem si nici nu-mi placea la el ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#44 2009-07-16 15:08:46
Re: Locuitul cu parintii/socriiVroiam sa deschid un topic unde sa ne "laudam"shi noi cu soacrele noastre dar vad k acest topic este perfect shi nu e nevoie sa fac altul. Offline #45 2009-07-16 20:46:40Re: Locuitul cu parintii/socriiai mei sunt plecati din tara sa ma tina pe mine la facultate si sa stranga niste bani sa isi faca o casa...si mama tot imi batea apropouri sa faca o casa mai mare sa stam si noi cu ei...si nu stiu cum sa ii spun ca eu prefer in primul rand apartament nu casa si ca vrem sa stam singuri ma gandesc sa nu o ranesc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #46 2009-07-16 20:59:29Re: Locuitul cu parintii/socriiAi mei au stat si inca stau toata viata cu bunica dar dupa multi ani de la casatorie, dupa ce a murit bunicul, si m-am nascut eu. Asa a putut bunica sa ma creasca cat ei erau la munca, si nici ea nu mai era deprimata (pt ca am inteles ca a facut o depresie puternica si le era frica sa nu faca un gest extrem). Offline #47 2009-07-16 21:57:18
Re: Locuitul cu parintii/socriibravo deeyutza.. ma bucur ca iti e asa bine.. Offline #48 2009-07-16 22:02:49
Re: Locuitul cu parintii/socriida' eu ce ma fac k trebuie sa stau cu socrii!?!!! ....chiar nu-mi place ideea dar alta posibilitate nu avem deocamdata...poate ne ajuta D-zeu sa avem niste servicii bune k sa putem face un credit, cu ce ne-or mai ajuta si ai nostrii...sper si eu Offline #49 2009-07-16 22:41:58
Re: Locuitul cu parintii/socriicu socrii nu indiferent de cat de bine m-as intelege , eu am stat 1 luna la ei si imi venea sa imi iau campii ....si deasemenea nici cu parintii .... Offline #50 2009-07-16 22:44:00
Re: Locuitul cu parintii/socriieu imi iubesc mult si tatal si socrii, insa cand a fost vorba de locuit...nu numai ca nu am fi putut sta cu niciunii in casa, dar am preferat sa ne facem un viitor cat mai departe de ei toti, sa platim chirie in timp ce un apartament de 3 camere statea gol in orasul natal si ne astepta sa ne intorcem candva acasa. no way! Offline #51 2009-07-17 12:45:07
Re: Locuitul cu parintii/socriiofff subiectul asta ma framanta mai nou:( ideea e ca as sta cu ai mei, doar 1-2 ani max cat sa strangem bani pt o eventuala nunta sau dc vom primi pamant , sa putem finisa parterul casei incat sa ne putem muta ... cert e k si chirie si o rata la banca nu putem plati ... sper totusi k din toamna sa ma angajez si sa nu fim nevoiti sa plecam la ai mei Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #52 2009-08-17 21:23:53
Re: Locuitul cu parintii/socriieu o sa fiu nevoita sa ma mut cat de curand..si tocmai la socrii si asa nu vreau ..daca era sa aiba iubi meu o garsoniera de mult eram mutata la el..dar asa knd ma gandesc unde ma mut m-apuca groaza ..faza e ca eu stau cam la 6 km d oras si in tp liceului am facut zilnic naveta si deja mam saturat..ai mei nu vor sa se mute la oras..asa k leam zis: sa merg la lucru si la faculta si sa mai fac si naveta care imi poate lua o ora sau d ce nu m-ai mult in cazul in care pierd autob nu o sa pot, pentru ca eu vreau sa si lucrez..si numa bine ce mi-am gasit la un mag d haine unde are nev d 4 ore..dar a zis ca ma cheama din septembrie ca nu prea are vanzari.. Offline #53 2009-08-17 21:53:35Re: Locuitul cu parintii/socriiDar iubi tau de ce si-a luat masina inainte sa-si ia casa? Scuze ca intreb, dar is curioasa ca si un preten de-al meu a facuta sa, si chiar nu inteleg de ce e nevoie mai mare de masina decat de casa. Offline #54 2009-08-17 22:53:51
Re: Locuitul cu parintii/socriiClar NU!!! mi-e mult mai bine fara niciunul pe capul nostru.faci ce vrei si cand vrei. Offline #55 2009-08-18 11:09:15
Re: Locuitul cu parintii/socrii
poate pt ca o masina costa pana in 10.000 de euro si o casa costa de 10 ori mai mult ??? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-08-18 11:09:30) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #56 2009-08-18 11:20:08
Re: Locuitul cu parintii/socriieu stau cu socri de aproape un an de zile, sunt super de treaba, dar cateodata simt si eu nevoia sa fiu numai cu sotul meu singuri, sa avem un pic de libertatea, un pic de spatiu, desi avem un apartament cu 3 camere. De pilda, knd vreau si eu sa gatesc ceva nu pot, din cauza ca e soacra mea in bucatarie si face ea, cand vreau sa aduc si eu pretenele mele acasa, nu pot, pentru ca ea este impotriva. Cu mine se comporta foarte bine, desi are si ea defectele ei, dar pe buna, tot mai bine e sa stam singuri, decat cu parintii sau cu socrii, pentru k intotdeauna o sa apara discutii. Offline #57 2009-08-18 11:21:54
Re: Locuitul cu parintii/socrii
mi se pare corect ceea ce spui tu anabella_n!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|